Til alle vores kunder

Desinfektions-spray og håndsprit uden merpris

I disse tider, hvor håndsprit næsten har samme kilopris som guld, er vi naturligvis ekstra opmærksomme på rengøringen hos vores kunder. Vores assistenter bruger desinfektions-spray på alle kontaktflader for at forhindre smittespredning. Dette er uden ekstra omkostninger for den enkelte virksomhed.

Er din virksomhed en af dem, der sender medarbejderne hjem og har du derfor ikke brug for rengøring i fast interval i de næste par uger? Så tilbyder vi at ændre den ugentlige rengøring til en hovedrengøring i stedet – naturligvis incl. en grundig rengøring af alle kontaktfladerne – eller en ekstra rengøring af særlige problemområder.

Vi kan selvfølgelig også øge rengørings-frekvensen, hvis der stadig er medarbejdere på kontoret og det er hensigtsmæssigt med mere rengøring.

Kontakt os gerne på tlf. 70 200 333 eller info@plusren.dk for mere info – vi ændrer naturligvis rengøringen, så den passer til din virksomheds behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: