Om os
Om os
Om os

Hvad vil du vide om os?

PlusRen er en dansk privatejet virksomhed, der hjælper med vinduespolering, erhvervsrengøring, kantineservice, facilityservice – og alt det ind imellem.

Hos PlusRen brænder alle medarbejdere for det, de laver – lige fra kantineassistenten til direktøren. Vi er en broget flok med vidt forskellig baggrund, men en ting har vi til fælles: Vi vil give vores kunder det bedste produkt og den bedste service, branchen nogen sinde har oplevet.

Som kunde hos os har du én kontaktperson, der kender dig og din virksomhed – og du har så vidt muligt den samme medarbejder til at løse opgaverne hos dig – dog kommer der afløser på ved ferie og sygdom.

Hvis du sætter pris på ordentlig rådgivning, fornuftige priser og en fleksibel samarbejdspartner, så hold dig endelig ikke tilbage. Klik på knappen længere nede og book dit personlige møde med os – så får du syn for sagen og svar på dine spørgsmål. Vi holder, hvad vi lover og går gerne den ekstra mil for at få en tilfreds kunde.

Vi har kontor i Tåstrup og har fortrinsvis kunder i Nordsjælland og Københavnsområdet. Vi er altid åbne for nye muligheder, så tøv ikke med at kontakte os, selv om du bor udenfor de nævnte områder.

Har vi fanget din interesse?

Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål.
Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

Jeg har flere spørgsmål