De fleste trives bedst i et rent arbejdsmiljø med et sundt indeklima. Med vores løsninger behøver du ikke tænke på rengøring og kan i stedet fokusere på det, der er vigtigst for dig. Erhvervsrengøring er vigtigt for dit arbejdsmiljø.

I vores kontorløsning kan vi skræddersy et program, der passer til dig og din virksomhed, uanset om I kun ønsker rengøring, rengøring med oprydning, vedligeholdelse og/eller bestilling af rengøringsmidler, sæbe, toiletpapir, osv.

Vores fornemste opgave er at hjælpe jer, så det bliver så nemt så muligt for jer. Vi finder en løsning sammen og vi sikrer den højeste kvalitet ved at tilpasse os jeres rutiner og løbende at være i dialog omkring jeres behov og ønsker. For os er erhvervsrengøring aldrig standard, men lavet til den enkelte virksomheds specifikke behov. Din virksomhed er ikke standard, så hvorfor skulle jeres rengøring være det?

Arbejdsområder

 

Det får du altid hos PlusRen

Din virksomhed har altid en kontakt person, som du kan drøfte ønsker og input med.

PlusRen kolleger der står for rengøringen på din arbejdsplads, er grundigt instrueret i hvad der er aftalt og skulle der være input fra jer, vil disse blive drøftet med kolleger effektivt.

Som udgangspunkt vil der ikke blive flyttet rundt på dokumenter og ting på skriveborde, hvilket betyder at vi undgår at noget mangler.

Vi aftaler om I selv står for afrydning og oprydning, eller om PlusRen skal tage sig af dette.

Vi aftaler hvor ofte der skal være et opfølgningsmøde og så kommer vi forbi og drøfter hvordan det går. Vi ved at kommunikation kan lette hverdagen for både kunden og PlusRen.

Vi aftaler hvor udstyr kan opbevares.

Dette er lidt eksempler på hvordan vi vanligvis gør det, vi er åbne overfor ønsker og går gerne i dialog, således vi kan finde frem til at få det til at fungere bedst muligt.

Vi har samarbejdspartnere til de opgaver vi ikke selv tager os af. Hvis I har brug for hjælp til, mindre håndværksopgaver, fejning af større udendørsarealer, snerydning og havearbejde, så kontakt os endelig og vi vil gøre hvad vi kan for at opfylde jeres ønsker.