Erhvervsrengøring Sjælland - lad os klare opgaven for jer

PlusRen står klar til at hjælpe jer med erhvervsrengøring Sjælland, hvis jeres dagligdag bærer præg af en travl arbejdsgang, hvor der sjældent er overskud til at få klaret rengøring. Vi hjælper jer, således at I hver eneste dag kan møde ind til et rent og rydeligt kontor.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring på Sjælland

Indholdsfortegnelse

PlusRen står klar til at hjælpe jer til et bedre indeklima

PlusRen består af en række erfarne rengøringseksperter, der gør sig indenfor erhvervsrengøring på Sjælland. Vi har stor erfaring indenfor rengøring af kontorbygninger, og vi håndterer jeres kontorer med stor professionalisme og med højeste kvalitet.

Vi sætter os grundigt ind i jeres behov, og vi tilpasser altid løsninger efter jeres virksomheds ønsker. Vi er meget serviceminded og imødekommende, og du og dine kollegaer vil altid blive mødt at store smil, når vi hjælper med jeres erhvervsrengøring på Sjælland. Med PlusRen sikrer du et perfekt resultat, således at du og dine kollegaer kan møde ind til et rent kontor hver eneste dag. 

95% af rengøringsprodukter er Svanemærket

Mere end 95% af vores rengøringsprodukter er Svanemærket, hvilket betyder, at vi, som virksomhed, sikrer de bedste forhold for dig og dine kollegaer. Vi tilbyder fleksible løsninger, alt efter, hvilke behov og ønsker I måtte have, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller undringer.

Vi tilbyder erhvervsrengøring og andre typer opgaver på Sjælland – herunder blandt andet facility service, kantineservice, restaurantrengøring og vinduespolering. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om, hvilke typer opgaver indenfor erhvervsrengøring på Sjælland, vi tilbyder.

Erhvervsrengøring Sjælland - derfor er det vigtigt

Der er meget vigtigt, at I prioriterer et godt indeklima på jeres kontor. At arbejde i beskidte omgivelser med et dårligt indeklima vil nemlig skabe lav motivation blandt kollegaer, der ikke vil nyde hverdagen på kontoret. 

Jeres virksomhed vil opleve en langt bedre arbejdsgang, hvis I sørger for at holde jeres kontor rent og rydeligt hver eneste dag. Det kan dog være en uoverskuelig proces at skulle rengøre et helt kontor, hvorfor I med fordel kan bruge PlusRen til jeres erhvervsrengøring Sjælland og rengøring af kontor. 

Vidste du, at et dårligt indeklima er årsagen til mange sygemeldinger. Det er altså yderst vigtigt at sørge for god rengøring hver eneste dag – og dette kan med fordel klares af PlusRen til jeres erhvervsrengøring på Sjælland. Vores kunder er meget glade for de resultater, vi leverer.

Erhvervsrengøring på Sjælland

Skræddersyet service

Når du vælger PlusRen, som det foretrukne rengøringsfirma på Sjælland, vil du opleve service af højeste kvalitet, da vi gør en dyd ud af at give den bedst mulige service. Det betyder også, at du altid vil møde et smil, når du møder én af vores medarbejder, fordi de både har sans for god service, men også fordi de er passionerede omkring deres arbejde.

Vores medarbejdere er håndplukket ud fra deres gode kompetencer og store passion for faget, og det kan mærkes i vores erhvervsrengøring og andre services på Sjælland, hvorfor vi selv mener at være en af de rengøring virksomheder på Sjælland.

Få én medarbejder

Vi vil så vidt muligt sørge for, at jeres virksomhed på Sjælland får den samme medarbejder eller det samme team ud til jeres erhvervsrengøring hver gang, så I kan lære vores team at kende, og de omvendt kan lære jeres sted at kende. På denne måde kan de på bedste og mest effektive vis udføre god service og grundig kontorrengøring og yderligere services.

Om det er om natten eller i weekenden, hvor I har mest brug for os, eller hvor det passer jer bedst, kan vi tilrettelægge vores erhvervsrengøring efter jeres behov, så vi ikke kommer til at gå i vejen for hinanden. Vi vil nemlig lade jer gøre dét, I er bedst til, og så klarer vi det, som vi er allerbedst til.

Meget mere end erhvervsrengøring på Sjælland

Vi kan desuden tilbyde flere forskellige ydelser på Sjælland, hvis dette er behovet. Det betyder også, at hvis det ikke kun er erhvervsrengøring, i har brug for, så kan I også kombinere det med vores andre services. Dette kunne eksempelvis være erhvervsrengøring og facility service eller vinduespolering.

Vi tilbyder nemlig den fulde gode service, hele paletten rundt. Sammen med jer sammensætter vi den helt rigtige aftale, som tilgodeser alle jeres behov. Vi har blandt andet også restaurantrengøring, hvor vi hjælper steder i denne branche med oprydning, rengøring og opvaskere – hvis dette mangles.

Facility Service - daglig rengøring m.m.

Hvad indebærer den tidligere nævnte Facility Service desuden? Når der er tale om Facility Service i forbindelse med erhvervsrengøring og rengøring af kontor på Sjælland eller resten af Danmark, så omhandler det daglig rengøring, kontorservices, logistik, kantinehåndtering og rengøring.

Herunder kan vi altså hjælpe med alt fra indkøb eller bestilling af skraldeposer, håndsæbe, printerpapir eller andre essentielle elementer, som er vigtige for den daglige drift på jeres kontor. 

En virksomhed med omtanke til din rengøring af kontor på Sjælland

Vi elsker det vi laver, erhvervsrengøring, men for os er hverdagen meget mere end det. Vi elsker at gøre en forskel, hvor vi kan. Vi støtter derfor også forskellige velgørende formål i alt fra Dansk-Nepalesisk selskab, Læger uden Grænser, STT, Kærftens Bekæmpelse og mange andre.

Men ikke nok med at støtte andre i deres gode formål, så tager vi også vores eget arbejdsmiljø enormt alvorligt. Og det smitter af på den gode service, som I oplever gennem vores erhvervsrengøring på Sjælland.

Vi modtog i 2020 handicapprisen, hvilket vi er enormt beærede og stolte over. Vi minder konstant os selv om, hvor vigtigt det menneskelige er, og hvorfor vi gør en ekstra indsats med at få folk i arbejde uanset deres forudsætninger.

En af de rengøring virksomheder Sjælland med grøn smiley

Hvorfor egentlig vælge os til din erhvervsrengøring på Sjælland? Vi kan kun tale på egne vegne, men vi mener selv, at vi gør vores ypperste – hver gang. Vores gode arbejdsmiljø påvirker den service I får med rengøring af kontor på Sjælland eller anden aftale.

I denne sammenhæng mener vi, at det er vigtigt at oplyse om at vi bl.a. har den Grønne Smiley, hvilket indikerer et kvalitetsstempel af vores virksomhed. Arbejdstilsynet giver disse til virksomheder, som har styr på arbejdsmiljøregler og korrekt håndtering af tilhørende problematikker.

I er velkommen til at kigge lidt mere rundt på vores hjemmeside og lære os endnu bedre at kende inden I vælger os til jeres erhvervsrengøring på Sjælland – om det er rengøring af kontor eller restaurantrengøring. 

Et rengøringsfirma Sjælland med fokus på ledige hænder

Hos PlusRen går vi gerne i kamp mod ledigheden i det danske samfund, og vi forsøger derfor at hjælpe med at skabe mindre ledighed i samfundet, hvilket vi blandt andet gør gennem større brug af flexarbejde og flexjobbere. Du kan derfor nemt møde flexjobbere til din erhvervsrengøring Sjælland, eller hvor du møder os.

Ved at søge andre veje, end den traditionelle 37-timer kontrakt, kan vi sikre flere i arbejde, som muligivis har udfordringer med den normale nummering i arbejdstid. Vi oplever kun en masse stabilitet og kvalitet med denne mulighed, og det smitter af på det samlede arbejdsmiljø.

Så hvis I skal have en rengøring af kontor i København eller andre steder på Sjælland, kan du møde en af vores dejlige og smilende medarbejdere – fuldtidsarbejdende eller ej.

Kontakt os allerede i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed? Så kan du med fordel kontakte os per telefon på 70 200 333, eller sende os en mail på info@plusren.dk. Du kan også med fordel ufylde vores kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring af jeres erhvervslokaler på Sjælland.

Hvis du også ønsker at følge med hjemmefra på nogle af vores mange spændende projekter, så har du også mulighed for at følge med på vores Instagram, LinkedIn eller Facebook, hvor vi løbende skriver om vores hverdag, samarbejde eller events som vi løbende bliver en del af.

Vi elsker nemlig at kunne dele vores små, som store, solstråle historier. Vi holder ikke bare af at gøre et godt stykke arbejde for vores kunder, men vi holder af det gode arbejdsmiljø, hvilket vi gerne deler med dig derhjemme. Lær vores personale bedre at kende på vores sociale medier.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

FAQ - Erhvervsrengøring Sjælland

Hvad koster det?

Det er svært at sige, hvad erhvervsrengøring på Sjælland koster, og det afhænger af opgavens størrelse. I er altid velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Hvor kan vi hjælpe?

Vi kan klare rengøringen på stort set hele Sjælland, som du kan læse mere om på vores side, men du er altid velkommen til at ringe, hvis du befinder dig i et by uden for området.

Hvordan kan du få fat i os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 70 20 03 33 eller på mail info@plusren.dk, hvor vi altid er klar til at hjælpe jer hurtigst muligt.