Rengøring, medier & sexappeal

Når vi taler med nye samarbejdspartnere, der leder efter en ny rengøringsservice, spørger vi ofte hvorfor de skifter rengøring.

Mange af vores kunder har før haft rengøringsløsninger, der er billigere end os – men som så ikke har kunne levere samme service og kvalitet, som os.

For selvom vi er dyrere, er vi absolut også bedre – faktisk er vi førende på Sjælland, når det kommer til at levere rengøring af eksklusiv kvalitet. Vores kerneforbrugere er også erhverv i den eksklusive ende, der selv er førende i deres eget felt og som prioriterer kvalitet.

Derfor har vi også dyb respekt for vores kunder og er stolte over, at arbejde sammen med jer!

Tænk over det, hvor mange rengøringsfirmaer har du set nævnt i medierne for noget positivt?

Rengøring i mediebilledet

Oftest når rengøringsfirmaer er i medierne er det fordi de lige er startet op, er involveret i en skandalesag (ofte om udliciteret rengøring af dårlig kvalitet) eller også er de gået konkurs.

Det faktisk ofte at rengøringsfirmaer er i medierne, fordi de er gået konkurs – men hvorfor?

Det korte svar er naturligvis, at de virksomheder der går konkurs, ikke har nok omsætning i forhold til deres udgifter. De fleste rengøringsfirmaer har travlt med at underbyde hinanden og tilbyder ofte nye kunder rengøringsservice til en urealistisk pris – hvilket skader firmaet forretningsmæssigt, når de ikke kan udføre opgaven til den pris.
Når pris og tid til rengøringsopgaven ikke hænger sammen er det kvalitet, der lider og derved også kunden, der forventede en bedre service.

I PlusRen gør vi tingene anderledes. Vi customizer opgaven til dine individuelle behov, både i forhold til dit budget og de services du har brug for. Som PlusRen kunde vil vi ikke bilde dig ind, at du kan få det hele for det halve, men vi vil garantere dig en høj kvalitet og et højt serviceniveau.

Fordi vi gør tingene anderledes, har vi også været i medierne for nogle andre ting end andre rengøringsfirmaer. Vi er rigtig glade for, at en del medier har vist interesse i os som firma og vores dedikation til rengøring og især vores succes som virksomhed- Se selv på plusren.dk/presse.

Rengøring og sexappeal

Men selvom vi er anderledes end andre rengøringsfirmaer, så kæmper vi med den stigma, der er omkring rengøringsbranchen – også i forhold til medierne.

Mange ser ikke rengøring som noget særligt, men det er et område, der kræver viden og ekspertise for at kunne gøre godt.

Rengøring ses ofte ikke som et sexet emne i medierne, men vi er uenige. For os er rengøring og rene rum en sanselig nydelse, der kan ses, duftes og mærkes.

Et helt rent rum kan være en oplevelse, hvis kvaliteten er rengøring er i top.

Så ja, rengøring kan være sexet, hvis man gør det rigtigt.

 

Og lige en hilsen fra en af vores fantastiske samarbejdspartnere:

“Vi skiftede til PlusRen fra begyndelsen af 2014, og vi er virkelig tilfredse.
Både med selve rengøringen, som vi ikke kan sætte en finger på, servicen og opfølgningen, på hvorvidt vi er tilfredse som kunde – om der er nogle fejl og mangler.
Faktisk er det første gang vi har et rengøringsfirma, hvor jeg ikke får klager fra mine kollegaer.
Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.“
Gitte
Sisley

 

Ambitiøse Rengøringshilsner

Michael Pluszek & Andreas Legarth
Ejere & Adm. Direktører

www.plusren.dk

Find os på LinkedIn, Google+Facebook og Instagram!

 

CartoonMaj