Vi tager vores kunder alvorligt – og det sætter de pris på

Det er vigigt for os at vores kunder er tilfredse med resultatet af vores arbejde, og sætter en ære i at have tilfredse kunder.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  En helt almindelig overskrift - intet særligt

  Jeg er en yderst tilfreds kunde hos PlusRen. Vi har samarbejdet gennem mange år, og de leverer altid et flot stykke arbejde. De er stabile og holder vores aftaler.
  Vi har ikke været kunde hos PlusRen så længe, men de gør det rigtig fint. Der har kun været en enkelt gang, hvor vi havde noget, vi gerne ville have rettet op på. Der blev taget hånd om reklamationen og proceduren blev strammet op fra det næste besøg. Vi har en god kontakt til Linda og vi føler os rigtig godt behandlet.
  Vi er super glade for at have funder PlusRen. Vi har lidt dårlige erfaringer med rengøringsfirmaer, men denne gang virker det. Solveig gør rent, som hun ville gøre i sit eget hjem. Hun er god til at spotte de helt små ting – fx en lysestage, der er blevet lidt sort. Hun er grundig og omhyggelig – og der bliver ofte gjort noget ekstra.
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: