Om os
Om os
Om os

Lær os lidt bedre at kende

PlusRen er en dansk privatejet virksomhed, der tilbyder vinduespolering, erhvervsrengøring, kantineservice, facilityservice – og alt det ind imellem.

Vi holder af miljøet, og gør hvad vi kan for at beskytte det mest muligt. Mere end 80% af vores rengøringsprodukter er allerede Svanemærkede, vi polerer vinduer med vand fra vores RentVands anlæg og senest er vi blevet en del af projektet “Bæredygtig bundlinje 2,0”, hvor der kommer fuld fokus på grøn omstilling.

Hos PlusRen brænder alle medarbejdere for det, de laver – lige fra kantineassistenten til direktøren. Vi er en broget flok med vidt forskellig baggrund, men en ting har vi til fælles: Vi vil give vores kunder det bedste produkt og den bedste service, branchen nogen sinde har oplevet.

Vores dygtige assistenter bliver håndplukket til hver enkelt opgave, så samarbejdet bliver optimalt. Sådan sikrer vi de bedste og mest stabile forhold for både kunde og medarbejder.

Som kunde hos os er du unik og du har én kontaktperson, der kender dig og din virksomhed – og du har så vidt muligt den samme assistent til at løse opgaverne hos dig – dog må du regne med at møde en afløser ved ferie og sygdom.

Hvis du sætter pris på ordentlig rådgivning, fornuftige priser og en fleksibel samarbejdspartner, så hold dig endelig ikke tilbage. Klik på knappen længere nede og book dit personlige møde med os – så får du syn for sagen og svar på dine spørgsmål. Vi holder, hvad vi lover og går gerne den ekstra mil for at få en tilfreds kunde.

Vi har kontor i Tåstrup og har fortrinsvis kunder i Nordsjælland og Københavnsområdet. Vi er dog altid åbne for nye muligheder, så tøv ikke med at kontakte os, selv om du bor udenfor de nævnte områder.

Har vi fanget din interesse?

Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål.
Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

Jeg har flere spørgsmål