Erhvervsrengøring Nordsjælland - Rengøring til erhverv

Det er vigtigt med erhvervsrengøring på alle arbejdspladser. Er der ikke gjort ordentligt rent, vil ansatte arbejde i et dårligt indeklima, som kan være både demotiverende og drænende. Få derfor et professionelt rengøringsfirma til at udføre erhvervsrengøring for dig.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring i Nordsjælland

Professionel erhvervsrengøring i Nordsjælland

Skal du have foretaget professionel erhvervsrengøring i dine erhvervslokaler eller på dit kontor i Nordsjælland, så kan du med fordel tage kontakt til os. Vi er nemlig ikke bare effektive og professionelle, men også både omhyggelige, kvalitetsbevidste og grundige.

Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest, men tager gerne et ekstra tjek og laver en grundigere rengøring, hvis behovet er der. Vi arbejder nemlig ud fra moralen om, at vi altid skal efterlade det, som vi selv gerne vil finde det. Derfor kan du stole på, at vi vil gøre arbejdet ordentligt fra starten af.

Skab et godt indeklima

Det er vigtigt med et godt indeklima for at kunne skabe gode og motiverende rammer for din ansatte. Bliver der ikke luftet nok ud, gjort ordentligt rent og vasket af, vil produktiviteten og motivationen hurtigt falde hos de ansatte. Derfor er det også vigtigt med god erhvervsrengøring fra et erfarent og professionelt rengøringsfirma, der ved, hvordan man udfører en ordentlig kontorrengøring.

Det er de små detaljer, som gør den store forskel, og derfor har vi også fokus på disse, når vi laver erhvervsrengøring hos vores kunder. Vi bruger kun Svanemærkede produkter, så vi ved, at du, dine ansatte og vores egne medarbejdere ikke tager skade af de produkter, der bruges til erhvervsrengøring i dine lokale i Nordsjælland.

Vi tager gerne en ekstra tur hen over paneler og lamper for at fange støv og andet snavs. Derfor kan du også være sikker på, at der er ordentligt rent på dit kontor i Nordsjælland, når vi har været forbi med en erhvervsrengøring. Vores service, bliver ofte nævnt i medier, omhandlende alt lige fra BMW leasing til rengøringsartikler. Desuden blander vi vores produkter ud fra de rette forhold, så der ikke efterlades eventuelt skadelige rester på overfladerne.

Kombinér erhvervsrengøring og andre services

Hos PlusRen laver vi ikke bare erhvervsrengøring i Nordsjælland, men vi tilbyder også både vinduespolering, kantineserve og facility service, som du med fordel kan kombinere med din erhvervsrengøring fra vores firma.

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, om priser og meget mere. Vi er altid klar til at svare på både store og små spørgsmål og henvendelser.

Se også www.nyhederkoebenhavn.dk hvor vi bliver nævnt, eller læs om tilbud her. Vi bliver også nævnt i dette medie

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

FAQ

Hvad omfatter erhvervsrengøring?

Erhvervsrengøring omfatter grundig rengøring af erhvervslokaler, herunder kontorrengøring, rengøring af værksteder, fitnesscentre, skoler, lagre og meget mere. Her vil de generelt være rengøring af alle overflader mm. Dog aftales det aftaleindgåelse med konkret, hvad der udføres.

Hvad koster erhvervsrengøring?

Priser for erhvervsrengøring varierer meget, da det både kommer an på erhvervslokalernes størrelse, hvor meget, der skal gøres rent, samt mere specifikt, hvad det er for nogle services, der skal udføres i forbindelse med erhvervsrengøringen.

Hvilke dele af Nordsjælland dækker vi?

PlusRen dækker alle dele af Nordsjælland med vores erhvervsrengøring og andre services, herunder Helsingør, Hillerød, Kongens Lyngby og så videre. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe med erhvervsrengøring hos din virksomhed, uanset hvor i Nordsjælland den befinder sig.

Hvilke produkter anvendes til erhvervsrengøring?

Hos PlusRen anvender vi altid produkter, der er Svanemærkede, og derfor kan du også være sikker på, at der tages højde for allergier og overfølsomhed, når vi laver erhvervsrengøring i forskellige erhvervslokaler, herunder kontorer, værksteder, butikker, skoler mm.

Hos PlusRen samarbejder vi med massere af medier og samarbejdspartnere som fx. Brammers.dk