Erhvervsrengøring Kastrup - Få professionel rengøring med os

Bærer jeres hverdag præg af en travl arbejdsgang, hvor der sjældent er overskud eller tid til at klare rengøringen? Lad PlusRen klarer vi opgaven for jer, således at du og dine kollegaer kan møde ind til et rent og rydeligt kontor hver eneste dag. 

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring i Kastrup

Erhvervsrengøring Kastrup - PlusRen står klar til at hjælpe jer

PlusRen er en professionel rengøringsvirksomhed med mange års erfaring indenfor erhvervsrengøring i Kastrup. Vores professionelle rengøringsfirma har mange års erfaring indenfor rengøring af kontorer, hvorfor vi altid garanterer de bedste resultater. 

Vi er et firma, der leverer rengøring med øje for jeres behov og ønsker. Skulle I have nogle spørgsmål, undringer eller andet, så står vi altid klar med sparring. Når I benytter PlusRen til jeres erhvervsrengøring i Kastrup eller resten af Amager, vil I altid blive mødt af store smil og imødekommenhed. Vi værner nemlig om god service, og det mærker vores kunder også. 

Vi går op i at skabe de bedste forhold og indeklima for dig og dine kollegaer, og derfor er mere end 95% af vores rengøringsprodukter Svanemærket. Med PlusRen vil I dermed møde ind hver eneste dag til et yderst rent og sundt indeklima, som vil danne rammerne for en god arbejdsdag.

Vi tilbyder erhvervsrengøring og andre typer opgaver i Kastrup og resten af Amager – herunder blandt andet facility service, kantineservice, restaurantrengøring og vinduespolering. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om, hvilke typer opgaver indenfor erhvervsrengøring på Amager, vi tilbyder.

Derfor bør I prioritere god rengøring

Det er yderst vigtigt, at I altid prioriterer et god indeklima og god rengøring på jeres kontor. Et dårligt indeklima vil føre til demotiverede medarbejdere, der ikke vil nyde at tilbringe tid på kontoret, hvis der ikke er rent. 

Med professionel erhvervsrengøring i Kastrup og omegn, vil I opleve, at arbejdsgangen og motivationen på kontoret bliver bedre. Derfor bør I aldrig gå på kompromis med kvaliteten af rengøring. Hos PlusRen står vi altid klar til at hjælpe jer med opgaven. 

Efter en lang arbejdsdag kan det være udoverskueligt at skulle stå for rengøring selv, og det kan i langt de fleste tilfælde sagtens betale sig at benytte et professionelt firma til at klare opgaven. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud hvad angår jeres erhvervsrengøring i Kastrup eller resten af Sjælland.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

FAQ

Hvad koster rengøring af jeres kontor?

Det er svært at sige, hvad erhvervsrengøring på jeres kontor i Kastrup koster. Det afhænger nemlig af opgavens størrelse og dermed varighed. I er altid velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Rykker vi ud andre steder end Kastrup?

Det gør vi i hvert fald! Vi kan klare rengøringen på stortset hele Sjælland og Amager, som du kan læse mere om på vores side, men du er altid velkommen til at ringe, hvis du befinder dig i et by uden for området.

Hvordan kan du få fat i os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 70 20 03 33 eller på mail info@plusren.dk, hvor vi altid er klar til at hjælpe jer hurtigst muligt.