Erhvervsrengøring Frederiksberg

Søger du et professionelt erhvervsrengøringsfirma på Frederiksberg? Så er du landet det rigtige sted. PlusRen har erfaringen, mandskabet og kompetencerne, til at kunne varetage alle former for erhvervsrengøring. Så uanset om du har en klinik, restaurant, kontor, eller hvad det end måtte være, så kontakt os i dag. Vi kan klare alle typer erhvervsrengøring på Frederiksberg.

Professionelt erhvervsrengørings firma Frederiksberg

PlusRen vælger udelukkende de bedste medarbejdere, vi kan stå inde for. Vi har en høj standart for vores rengøring, og derfor vil vi kun have personale der går op i at rengøre ordentligt. Vi har ansvaret for at vores kunders medarbejdere/besøgende, har et sundt og rart arbejdsmiljø. Vi oplærer personalet så de ved hvilke krav vi stiller, og så vi sikre os at de efterlever jeres ønsker og behov.

Vi forsøger at sende samme hold ud og rengøre hos jer. På den måde er der ikke for mange man skal snakke med, og der bør blive leveret den samme høje standart.

Få en skræddersyet erhvervsrengørings aftale

Når du vælger PlusRen, så får du et firma der har vundet erhvervsprisen i Taastrup i år 2021. Det er vi meget stolte af. Det viser at vores hårde arbejde bliver lagt mærke til. Det er vigtigt for indeklimaet at der bliver gjort ordentligt rent. Det er bedst for moralen og medarbejdernes/besøgendes velvære. Det er derfor essentielt at I vælger et firma der tager opgaven seriøst, og rengøre efter de krav der er på jeres område.

Vi kender alle krav og regler på alle områder. Dvs. ved klinikrengøring, restaurant rengøring osv. Kender vi kravene og vi tilpasser os også til jeres specifikke ønsker mm. Det kan være i ønsker vi kommer kl. 05 eller kl. 22, det gør vi gerne. Ønsker I 1 rengøring om ugen eller 5, det tilpasser vi os også til.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer

  Et udpluk af områder vi yder rengøring:

  • Butikker samt butiksfacader
  • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
  • Lager
  • Diverse former for værksteder
  • Fitnesscentre
  • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
  • Faciliteter i, og omkring naturparker
  • Skoler og privatskoler
  • Trappevask
  • Ejendomsservice
  • og mange flere
   
  Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ej med at kontakte os. Vi kan med garanti varetage din opgave. 

  Kontakt os allerede i dag, og hør mere.

  Hvis du ønsker et professionelt erhvervsrengøringsfirma på Frederiksberg, så kontakt os i dag via kontaktformularen, via mail: info@plusren.dk eller på tlf.: 70 200 333. Så finder vi sammen en løsning der passer dig.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: