Besøg, Flytning & Nye Tider

 

Arbejdsmiljø

I rengøringsbranchen arbejder man tit meget isoleret, vi har altid døren åben på hovedkontoret, hvor alle i PlusRen Teamet kan komme forbi.

Forleden havde vi besøg af vores tidligere kollega Stanislav, der tidligere har arbejdet i PlusRen, som rengøringsassistent.

Nu har Stani startet sit eget firma; CEskilte.dk. Firmaet producerer alle mulige slags tryksager og vi fik den helt store præsentation, da Stani var forbi kontoret og vise os de allerførste visitkort og brochure de havde trykt.

Det er så fedt, at folk der går videre til andre jobs, stadig er en del af PlusRen Teamet.
Vi er stolte over, at have et arbejdsmiljø, som folk stadig føler tilknytning til, selvom de ikke længere arbejder i firmaet.

 

Ændringer i ledelsen

PlusRen har skiftet ejerskab, men bare rolig, vi er ikke blevet solgt ud til højstbydende – Nej, det er en intern ændring af ejerskab.

PlusRen var ejet af Michael Pluszek og Andreas Legarth, som hver har ejet 50 % af firmaet, efter PlusRen fusionerede med A.L. Totalservice.
Nu har Andreas købt Michael’s andel af PlusRen og Andreas ejer nu 100 % af PlusRen.

Dette er efter at Andreas i stigende grad har overtaget den daglige ledelse af PlusRen i løbet af 2017 og Michael har dedikeret mere tid til sit arbejde som business coach.

Fordi dette er en intern ændring af ledelse vil det ikke komme til, at påvirke nogle vores eksisterende samarbejder eller kunder.

Det eneste det betyder er, at der vil opstå mindre ændringer for PlusRen kontoret og vores administrative arbejdsopgaver vil blive distribueret lidt anderledes end før.

 

PlusRen hælder over

Vi har haft til huse på Englandsvej på Amager, siden PlusRen startede op og det er også der, vores hovedkontor ligger i dag. Men lige nu leder vi efter et nyt hjem og vores nuværende kontorlokaler er blevet solgt og vi flytter d. 1. Januar.

Årsagen er heldigvis positiv, vi er blevet for stort et firma.

Vi har i noget tid haft det lidt trængt på hovedkontoret, hvor logistikken for arbejdspladser har mindet lidt om sudoko – hvad passer ind hvor.
Det er et spændende nyt kapitel for os, efter så mange år, på samme lokation.

Vi kan stadig nås på de samme telefonnumre og de samme mailadresser, så vi er stadig til at få fat på.

 

PlusRen Man leger læge:

 

 

Og lige en hilsen fra en af vores samarbejdspartnere:

”Fillippa K Danmark kan varmt anbefale rengøringsfirmaet PlusRens bedrifter. Fremragende service, venlig service, stor ekspertise på sit felt og en pris der lever op til kvaliteten.”
– Amra Jensen
Retail Manager
Filippa K

 

Rigtig god vinter fra hele PlusRen Teamet.

www.plusren.dk

Find os på LinkedInYouTubeGoogle+Facebook og Instagram!