Erhvervsrengøring Glostrup i 2024

Leder du efter et yderst kompetent erhvervsrengøringsfirma i Glostrup? Så er du landet det helt rigtige sted. PlusRen er et rengøringsfirma der siden starten har arbejdet for at hæve standarden indenfor erhvervsrengøring. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så kontakt os i dag.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring i Glostrup

Velkommen til PlusRen Glostrup, dit lokale erhvervsrengøringsfirma​

PlusRen er din genvej til lokal erhvervsrengøring i Glostrup, udført med finesse. Søger du professionel rengøringshjælp, er vi det helt rigtige rengøringsfirma for dig. Vi har opbygget erfaring indenfor trappevask, ejendomsservice, klinikrengøring, og kontorrengøring. 

Vi har også løst en lang række andre service og erhvervsrengøringsopgaver for blandt andet institutioner, butikker og foreninger. Alt i alt har vi hos PlusRen kompetencerne til af følge opgaven til dørs hver gang.

Få tilpasset rengøringen så den passer til jer​

Rengøring er en alsidig størrelse som strækker sig over en lang række af forskellige kategorier, derfor er det kutyme hos PlusRen at vi skræddersyer vores løsninger specifikt ud fra hvilke behov din virksomhed har. Du slipper for at betale unødvendige ekstra gebyrer, og du slipper 100% for at bekymre dig om at der bliver overset noget. Vi lægger en klar plan over hvilke områder der skal gøres rent, i hvilket omfang. 

Rene linjer betyder nemlig ikke kun at der skal gøres rent, det betyder også det skal gøres struktureret. Vi giver et gratis og helt uforpligtende tilbud, og vi vil derefter indgå i dialog om hvordan planen skal udformes. Planen defineres ud fra jeres arbejdstider, om hvorvidt der ønskes en totalløsning hvor vi leverer sæbe, toiletpapir m.m. og hvad i ellers har af behov.

Vi tilbyder erhvervsrengøring på alle typer opgaver:

Professionel erhvervsrengøring til professionelle virksomheder​

Vi uddanner alle vores medarbejdere i professionel omgang. Det betyder at vi arbejder fokuseret og med fuld respekt for jeres inventar. Vi lægger stor vægt på at virksomheder med fortrolige oplysninger eller skrøbeligt inventar bliver behandlet med den nødvendige påpasselighed. Hos PlusRen er vi stolte af at kunne elevere niveauet for erhvervsrengøring. Når vi udfører erhvervsrengøring for din virksomhed i Glostrup, er vores mål ikke kun at give jer rene omgivelse. Vi sigter efter at bridge til forebyggelse af sygedage for din virksomhed. Det gør vi ved at skabe et sundere arbejdsmiljø og indeklima. 

I dag er hele 95% af alle vores rengøringsprodukter Svanemærkede, hvilket blot er ét af dine mange tiltag vi har foretaget for at højne kvaliteten af vores arbejde. Bestiller du et uforpligtende tilbud hos PlusRen har du taget det første skridt imod mindre sygedage og en forhøjet arbejdsmoral i blandt dine kollegaer. Gode medarbejdere fortjener gode forhold, hold omgivelserne rene på din arbejdsplads og sæt rammerne for et produktivt arbejdsmiljø med PlusRen.

Erhvervsrengøring hos Plusren betyder bæredygtig rengøring​

Erhvervsrengøring af allerhøjeste kvalitet

– Mindst muligt affald
– Professionelt udannet personale
– En lav belastning af miljøet i forhold til både transport og produkter
– Mindst mulige forbrug af diverse rengøringsmidler
– Svanemærkning på op til hele 95% af vores produkter
– Klare linjer – Ingen overraskelser

Plusren giver dig ikke blot en mulighed for at spare penge på erhvervsrengøring, vi giver tilmed mulighed for at sparer klimaet for både forbruget af kemikalier og Co2 udslippet. 

Udover dette sparer du selvfølgelig også tid, tid du kan prioritere på andre opgaver end rengøringen. PlusRen er ikke blot en leverandør men en kompetent samarbejdspartner som ud fra skræddersyede løsninger, opfylder dine behov hver gang.

Tag et kig på et udklip af de opgaver vi typisk udfører​

Kontorfælleskaber, kontorer og fællesområder:
– Ejendomsservice
– Trappevask
– Privat og offentlige skole
– Diverse faciliteter i naturparker
– Værksteder
– Lagerbygninger
– Butikker og facader
– Fitnesscentre
– Klinikker for blandt andet fysioterapi, tandlæger og læger.

Vi uddanner os konstant indenfor nye områder af rengøring, derfor behøver du ikke bekymre dig hvis din opgave ikke passer ind i ovenstående udklip. Vi er altid klar med kreative og nytænkende løsninger til alle typer af erhvervsrengøring opgaver i Glostrup.

Vi bliver anbefalet af guides og overblikssider ift. erhvervsrengøring.

Vi udfører for eksempel også Vinduespolering typisk ved brug af rentvandsanlæg, ellers benytter vi også her kun svanemærkede produkter.

Læs også mere om erhvervsrengøring i Valby og erhvervsrengøring i Lyngby her.

Sådan kommer du i kontakt med vores rengøringsfirma

Vores klientel af glade og tilfredse kunder vokser næsten dagligt, du kan få et indblik i deres oplevelse og vurdering af vores services her eller på vores egen hjemmeside her. Vi bliver også anmeldt på forskellige blogs, som skriver om gode tilbud, test og andre services.

Står du og mangler en professionel samarbejdspartner til at udfører rengøring i din virksomhed, kan altid kontakte os over telefon på           70 200 333 eller via mail på info@plusren.dk, vi glæder os til at høre fra dig og fremsende dig et 100% gratis og 100% uforpligtende tilbud. 

Skal vi hjælpe jer med jeres erhvervsrengøring og kontorrengøring?

I er til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefonen 70 200 333. Så udformer vi et uforpligtende tilbud på jeres rengøring.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Har du afklarende spørgsmål er du altid velkommen til at tage fat i os, vi kommer gerne ud forbi til et fysisk besøg og vender mulighederne. Du kan også læse hvordan Plusren har hjulpet vores kunde www.chiotto.dk som er en nystartet webshop og onlineforretning indenfor køkkenudstyr og maskiner.