Lær os lidt bedre at kende

PlusRen er en dansk privatejet virksomhed, der tilbyder vinduespolering, erhvervsrengøring, kantineservice, facilityservice – og alt det ind imellem.

Vi holder af miljøet, og gør hvad vi kan for at beskytte det mest muligt. Mere end 95% af vores rengøringsprodukter er allerede Svanemærkede, vi polerer vinduer med vand fra vores RentVands anlæg og senest er vi blevet en del af projektet “Bæredygtig bundlinje 2,0”, hvor der kommer fuld fokus på grøn omstilling.

Hos PlusRen brænder alle medarbejdere for det, de laver – lige fra kantineassistenten til direktøren. Vi er en broget flok med vidt forskellig baggrund, men en ting har vi til fælles: Vi vil give vores kunder det bedste produkt og den bedste service, branchen nogen sinde har oplevet.

Vores dygtige assistenter bliver håndplukket til hver enkelt opgave, så samarbejdet bliver optimalt. Sådan sikrer vi de bedste og mest stabile forhold for både kunde og medarbejder.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Om PlusRen ApS

  Som kunde hos os er du unik og du har én kontaktperson, der kender dig og din virksomhed – og du har så vidt muligt den samme assistent til at løse opgaverne hos dig – dog må du regne med at møde en afløser ved ferie og sygdom.

  Hvis du sætter pris på ordentlig rådgivning, fornuftige priser og en fleksibel samarbejdspartner, så hold dig endelig ikke tilbage. 

  Klik på knappen længere nede og book dit personlige møde med os – så får du syn for sagen og svar på dine spørgsmål. Vi holder, hvad vi lover og går gerne den ekstra mil for at få en tilfreds kunde.

  Vi har kontor i Tåstrup og har fortrinsvis kunder i Nordsjælland og Københavnsområdet. Vi er dog altid åbne for nye muligheder, så tøv ikke med at kontakte os, selv om du bor udenfor de nævnte områder.

  Imødekommende

  Når du bestiller rengøring gennem PlusRen, bliver du altid mødt af én af vores smilende og imødekommende kollegaer.

  Professionelle

  Vi udfører rengøring med respekt for dit hjem eller virksomhed, og passer godt på dine ting, som var det vores egne.

  Kvalitetsbevidste

  Hos PlusRen er kvaliteten af vores rengøring og kantineservice en topprioritet - og vi går ikke før du er tilfreds.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: