Vinduespolering
Vinduespolering
Vinduespolering

Se bedre ud – og slip for beskidte vinduer

Tag ekstra godt imod dine kunder ved at sørge for, at dine vinduer er rene. Som ekstra bonus giver det et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Vi bruger vand fra vores ”RentVands”-anlæg flere og flere steder. Det er en helt anden teknik end traditionel vinduespolering. ”RentVand” er renset for kalk, mineraler og andre urenheder, så vandet er fuldstændig rent.

Vi vasker ganske enkelt vinduerne og efterlader dem fugtige. Vandet fordamper og efterlader vinduerne rene og uden mærker. Der er ikke behov for at tilføre sæbe, så miljøet spares for overflødig kemi.

Fordelene er mange, men her er to, der er til at forstå:

  • Vandet sprøjtes på vinduerne, mens vinduespudseren står på jorden. Det højner sikkerheden, da det bliver unødvendigt at stå på stige eller bruge lift.
  • Der bliver ikke brugt sæbe, hvilket gavner miljøet og dine vinduesrammer. Som i alle andre opgaver, er vi grundige og pålidelige og tørrer naturligvis ordentlig op efter os.

Det er ikke alle steder, det er hensigtsmæssigt at bruge “RentVand”. Når det er nødvendigt at bruge sæbe, bruger vi en svanemærket variant, så miljøet ikke belastes unødigt.

Skal du også prøve vores ”RentVand” på dine vinduer? Du kan lave aftale om vinduespolering en enkelt gang eller med et fast interval? Det er helt op til dig.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – det koster ikke noget at spørge.

Som privatperson kan du trække udgiften fra på selvangivelsen – se mere på www.skat.dk

Vinduespolering kan naturligvis kombineres med erhvervsrengøring, kantineservice og facilityservice.

Har vi fanget din interesse?

Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål.
Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

Jeg har flere spørgsmål