Erhvervsrengøring Ballerup - Professionelt rengøringsfirma

Søger du et professionelt firma til at varetage erhvervsrengøring Ballerup på din arbejdsplads? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi, hos PlusRen, går højt op i kvalitet og sundhed på arbejdspladser med fokus på at skabe og opretholde et sundt indeklima for dig og dine medarbejdere.

Tal med en af vores specialister

erhvervsrengøring i Ballerup

Indholdsfortegnelse

Få en skræddersyet rengøringsaftale til din virksomhed

Vi udfører erhvervsrengøring i topkvalitet til alle former for virksomheder i Ballerup og sender den samme medarbejder ud på opgaven hver eneste gang. Det sikrer det bedst mulige resultat og høj tilfredshed blandt vores kunder. Et genkendeligt ansigt, der har styr på lokalerne og arbejdsmiljøet, er gavnligt for både jeres arbejdsplads og vores medarbejdere. 

Vi arbejder stort set udelukkende med rengøringsprodukter, der er svanemærket, hvilket er et bevidst valg i forhold til miljøet og det sunde indeklima på arbejdspladsen. Vi udfører erhvervsrengøring i alle former for virksomheder i Ballerup og tilpasser rengøringen efter det specifikke område og de krav, der er til det. 

En gang eller fem gange om ugen?

Vores medarbejdere arbejder i tidsrummet mellem kl. 05 til 22, så alt efter hvornår det passer bedst ind i jeres skema og arbejdsflow, så står vi klar med erhvervsrengøring i Ballerup til tiden. Hvis I ønsker erhvervsrengøring én gang om ugen eller fem gange, så tilpasser vi også vores arbejde ud fra det. 

Hvad end din virksomhed er en klinik eller en restaurant, der skal være steril med hygiejne i topkvalitet eller et værksted, hvor der er beskidt, så klarer vi erhvervsrengøring Ballerup efter jeres behov. 

Vi vægter et sundt indeklima højt

Noget, vi har erfaret, er, at et sundt indeklima på en arbejdsplads har mange fordele for effektiviteten og fremmødet. Ved at holde et rent miljø skaber man de bedste forudsætninger for sunde og raske medarbejdere, som resulterer i færre fraværsdage pga. sygdom.

Bliver der ikke gjort ordentligt rent eller luftet godt nok ud i de lokaler, som dine medarbejdere begår sig i, vil det hurtigt kunne mærkes. Medarbejdere, der begår sig i et dårligt indeklima, vil nemlig blive mindre produktive, og motivationen hos dem vil falde. Desuden vil sygefraværet stige, og du vil opleve faldende effektivitet.

Med andre ord, er der mange gode grunde til, at du bør have effektiv erhvervsrengøring i dine lokaler i Ballerup eller omegn. Det handler nemlig ikke kun om omgivelserne, men også om produktiviteten.

En vigtig disciplin

Erhvervsrengøring er en vigtig disciplin for mange virksomheder, fordi det er noget, der er helt nødvendigt i alle miljøer – hvad end det er en restaurant, et kontor eller et værksted. Dårlig erhvervsrengøring kan opbygge et lige så skidt indeklima som et miljø uden rengøring, og derfor er det også vigtigt, at du får udført grundig erhvervsrengøring i Ballerup.

Vi sørger altid for, at vores rengøringsmidler er blandet i de rette blandingsforhold, samt at vi hverken bruger for meget eller for lidt af det. Rester fra rengøringsmidler kan nemlig potentielt være sundhedskadeligt at begå sig i dagligt. Desuden har vi sørget for, at mere end 95% af vores rengøringsmidler og artikler er Svanemærkede.

Bedste erhvervsrengøring i ballerup

Effektiv erhvervsrengøring Ballerup

Vi kan altså tilbyde dig en effektiv erhvervsrengøring med erfarne og professionelle medarbejdere og teams, der sætter fokus på jer og jeres behov. Vi kan også sagtens indrette vores skema efter jeres, så vores erhvervsrengøring ikke kommer i karambolage med jeres arbejdsgang, for det gør vi gerne for jeres skyld.

Skulle det ikke bare være erhvervsrengøring, som I har brug for, men måske også kantineservice, facility service eller måske vinduespolering, så kan I med fordel også kombinere flere af vores services, så I får hele pakken, når vi kommer forbi jeres lokaler i Ballerup.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores erhvervsrengøring og få et uforpligtende tilbud til din arbejdsplads i Ballerup, kan du kontakte os på telefonen 70200333, og så finder vi sammen en løsning, der passer til jeres specifikke behov.

Meget mere end et rengøringsfirma Ballerup

Hos PlusRen handler det om meget mere end erhvervsrengøring og facility service. Det handler om at bidrage til det store fælles samfundsbillede. Vi holder af vores medarbejdere, og vi sætter pris på at udvikle og skabe positive og givende interne relationer.

For os er diversitet en styrke, og det kommer til syne på mange forskellige måder. Først og fremmest ønsker vi at deltage i at mindske samfundets ledighed og derfor arbejder vi med andet end de regulærer 37-timers fuldtidskontrakter, men igangsættelse af flexjobbere.

Deslige synes vi, at det er vigtigt at støtte hinanden, uanset forudsætninger for livet, og derfor er vi stolte af at have fået tildelt Handicap Prisen 2020 for vores inkludering af folk med udfordringer.

25% af vores medarbejder i PlusRen er ansat i flexjob eller med anden personlig assistance.

Følg med i vores aktiviteter

Uanset om du står og skal bruge hjælp til erhvervsrengøring Ballerup eller om du blot er nysgerrig på vores virksomhed, kan du på vores sociale medier som InstagramLinkedIn og Facebook følge med i vores projekter, arbejde, hverdag og meget andet.

Vi deler løbende ud af vores arbejde, så du som kunde til vores rengøringsfirma Ballerup kan se dine muligheder, og hvem du potentielt kan skrive en rengøringsaftale med. Vi ser frem til at høre fra dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.