Erhvervsrengøring Sjælland - lad os klare opgaven for jer

Bærer jeres dagligdag præg af en travl arbejdsgang, hvor der sjældent er overslud til at få klaret rengøring? Så står vi, hos PlusRen, klar til at hjælpe jer med erhvervsrengøring på Sjælland, således at I hver eneste dag kan møde ind til et rent og rydeligt kontor.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring på Sjælland

PlusRen står klar til at hjælpe jer til et bedre indeklima

PlusRen består af en række erfarne rengøringseksperter, der gør sig indenfor erhvervsrengøring på Sjælland. Vi har stor erfaring indenfor rengøring af kontorbygninger, og vi håndterer jeres kontorer med stor professionalisme og med højeste kvalitet.

Vi sætter os grundigt ind i jeres behov, og vi tilpasser altid løsninger efter jeres virksomheds ønsker. Vi er meget serviceminded og imødekommende, og du og dine kollegaer vil altid blive mødt at store smil, når vi hjælper med jeres erhvervsrengøring på Sjælland. Med PlusRen sikrer du et perfekt resultat, således at du og dine kollegaer kan møde ind til et rent kontor hver eneste dag. 

Mere end 95% af vores rengøringsprodukter er Svanemærket, hvilket betyder, at vi, som virksomhed, sikrer de bedste forhold for dig og dine kollegaer. Vi tilbyder fleksible løsninger, alt efter, hvilke behov og ønsker I måtte have, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller undringer.

Vi tilbyder erhvervsrengøring og andre typer opgaver på Sjælland – herunder blandt andet facility service, kantineservice, restaurantrengøring og vinduespolering. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om, hvilke typer opgaver indenfor erhvervsrengøring på Sjælland, vi tilbyder.

Erhvervsrengøring - derfor er det vigtigt

Der er meget vigtigt, at I prioriterer et godt indeklima på jeres kontor. At arbejde i beskidte omgivelser med et dårligt indeklima vil nemlig skabe lav motivation blandt kollegaer, der ikke vil nyde hverdagen på kontoret. 

Jeres virksomhed vil opleve en langt bedre arbejdsgang, hvis I sørger for at holde jeres kontor rent og rydeligt hver eneste dag. Det kan dog være en uoverskuelig proces at skulle rengøre et helt kontor, hvorfor I med fordel kan bruge PlusRen til jeres erhvervsrengøring på Sjælland. 

Vidste du, at et dårligt indeklima er årsagen til mange sygemeldinger. Det er altså yderst vigtigt at sørge for god rengøring hver eneste dag – og dette kan med fordel klares af PlusRen til jeres erhvervsrengøring på Sjælland. Vores kunder er meget glade for de resultater, vi leverer.

Erhvervsrengøring på Sjælland

Skræddersyet service

Når du vælger PlusRen, som det foretrukne rengøringsfirma på Sjælland, vil du opleve service af højeste kvalitet, da vi gør en dyd ud af at give den bedst mulige service. Det betyder også, at du altid vil møde et smil, når du møder én af vores medarbejder, fordi de både har sans for god service, men også fordi de er passionerede omkring deres arbejde.

Vores medarbejdere er håndplukket ud fra deres gode kompetencer og store passion for faget, og det kan mærkes i vores erhvervsrengøring og andre services på Sjælland.

Vi vil så vidt muligt sørge for, at jeres virksomhed på Sjælland får den samme medarbejder eller det samme team ud til jeres erhvervsrengøring hver gang, så I kan lære vores team at kende, og de omvendt kan lære jeres sted at kende. På denne måde kan de på bedste og mest effektive vis udføre god service og grundig kontorrengøring og yderligere services.

Om det er om natten eller i weekenden, hvor I har mest brug for os, eller hvor det passer jer bedst, kan vi tilrettelægge vores erhvervsrengøring efter jeres behov, så vi ikke kommer til at gå i vejen for hinanden. Vi vil nemlig lade jer gøre dét, I er bedst til, og så klarer vi det, som vi er allerbedst til.

Vi kan desuden tilbyde flere forskellige ydelser på Sjælland, hvis dette er behovet. Det betyder også, at hvis det ikke kun er erhvervsrengøring, i har brug for, så kan I også kombinere det med vores andre services. Dette kunne eksempelvis være erhvervsrengøring og facility service eller vinduespolering.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så kan du med fordel kontakte os per telefon på 70 200 333, eller sende os en mail på info@plusren.dk. Du kan også med fordel ufylde vores kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring af jeres erhvervslokaler på Sjælland.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

FAQ - Erhvervsrengøring Sjælland

Hvad koster det?

Det er svært at sige, hvad erhvervsrengøring på Sjælland koster, og det afhænger af opgavens størrelse. I er altid velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Hvor kan vi hjælpe?

Vi kan klare rengøringen på stort set hele Sjælland, som du kan læse mere om på vores side, men du er altid velkommen til at ringe, hvis du befinder dig i et by uden for området.

Hvordan kan du få fat i os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 70 20 03 33 eller på mail info@plusren.dk, hvor vi altid er klar til at hjælpe jer hurtigst muligt.