Erhvervsrengøring Brøndby

Søger du et rengøringsfirma til at stå for dine erhvervsrengøring i Brøndby? Så er du landet det rigtige sted. Vi hos PlusRen har erfaringen, medarbejderne og kompetencerne til at varetage alle former for erhvervsrengøring i Brøndby. Uanset om der er tale om klinik, restaurant, kontor eller hvad det end måtte være. Så kender vi kravene og har mandskabet der kan løse din opgave. Kontakt os gerne i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Professionel erhvervsrengøring Brøndby

Hvor godt er jeres indeklima på kontoret? Hvis ikke der bliver gjort grundigt rent løbende, kan det gøre medarbejderne mere syge og generelt mere utilpas, der kan føre til mindre motiverede medarbejdere. Det er derfor vigtigt at der kommer et ordentligt rengørings firma ud og rengøre jeres kontorer så I har sunde og glade medarbejdere.

Ift. klinikker og restauranter, er der nogle andre krav da der er med mennesker og fødevare at gøre. Der er krav fra sundhedsmyndighederne til antal gange, grundigheden og de produkter der bliver brugt. Dem kender vi, da vi rengøre i klinikker og på restauranter i forvejen. Så uanset om du skal bruge erhvervsrengøring i Brøndby til klinik-, restaurant- eller kontorrengøring, så kan PlusRen hjælpe dig.

Vi skræddersyer din erhvervsrengørings aftale til dig

Når du indgår en aftale med os, så sørger vi for at aftalen passer til jeres ønsker og behov. Hvis I ønsker at vi kommer forbi kl. 02 eller kl. 17 så gør vi det. Det handler for os om at kunne være mindst til gene for jer, og det er nemmere at gøre rent imens der ikke er nogle mennesker. Vi kan komme så mange gange om ugen I ønsker og rengøre så meget som I ønsker. Alt dette fremgår i vores aftale så der ikke opstår nogen tvivl eller konflikter.

Hvis det skulle ske at vores rengøring ikke efterlever jeres krav, så kontakt os med det samme. Så kommer vi ud og beser problemet og så skal vi nok sørge for at det bliver gjort som aftalt. Vi ønsker nemlig udelukkende glade kunder.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer
  aftørring af overflader

  Herunder finder du kategorier hvor vi gør rent:

  • Butikker samt butiksfacader
  • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
  • Lager
  • Diverse former for værksteder
  • Fitnesscentre
  • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
  • Faciliteter i, og omkring naturparker
  • Skoler og privatskoler
  • Trappevask
  • Ejendomsservice
  • og mange flere
   
   

  Uanset hvilken type virksomhed du har, så kan vi varetage rengøringen. Kontakt os i dag!

  Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Brøndby

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, og om vi varetager din type opgave. Så kontakt os allerede i dag. Vi giver gerne rådgivning og et uforpligtende tilbud. Kontakt os via kontaktformularen, skriv til os på mail: info@plusren.dk, eller ring til os på 70 200 333, så finder vi en løsning der passer dig.

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: