Kantineservice efter dine ønsker

Vi har hos PlusRen mere end 15 års erfaring med at tilbyde kantineservice til private og offentlige virksomheder på Sjælland. Siden stiftelsen af PlusRen har vi gjort det til en mærkesag at være specialister i kundetilpasset kantineservice.

Med PlusRen kan I trygt stole på, vi skaber den mest optimale ramme om jeres frokostpauser. Vores mål er, at I ikke skal røre en finger før, under og efter hele frokosten. På den måde kan du og dine kollegaer fokusere på det, som er vigtigst for jeres firma. Nemlig at skabe resultater og performe.

Vi sørger derfor at frokosten står klar til jer, når I går til frokost. Vi hjælper blandt andet med at skære brød, anrette maden og meget mere. Det giver jer ekstra pusterum, samtidigt med at I stille og roligt kan nyde jeres frokost med det samme.

Efter frokosten står vi får rengøring og pakning af servicet, så det er klar til afhentning. Det bliver ikke nemmere for jer.

Mens du og dine kollegaer nyder jeres frokost, hjælper vi med glæde med rengøringen i dit firma. Det er en ekstra service, som vi tilbyder jer, når I er gået til frokostpause.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér Kantineservice

  Kantineservice kan naturligvis kombineres med:
  kantineservice

  Frokostpausen, dagens vigtigste pusterum

  Frokosten og frokostpausen er en af de vigtigste måltider og pauser på dagen. Får man ikke en god pause og en nærig frokost, vil du og dit team opleve det i forhold til jeres præstation i løbet af en arbejdsdag.

  En god pause og en ordentlig frokost er kort fortalt pusterummet, der hjælper hele dit team med at performe bedre, hvilket på samme tid øger produktiviteten.

  Det er derfor yderst nødvendigt, at I husker frokosten og mottoet “uden mad og drikke duer helten ikke”. Det er et motto, som blev brugt tilbage i 1990, men det betyder ikke, at man ikke kan bruge den i dag.

  Skal vi udfordre jeres frokosttallerken og kantineservice?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Kontakt os på telefonen 70 200 333.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: