Erhvervsrengøring Lyngby - Kvalitet og mange års erfaring

Få hjælp til erhvervsrengøring i din forretning i Lyngby af et stabilt og erfarent rengøringsfirma, som bistår med de fleste opgaver indenfor facility service. Vi har fokus på at have den gode dialog med vores kunder.

Tal med en af vores specialister

Et rengøringsfirma i høj kvalitet

Med vores mange år på bagen, har vi oplevet flere typer af opgaver og udfordringer, og vi løser dem alle med et smil. Udover erhvervsrengøring i Lyngby og på resten af Sjælland, hjælper vi også med facility service, vinduespudsning, katinehjælp og meget andet.

Du kan derfor få en fullservice virksomhedsordning, hvor vi tager af os et hav af opgaver, som gør din hverdag bedre og mere effektiv, så du kun bruger tiden på det, du er bedst til.
Med facility service kan vi sørge for, at I altid har alt fra clips, printerpapir, toiletpapir, håndsæde og skraldeposer, og for, at jeres katine og daglige rengøring kører som smurt.

Erhvervsrengøring i Lyngby med omtanke

For os, hos PlusRen, er rengøring ikke blot rengøring, og derfor har vi meget mere at byde på, end erhvervsrengøring på Sjælland og herunder Lyngby. Vi går op i dit indeklima såvel som miljøet, og derfor er hele 95% af vores brugte produkter Svanemærket, så både dine ansatte og miljøet skånes.

Derudover går vi meget op i at støtte organisationer, som gør et enormt godt stykke arbejde. Vi samarbejder eller støtter derfor organisationer i alt fra Kræftens bekæmpelse, SCLE foreningen, Fleksjobber Netværket og til læger uden grænser.

Du kan inde på vores Instagram og Facebook holde dig opdateret på de projekter vi deltager i, og hvilke samarbejder vi indgår. Herinde kan du få et indblik i vores hverdag og daglige projekter, og se hvilke ydelser, vi foretager os, i alt fra erhvervsrengøring til vinduespudsning.

Glade kunder gør os glade

Vi samler på glade kunder, og det gør vi af mange grunde. Vi elsker at yde den højeste kvalitet i service, uanset om vi foretager erhvervsrengøring i Lyngby, eller om vi hjælper med vinduespudsning i Vanløse. Med vores mange gode tilbagemeldinger gennem årene, ved vi, at det vi gør, giver forandring og glæde på sin vej.

Hos PlusRen møder vi mange glade medarbejdere og mennesker på vores vej, som både inspirerer os, og giver os gnist på at fortsætte det gode arbejde. Vi sætter en dyd i, at skræddersy alle vores ydelser, løsninger og opgaver, så din erhvervsrengøring i Lyngby bliver præcis det, du ønsker. 

For os betyder det noget at have en tæt dialog med vores kunder, om deres behov, hvilket kan ændre sig over tid, og vi er fleksible og finder, i samarbejde med dig, de bedste løsninger. 

Du er velkommen til at kontakte os enten på mail info@plusren.dk eller på telefon 70 200 333, og høre meget mere om dine muligheder for erhvervsrengøring i Lyngby.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.