Erhvervsrengøring Nørrebro - rengøring til fine priser

Har du en virksomhed, der ligger på Nørrebro eller i omegnen heraf, og kunne du tænke dig at få et kvalitetsbevidst rengøringsfirma til foretage en grundig og ansvarlig rengøring, så vil vi, hos PlusRen, med glæde komme dig til undsætning.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring nørrebro

Erhvervsrengøring er vores speciale, og vi har dygtige fagfolk, der yder den bedste service. Vi sætter en dyd i at udføre rengøring i en virksomhed, eller et på et kontor, så alle, herunder ansatte, kunder og samarbejdspartnere, udsættes for et sundt og rent indeklima dagligt.

Vores Svanemærkede rengøring kan bidrage til at mindske sygedage på jeres arbejdsplads, samt øge effektiviteten hos medarbejderne. Et sundt indeklima gør nemlig en forskel, og derfor bør I, uden tvivl, overveje at få erhvervsrengøring gennem vores rengøringsfirma, i jeres virksomhed på Nørrebro.

Så mangler du og dit firma hjælp til rengøring på Nørrebro, så tag fat i vores rengøringsfirma, og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder fornuftige priser, så alle, der har brug for rengøring på Nørrebro, kan få sine ønsker opfyldt. Vi skræddersyr desuden erhvervsrengøring efter jeres behov og udformer en fornuftig pris.

Fleksibel erhvervsrengøring på Nørrebro

Vi har over 15 års erfaring med rengøring for alle typer erhverv, og derfor er der heller ikke nogen opgaver, der er for store eller små, for os at klare. Vi kan derfor tilpasse erhvervsrengøring lige efter jeres ønsker og behov, så I får den eller de serviceydelser, I ønsker, og hverken mere eller mindre.

Hvad end I har brug for hjælp til vinduespolering, støvsugning og gulvvask, afkalkning af diverse kaffemaskiner eller noget helt andet, kan I med sikkerhed få den rette hjælp fra vores rengøringsfirma.

Når du og dine kollegaer møder ind på arbejde i en travl hverdag, skal jeres arbejdsplads bare stå knivskarpt. Hos PlusRen er vi derfor fleksible med hensyn til både arbejdstider og -opgaver, så I kan arbejde i pæne og rene omgivelser.

Vi planlægger desuden jeres erhvervsrengøring på Nørrebro, så det passer med jeres skema. På denne måde går vi ikke i vejen, og I kan møde ind til en ren og pæn arbejdsplads, hvor vi aftenen før eller måske i weekenden har foretaget en grundig og skræddersyet rengøring.

Vores rengøringsfolk er fleksible, ansvarlige og går ikke på kompromis med kvalitet. Desuden ønsker vi kun glade og tilfredse kunder, og derfor vil I få det samme rengøringspersonale til at klare jeres erhvervsrengøring i jeres erhvervslokaler på Nørrebro hver gang.

På denne måde kan I trygt overlade jeres kontor på Nørrebro til vores venlige personale, der også har kendskab til jeres lokaler og kan klare jeres erhvervsrengøring effektivt. Vi hjælper også med Erhvervsrengøring Frederiksberg, læs mere om det her.

Kontakt vores rengøringsfirma i dag på telefon 70 200 333, og få svar på spørgsmål, såsom priser, samt et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.