Rengøring er vores passion!

PlusRen er ikke bare en virksomhed, der arbejder med rengøring, vi er en Familie og et Team – der går ualmindeligt meget op i rengøring. Derfor arbejder vi også altid på, at støtte hinandens udvikling.

Se her, hvad tidligere PlusRen Familiemedlemmer har fået ud af deres tid i PlusRen og hvordan det har udviklet deres karriere:

 

Marta

Om sin tid i PlusRen, som rengøringsassistent og senere som adm. medarbejder, fortæller Marta at:

”Jeg var jo en af de første rengøringsassistenter og det var også min start i Danmark. Jeg er såå glad og stolt over at PlusRen babyen voksede til en stor PlusRen familie. Jeg husker min PlusRen Skype jobsamtale og alle mail-spørgsmålrunder, ligesom det var i går. Jeg tænkte – hvorfor er jeg nødt til at svare på alle de spørgsmål, som var det en manager position, når jeg søger rengøringsjob. Godt, at jeg svarede alle spørgsmål-runder og jeg var på Skype mødet med Michael.

Jeg var en af de første, jeg var med til opstarten af de første kunder.

Jeg spurgte Michael om jeg kunne hjælpe med lønninger så han kunne fokusere mere på andre ting. Det fik jeg lov til, samt mange andre opgaver. Ved siden af rengøring blev jeg også administrativ medarbejder.

PlusRen voksede og fik flere kunder og efter barslen aftalte vi at jeg fortsatte som administrativ medarbejder og stoppede med at gøre rent. Plusren fortsatte med at vokse og der kom for meget bogføring og administrativt arbejde for mig, fordi jeg begyndte også at arbejde med Michaels coaching firma. Sanne overtog Plusren administrationen, som fuldtid ansat og hun gør det fantastisk.

Det går stærkt i mit eget firma – jeg har lige flyttet min home-office til en rigtig kontor i indre by mellem Nørreport og Vesterport. Jeg gør det, jeg selv manglede da jeg kom til Danmark: jeg hjælper udlændinge med alle mulige registreringer, dokumenter og skat.

Fortsat godt arbejde Plusren og tak for alt Michael!”

 

Wichean

Om sin tid, som rengøringsassistent, i PlusRen fortæller Wichean at:

“Jeg vil sige noget til jer om, at jeg er meget imponeret over at arbejde i PlusRens team. Alle medarbejdere er rigtig søde og var meget hjælpsomme mod mig. Men endeligt skal jeg min egen vej. I de sidste 3 år i PlusRen var jeg altid så glad for, at få ros fra alle mine arbejdspladser. Det fik jeg altid og det påvirkede mig.

Desuden, når jeg gik ind på kontoret, for at hente nogle varer som jeg manglede, snakkede jeg altid for meget, men jeg var meget glad for, at øve mit danske, som jeg kæmpede så meget med at tale bedre. Men nogle gange tænkte jeg også, hvorfor snakkede jeg så meget?

Til sidst vil jeg sige tusind tak til Micheal, han er meget flot og har altid givet mig et stor smil, også Ulla og Susanne, Tue, er dejlige personer – ligesom alle andre ansat i firmaet. Jeg vil komme til at huske jer allesammen.”