Få rene omgivelser og et sundere arbejdsmiljø

Hos PlusRen får du en individuel løsning, som er udarbejdet efter dine ønsker og dit behov. Vores medarbejdere har efterfølgende din unikke plan i en app, så de aldrig er i tvivl om opgaverne.

Det er den optimale metode til sikring af kvalitet og stabilitet i alle opgaver – store som små.

Selvfølgelig kan der ske fejl, men du kan som kunde være helt sikker på, at vi vil gøre vores yderste for at rette fejlen hurtigst muligt. Vores kvalitetskontrol er grundig, men skulle du alligevel opdage fejl eller mangler, vil vi sætte pris på at få det at vide, så vi kan rette op på det – og forhindre at det sker igen.

Hos PlusRen leverer vi alle materialer (rengøringsmidler, klude mm.), der skal bruges for at løse opgaven. Vores rengøringsmidler er så vidt muligt svanemærkede og der foreligger datablad på dem alle. Vi tilbyder rengøring i topklasse.

Efter aftale kan vi stille yderligere materiel (fx gulvvaskemaskine) til rådighed, som dog forbliver PlusRens ejendom. Hos PlusRen tilbyder vi en lang række af vidt forskellige rengøringsservices. Alt fra kontorrengøring til ejendomsservice og restaurantrengøring, kort sagt er ingen opgave for stor eller for lille, med vores over 15 års erfaring er vi klar til at hjælpe dig på vej til et renere hjem eller en renere arbejdsplads. Læs herunder hvorfor du bør vælge PlusRen til din faste rengøringspartner, eller bestil et tilbud med det samme på 70 200 333 eller på Info@plusren.dk. Kontakt os i dag og modtag et helt gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud, allerede indenfor 24 timer. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvorfor skal du vælge os?

  Imødekommende

  Når du bestiller rengøring gennem PlusRen, bliver du altid mødt af én af vores smilende og imødekommende kollegaer.

  Professionelle

  Vi udfører rengøring med respekt for din virksomhed og arbejdsplads, lige som vi passer på jeres møbler og inventar som var det vores eget.

  Kvalitetsbevidste

  Hos PlusRen er kvaliteten af vores rengøring og kantineservice en topprioritet - og vi går ikke før du er tilfreds.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: