Erhvervsrengøring Glostrup

Velkommen til PlusRen Glostrup, dit lokale erhvervsrengøringsfirma

PlusRen er din genvej til lokal erhvervsrengøring i Glostrup, udført med finesse. Søger du professionel rengøringshjælp, er vi det helt rigtige rengøringsfirma for dig. Vi har opbygget erfaring indenfor trappevask, ejendomsservice, klinikrengøring, og kontorrengøring. 

Vi har også løst en lang række andre service og erhvervsrengøringsopgaver for blandt andet institutioner, butikker og foreninger. Alt i alt har vi hos PlusRen kompetencerne til af følge opgaven til dørs hver gang.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:

  Få tilpasset rengøringen så den passer til jer

  Rengøring er en alsidig størrelse som strækker sig over en lang række af forskellige kategorier, derfor er det kutyme hos PlusRen at vi skræddersyer vores løsninger specifikt ud fra hvilke behov din virksomhed har. Du slipper for at betale unødvendige ekstra gebyrer, og du slipper 100% for at bekymre dig om at der bliver overset noget. Vi lægger en klar plan over hvilke områder der skal gøres rent, i hvilket omfang. 

  Rene linjer betyder nemlig ikke kun at der skal gøres rent, det betyder også det skal gøres struktureret. Vi giver et gratis og helt uforpligtende tilbud, og vi vil derefter indgå i dialog om hvordan planen skal udformes. Planen defineres ud fra jeres arbejdstider, om hvorvidt der ønskes en totalløsning hvor vi leverer sæbe, toiletpapir m.m. og hvad i ellers har af behov.

  Vi tilbyder erhvervsrengøring på alle typer opgaver:

  Erhvervsrengøring, Hånd iført gul handske fjerner støv med børste

  Professionel erhvervsrengøring til professionelle virksomheder

  Vi uddanner alle vores medarbejdere i professionel omgang. Det betyder at vi arbejder fokuseret og med fuld respekt for jeres inventar. Vi lægger stor vægt på at virksomheder med fortrolige oplysninger eller skrøbeligt inventar bliver behandlet med den nødvendige påpasselighed. Hos PlusRen er vi stolte af at kunne elevere niveauet for erhvervsrengøring. Når vi udfører erhvervsrengøring for din virksomhed i Glostrup, er vores mål ikke kun at give jer rene omgivelse. Vi sigter efter at bridge til forebyggelse af sygedage for din virksomhed. Det gør vi ved at skabe et sundere arbejdsmiljø og indeklima. 

  I dag er hele 95% af alle vores rengøringsprodukter Svanemærkede, hvilket blot er ét af dine mange tiltag vi har foretaget for at højne kvaliteten af vores arbejde. Bestiller du et uforpligtende tilbud hos PlusRen har du taget det første skridt imod mindre sygedage og en forhøjet arbejdsmoral i blandt dine kollegaer. Gode medarbejdere fortjener gode forhold, hold omgivelserne rene på din arbejdsplads og sæt rammerne for et produktivt arbejdsmiljø med PlusRen.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer
  aftørring af overflader

  Erhvervsrengøring hos Plusren betyder bæredygtig rengøring

  Erhvervsrengøring af allerhøjeste kvalitet
  – Mindst muligt affald
  – Professionelt udannet personale
  – En lav belastning af miljøet i forhold til både transport og produkter
  – Mindst mulige forbrug af diverse rengøringsmidler
  – Svanemærkning på op til hele 95% af vores produkter
  – Klare linjer – Ingen overraskelser

  Plusren giver dig ikke blot en mulighed for at spare penge på erhvervsrengøring, vi giver tilmed mulighed for at sparer klimaet for både forbruget af kemikalier og Co2 udslippet. 

  Udover dette sparer du selvfølgelig også tid, tid du kan prioritere på andre opgaver end rengøringen. PlusRen er ikke blot en leverandør men en kompetent samarbejdspartner som ud fra skræddersyede løsninger, opfylder dine behov hver gang.

  Skal vi hjælpe jer med jeres erhvervsrengøring og kontorrengøring?

  I er til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefonen 70 200 333. Så udformer vi et uforpligtende tilbud på jeres rengøring.

  Tag et kig på et udklip af de opgaver vi typisk udfører

  Kontorfælleskaber, kontorer og fællesområder
  – Ejendomsservice
  – Trappevask
  – Privat og offentlige skole
  – Diverse faciliteter i naturparker
  – Værksteder
  – Lagerbygninger
  – Butikker og facader
  – Fitnesscentre
  – Klinikker for blandt andet fysioterapi, tandlæger og læger.

  Vi uddanner os konstant indenfor nye områder af rengøring, derfor behøver du ikke bekymre dig hvis din opgave ikke passer ind i ovenstående udklip. Vi er altid klar med kreative og nytænkende løsninger til alle typer af erhvervsrengøring opgaver i Glostrup.

  Vi udfører for eksempel også Vinduespolering typisk ved brug af rentvandsanlæg, ellers benytter vi også her kun svanemærkede produkter. 

  Sådan kommer du i kontakt med vores rengøringsfirma

  Vores klientel af glade og tilfredse kunder vokser næsten dagligt, du kan få et indblik i deres oplevelse og vurdering af vores services her eller på vores egen hjemmeside her

  Står du og mangler en professionel samarbejdspartner til at udfører rengøring i din virksomhed, kan altid kontakte os over telefon på           70 200 333 eller via mail på info@plusren.dk, vi glæder os til at høre fra dig og fremsende dig et 100% gratis og 100% uforpligtende tilbud. 

  PlusRen logo
  Facility Service

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: