PlusRen er et danskejet og -drevet rengøringsfirma, der effektivt sikrer dig rene omgivelser og et sundt indeklima. Vores mål er at forstå, hvad vores kunders forventninger og behov er.

Vi er baseret i Storkøbenhavn og Taastrup, men vil være kendt i hele Danmark for, at overholde vores aftaler og have glade kunder.

Vi bestræber os på at yde dét ekstra for vores kunder, derfor tilbyder vi følgende:
Vi er specialiseret i erhvervsrengøring. Dertil kan vi også hjælpe dig hvis du står og mangler hjælp til nedenstående:
  • Restauranter og Caféer
  • Butikker
  • Køkkener og kantiner
  • Hoteller
Vi gør ikke bare rent, vi gør mere end rent!
Derfor har vi lidt ekstra, der kan hjælpe dig i hverdagen:

Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder og hvorfor kun gøre det, med almindelig erhvervsrengøring? Vi tilbyder derfor at tage os af dit vasketøj, når arbejdsdagen er omme. Vi tager dit tøj med til rens og har det klar igen – når du har brug for det.

Glem alt om vaskehaller, beskidte måtter og støv alle vegne – Vi tager os gladeligt af det hele. Vi vil gerne gøre kørerturen behagelig for alle, om det er til og fra arbejde, eller i løbet af arbejdsdagen. Vi tilbyder derfor totalrengøring af din bil/biler. Vi vasker udvendigt, indvendigt samt støvsuger – og levere den tilbage velduftende og indbydende.

Læs mere om hvem vi er og hvad vi tilbyder på denne side. Hvis vi kan hjælpe dig og din virksomhed, tøv endelig ikke med at kontakte os uforpligtende og gratis for et tilbud.