Erhvervsrengøring

Få et bedre kontormiljø og se resultatet på bundlinjen

De fleste trives bedst i rene omgivelser. Det giver færre sygedage samt bedre trivsel – og det kan du se på bundlinjen.

Med vores løsninger behøver du ikke tænke på rengøringen. Vi skræddersyr det program, der passer til din virksomhed. Har vi aftalt det, sørger vi også for oprydning, vinduespolering mm. i henhold til planen.

Du skal bare beslutte, om vi skal udføre almindelig kontorrengøring, polere gulve eller noget helt tredie. Og hvor ofte du vil have opgaven udført.

Vi laver en rengøringsplan, der passer præcis til din virksomhed, dit behov og dit budget. Alle vores medarbejdere har adgang til en app med rengøringsplanen for din virksomhed, så det er nemt og overskueligt for dem – og trygt for dig som kunde.

Oplever du, at I løber tør for toiletpapir eller rene viskestykker? Det findes der en løsning på. Sig det til os, så du kan få en ordning, der fungerer og er til at betale.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: