Erhvervsrengøring Frederiksberg​

Søger du et professionelt erhvervsrengøringsfirma på Frederiksberg? Så er du landet det rigtige sted. PlusRen har erfaringen, mandskabet og kompetencerne, til at kunne varetage alle former for erhvervsrengøring. Så uanset om du har en klinik, restaurant, kontor, eller hvad det end måtte være, så kontakt os i dag. Vi kan klare alle typer erhvervsrengøring på Frederiksberg.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Frederiksberg

Professionelt erhvervsrengørings firma Frederiksberg​

PlusRen vælger udelukkende de bedste medarbejdere, vi kan stå inde for. Vi har en høj standart for vores rengøring, og derfor vil vi kun have personale der går op i at rengøre ordentligt. Vi har ansvaret for at vores kunders medarbejdere/besøgende, har et sundt og rart arbejdsmiljø. Vi oplærer personalet så de ved hvilke krav vi stiller, og så vi sikre os at de efterlever jeres ønsker og behov.

Vi forsøger at sende samme hold ud og rengøre hos jer. På den måde er der ikke for mange man skal snakke med, og der bør blive leveret den samme høje standart.

Få en skræddersyet erhvervsrengørings aftale​

Når du vælger PlusRen, så får du et firma der har vundet erhvervsprisen i Taastrup i år 2021. Det er vi meget stolte af. Det viser at vores hårde arbejde bliver lagt mærke til. Det er vigtigt for indeklimaet at der bliver gjort ordentligt rent. Det er bedst for moralen og medarbejdernes/besøgendes velvære. Det er derfor essentielt at I vælger et firma der tager opgaven seriøst, og rengøre efter de krav der er på jeres område.

Vi kender alle krav og regler på alle områder. Dvs. ved klinikrengøring, restaurant rengøring osv. Kender vi kravene og vi tilpasser os også til jeres specifikke ønsker mm. Det kan være i ønsker vi kommer kl. 05 eller kl. 22, det gør vi gerne. Ønsker I 1 rengøring om ugen eller 5, det tilpasser vi os også til.

frederiksberg Erhvervsrengoering

Et udpluk af områder vi yder rengøring:​

 • Butikker samt butiksfacader
 • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
 • Lager
 • Diverse former for værksteder
 • Fitnesscentre
 • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
 • Faciliteter i, og omkring naturparker
 • Skoler og privatskoler
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • og mange flere

Uanset hvilken type virksomhed du har, så kan vi varetage rengøringen.
Kontakt os i dag!

Et rent arbejdsmiljø, er et sundt arbejdsmiljø​

Hvis ikke du har et sundt arbejdsmiljø, kan det gøre så dine medarbejdere oftere bliver syge og bliver trætte. Det er ikke noget der er godt for forretningen. Vi ved hvad der skal til, da vi har mange års erfaring med kontorrengøring også. Et dårligt arbejdsmiljø kan gøre dine medarbejdere umotiverede og så de oftere bliver syge. Derfor er det essentielt at have en ordentlig hygiejne på arbejdspladsen. Vi er blevet nævnt i forskellige medier, som skriver om alt fra bedste rengøringsservice, til bedste robotstøvsuger.

Mangler du hjælp til vinduespudsning?​

Hos PlusRen kan du i forbindelse med din erhvervsrengøring på Frederikberg også få hjælp til vinduespudsning, så dine facader kan stå helt skarpt. Med mere end 15 års erfaring indenfor netop denne service kan vi yde en både smilende og effektiv service. 

I denne vinduespoleringsservice får du derfor både basket vinduer med vores rentvandsanlæg, som er renset for kalk og mineraler, hvilket gør, at der ikke kommer afmærkninger på vinduerne. Vi gør altid vores arbejde med øje for kvalitet og det bedste resultat. 

Ligesom vores erhvervsrengøring på Frederiksberg kan denne service også dække flere typer af erhverv i alt fra fitnesscentre, kontorfællesskaber og til privatskoler, klinikker eller noget helt femte. Det kan være lige fra de store åbne vinduespartier og til mindre vinduer i bygninger.

Erhvervsrengøring på Frederiksberg og Sjælland med omtanke

Hos PlusRen går vi meget op i at være bæredygtige og have omtanke for omverdenen på mange måder. 95% af vores produkter Svanemærket, hvilket gør, at de er sikret for farlige og skadelige kemikalier, som kan skade dit indeklima. 

Udover vores produkter og egen erhvervsrengøring på Frederiksberg eller resten af Sjælland, har vi mange foreninger og organisationer, som vi ser meget op til og derfor støtter på flere forskellige måder. Det er blandt andet Kræftens Bekæmpelse, SCLEROSE foreningen, Fleksjobber Netværket, Læger uden Grænser og mange andre. 

Handicapprisen 2020 er vi derudover også enormt stolte af at kunne bære og have stående. Vi håber, at vi kan hjælpe folk videre gennem livet, og have blik og omtanke for vores medmennesker omkring os, og derfor er vi beærede over at modtage en pris for netop det.

For os er det ikke blot erhvervsrengøring for dig på Frederiksberg eller andensteds, men også en aktivering af vores medarbejdere og et godt arbejdsmiljø, hvorfor du altid vil møde en smilende og glad ansat, når du bestiller en service hos PlusRen.

Se mere om vores erhvervsrengøring Nørrebro eller Vesterbro her. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.