Nyt År, Nyt PlusRen

Det er et nyt år og vi håber du har lavet nogle spændende nytårsfortsæt – for det har vi og vi er sikre på, at 2017 bliver et vildt år. Vi har haft et rigtig godt år i 2016, vi har vokset meget som rengøringsfirma, vi har startet franchise op og fået nye afdelinger – og så har vi fået en del opmærksomhed for vores arbejde, både i form af nye kunder og af pressen (se vores nye pressesektion på vores hjemmeside;  http://plusren.dk/presse/).

For os startede 2017 med, at vi officielt sammensluttede os med A.L. Totalservice.
Nu er vi officielt et helt nyt rengøringsfirma, men vi hedder stadig PlusRen, vi vil holde de samme standarder, vi altid har gjort og der vil ikke ske nogen umiddelbare ændringer for vores samarbejdspartnere.

For at sikre en stabil kvalitet og en succesfuld sammenlægning, vil ændringer i det nye PlusRen ske løbende og i et langsomt tempo.

Men fra nu af er vi dobbelt så mange dedikerede medarbejdere, har dobbelt så mange samarbejdspartnere og så arbejder vi i et endnu større område af Sjælland end tidligere.
PlusRen er ikke længere Storkøbenhavns hurtigst voksende rengøringsfirma, men indtager nu Sjælland og vi arbejder på at gå nationalt.

Som del af vores sammenslutning, vil A.L. Totalservice’s stifter & adm. direktør Andreas Legarth tage aktiv del af ledelsen af det nye PlusRen, sammen med Michael, der stiftede PlusRen og hidtil har været vores adm. direktør.

På sigt vil Andreas helt overtage pligterne som adm. direktør, mens Michael vil bruge sin tid ude af PlusRen, for at forfølge sin drøm med at hjælpe andre iværksættere og erhvervsledere, i arbejdet som business coach.
Michael vil stadig være involveret i PlusRen, i en konsulterende rolle, der skal sikre vækst og innovation i PlusRen’s videre udvikling.
Men det bliver Andreas Legarth, der vil overtage ledelsen af PlusRen. Dette er dog på sigt og vil ikke ske foreløbigt – først vil de 2 adm. direktører sætte sig ind i det nye fælles firma og sikre at sammenslutning sker på de rigtige præmisser.

Formålet med sammenslutningen er, at vi vil stå stærkere som et fælles firma og vil have flere ressourcer til at yde rengøring af høj kvalitet – med dedikation til yde en exceptionel service.
Som et rengøringsfirma med fokus på kvalitet, har vi hele tiden været med til at løfte standarden i rengøringsbranchen og det er vores mål, at blive ved med dette fremadrettet.
Det er vores vision at gøre en forskel med vores rengøring, at skabe sunde indeklimaer og optimale arbejdsmiljøer for vores samarbejdspartnere.

PlusRen’s tip til at fjerne pletter fra tøj:

Svære pletter på tøj, som f.eks. kaffe- eller rødvinspletter på hvide skjorter, kan let fjernes, ved at ligge tøjet i blød i mælk i et døgn og derefter vaske tøjet som normalt. Af miljø hensyn anbefaler vi økologisk mælk, men al mælk kan bruges.

Og lige en hilsen fra en af vores fantastiske samarbejdspartnere:

”Vi skiftede til PlusRen fra begyndelsen af 2014, og vi er virkelig tilfredse. Både med selve rengøringen, som vi ikke kan sætte en finger på, servicen og opfølgningen, på hvorvidt vi er tilfredse som kunde – om der er nogle fejl og mangler. Faktisk er det første gang vi har et rengøringsfirma, hvor jeg ikke får klager fra mine kollegaer.
Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.”

Gitte Jørgensen
Accountant & HR Manager
Sisley ApS

 

Ambitiøse Rengøringshilsner

Michael Pluszek & PlusRen Familien

Adm. Direktør

www.plusren.dk

Find os på LinkedInFacebook og Instagram!