Erhvervsrengøring Albertslund

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring i Albertslund? Så er du landet det rigtige sted. Vores mange års erfaring og bred vifte af kunder, gør at vi med garanti kan varetage din erhvervsrengøring i Albertslund.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring i Albertslund

Effektiv erhvervsrengøring & kontorrengøring

Vi udfører professionel erhvervsrengøring for en lang række af vidtspændende virksomheder. Vi har stor erfaring med blandt andet kontorrengøring, klinikrengøring og diverse service- og erhvervsrengøringsopgaver, for institutioner, foreninger, butikker og meget mere. 

Kort fortalt er PlusRen klædt på til at varetage alle former for erhvervsrengøring i Albertslund for din virksomhed.

Erhvervsrengøring specifikt til din virksomhed

Vi tilbyder 100% skræddersyede løsninger tilpasset specifikt ud fra din virksomhed, og jeres dagligdag. Førnævnte kan eksempelvis dække over, hvilke tider vores rengøringsassistenter skal møde ind så det passer med din virksomheds arbejdsgang. 

Det kan også omhandle om hvorvidt der skal laves en totalløsning hvor vi leverer sæber, toiletpapir, håndklæder eller andet. Som kunde bestemmer du helt selv omfanget af rengøringen og services, og vi udfører det efterfølgende ud fra aftalen.

Vi kommer gerne ud og beser opgaven på forhånd, og vi vil med glæde tage et møde hvor vi skitserer opgaverne og deres format sammen, så vi kan udarbejde et godt tilbud til din virksomhed.

Albertslund erhvervsrengøring

Professionelle løsninger til professionelle virksomheder

Hos PlusRen forstår vi at arbejde omhyggeligt, og med respekt. Det betyder konkret for din virksomhed at du kan føle dig tryg når vi rengøre din arbejdsplads.

Vi forstår at behandle dit inventar med respekt, og vi forstår at mange virksomheder arbejder med fortrolige oplysninger og/eller skrøbelige ting som kræver særligt hensyn.

Et sundt arbejdsmiljø er sund fornuft

Hos PlusRen er vi stolte af at kunne tage erhvervsrengøring til et nyt, og højere niveau. Vores forventninger til vores erhvervsrengøring i din virksomhed i Albertslund, er ikke blot opbygget omkring renlighed. Vi har eksempelvis sat et stort fokus på opretholdelse af et sundt indeklima, så dine medarbejders produktivitet og sygedage ikke påvirkes negativt.

Vi har ligeledes sat fokus på at vores personale er imødekommende og klar til at yde god kundeservice. Vi har allerede foretaget de første ændringer imod en grønnere fremtid, derfor består mere end 95% af vores rengøringsmidler af svanemærkede produkter. Det er et af de mange tiltag vi har foretaget hos PlusRen for at opnå det bedste indeklima og miljø på din arbejdsplads. Et tiltag som både du og dine medarbejdere kan mærker allerede fra dag ét af.

Vi har sat et mål om at højne standarten for erhvervsrengøring, så din virksomhed i, og omkring Albertslund kan udføre jeres arbejde i et det bedst mulige arbejdsmiljø. At få sat rammerne for et sundt arbejdsmiljø er hvad vi hos PlusRen kalder for sund fornuft. Et skrivebord med krummer fra gårsdagens frokost, eller støv som har fordelt sig ud over arbejdsstationen kan i det store billede virke som småting. Dog er det netop disse små faktorer som resulterer i lugtgener og forværre luften i lokalet. Faktorer som på sigt kan give flere sygedage og forringet arbejdsmoral.

Her har du et overblik over opgaver vi tidligere har løst

 • Butikker samt butiksfacader 
 • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
 • Lager
 • Diverse former for værksteder
 • Fitnesscentre 
 • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
 • Faciliteter i, og omkring naturparker
 • Skoler og privatskoler
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • og mange flere

 

Kontakt os gerne og hør mere i dag

Du kan læse mere om vores tidligere løste opgaver og hvordan vores kunder har nydt godt af vores services her.

Kontakt os på telefon:70 200 333, eller på mail info@plusren.dk.

Du har også mulighed for at udfylde formularen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig. Så snart vi gør, vil vi udarbejde et 100% og uforpligtende tilbud, udarbejdet med din virksomhed i fokus.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.