Iværksætterkultur, Mærkesager & Udvidelser

 

PlusRen & Iværksætterkultur

Vi er snart klar til at sprede PlusRen over Danmark, som plakater op til valgdag (sidenote: hvorfor bliver de valgplakater egentlig aldrig taget ned igen?). De 2 første måneder af vores 90 Dages Challenge er gået og vi er rigtig glade for alle de henvendelser vi har fået, fra håbefulde iværksættere, der vil være med i vores projekt og vi er ved, at finde finalisterne.

Finalisterne vil modtage træning og vejledning fra os, sammen med al vores ‘know how’, som hjælp til, at blive selvstændige iværksættere og åbne deres egen virksomhed, i vores navn.

Projektet har også fået en del opmærksomhed i pressen. Fangede du forresten radioindslaget med Weekendradion, som interviewede Michael (vores stifter & medejer) om projektet?

Hvis ikke kan du se det her: Se Video

Så har vi også fået opbakning til 90 Dages Challenge af den danske lokalpresse. Læs f.eks. også artiklen om os i Bornholms Tidende: Se Artiklen

Se mere i linket her, hvis du eller en du kender er interesseret i, at deltage i projektet: Læs mere om PlusRen 90 Dages Challenge

Men PlusRen 90 Dages Challenge er bestemt ikke vores eneste projekt.

 

Vi tager skraldet

Vores nyeste initiativ er, at arrangere frivillig oprydning i det lokale gademiljø. Vi er flere kolleger, der tidligere har støttet op og været med til Ren Kærlighed til Amager’s frivillige affaldsindsamlinger.

Men vi vil gerne hjælpe endnu mere og derfor startede vi vores eget initiativ med frivillig affaldsindsamling, projektet kalder vi Rent Byliv med PlusRen.

Projektet startede med vores første event d. 21 maj, hvor samlede skrald efter Majfesten på Amager, hvor vores hovedkontor også ligger og hvor PlusRen-eventyret startede op.

Vores første event blev til en fantastisk sjov og lærerig dag, med sol og allervigtigst, indsamling af en masse skrald og cigaretskodder fra Amagers gader.

Særligt dem med børn, fik virkelig sat skrald til debat med deres børn og sat fokus på gode miljøvaner. Tusind tak til alle der støttede op om vores initiativ, I har alle været med til, at gøre Amager lidt renere.

Vi har allerede fundet de første faste samarbejdspartnere til Rent Byliv med PlusRen. Her er vi gået sammen med Københavns Kommune og deres kampagne Ren Kærlighed til KBH og har også fået en masse opbakning af frivillig organisationen Ren Kærlighed til Amager.

Det er herligt, at der er så mange mennesker, der støtter op om renere gader og mindre skrald.

Vi glæder os til, at holde endnu flere frivillige affaldsindsamlinger, hvor alle er velkommen, både private og andre virksomheder. Hold jer opdateret efter events her, på den officielle Facebook side for Rent Byliv med PlusRen: Se Facebook side

 

Hokus Pokus – Ny afdeling kun med dig som fokus

I takt med, at vi vokser har vi også lavet nogle interne ændringer. Vores kollega Ulla, som har været med helt fra starten, åbner en ny afdeling i PlusRen med Service Support, som hun bliver leder for. Afdelingen skal sikre, at vi fortsat tager udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og leverer en ambitiøs service af høj kvalitet.

Behovet for den nye afdeling er kommet i takt med, at vi får flere og flere nye kunder og derfor må vokse med opgaven. Ved at fokusere endnu mere på Service Support, med en hel afdeling dedikeret til det, vil vi endnu bedre kunne følge op på vores arbejde og sikre, at vi beholder samme høje kvalitet, mens vi udvider vores forretning og bliver større, som virksomhed.

 

Følg PlusRen Man’s fantastiske eventyr

PlusRenCartoonSmall

 

Og lige en hilsen fra en af vores fantastiske samarbejdspartnere:

“PlusRen har, som A. L. Totalservice (PlusRen fusionerede med A. L. Totalservice i 2017), varetaget rengøringen i vores kontorlokaler siden 2013. Vi er ikke ret mange på kontoret, så der gøres kun rent 1 gang om ugen.
Rengøringen udføres til vores fulde tilfredshed og der følges løbende op på kvaliteten.
Firmaet er altid klar til, at udføre forskellige ekstraopgaver med kort varsel og til en rimelig pris.“
Lene
Nærheden

 

Ambitiøse Rengøringshilsner

PlusRen Teamet

www.plusren.dk

Find os på LinkedIn, YouTubeGoogle+Facebook og Instagram!