Rengøringsfirma Søger Danmarks Næste Erhvervsgigant

PlusRen er et anderledes rengøringsfirma, vi vil fremme iværksætterkulturen i Danmark.

Vi søger ambitiøse iværksættere, der har en drøm at være Danmarks førende erhvervsledere – Vi leder efter den næste Lars Larsen og Christian Stadil.

PlusRen har 2 år i træk været Storkøbenhavns hurtigst voksende rengøringsfirma og har fordoblet sin virksomhedsvækst MANGE gange i de sidste 3,5 år og har udvidet ud på Sjælland.

Nu har PlusRen en ny målsætning, om at blive det førende rengøringsfirma i HELE Danmark – og her mangler vi DIG, der er den fødte LEDER!

Du har muligheden for at skabe skabe den helt store SUCCESS og blive din egen chef med PlusRen.
Det er dig, der bliver den første ansatte i din PlusRen afdeling og du starter op med moppe og spand, så du har HELT styr på kernen af din virksomhed – nemlig rengøring & service. Vi hjælper dig med, at bygge din virksomhed op, med systemer vi ved VIRKER og kan skabe flercifret millionomsætning!
PlusRen’s hovedkontor giver dig træning og support til salg, administration og marketing og du vil modtage coaching fra PlusRen’s stifter og medejer Michael Pluszek.

Vi leder efter LEDERE til byer på Jylland, Fyn og Vestsjælland – alle byer!

Lige nu, tilbyder vi 3 forskellige Franchisepakker, hvor du kan starte med, at købe rettighederne til DIN PlusRen Franchise eller starte op som ansat og bygge din franchise op, i samarbejde med PlusRen:

Franchisepakke A:

Du får blandt andet:

Franchisepakke B:

Du får blandt andet:

Franchisepakke C:

Du får blandt andet:

Dette er kun de vigtigste punkter vi tilbyder dig, som PlusRen Franchiser – men det er absolut ikke det eneste.

 

Kontakt os NU! Sammen kan vi ryste dansk erhvervsliv!

 

Ansøg om en PlusRen Franchise