Erhvervsrengøring Brøndby

Søger du et rengøringsfirma til at stå for dine erhvervsrengøring i Brøndby? Så er du landet det rigtige sted. Vi hos PlusRen har erfaringen, medarbejderne og kompetencerne til at varetage alle former for erhvervsrengøring i Brøndby. Uanset om der er tale om klinik, restaurant, kontor eller hvad det end måtte være. Så kender vi kravene og har mandskabet der kan løse din opgave. Kontakt os gerne i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Brøndby

Professionel erhvervsrengøring Brøndby​

Hvor godt er jeres indeklima på kontoret? Hvis ikke der bliver gjort grundigt rent løbende, kan det gøre medarbejderne mere syge og generelt mere utilpas, der kan føre til mindre motiverede medarbejdere. Det er derfor vigtigt at der kommer et ordentligt rengørings firma ud og rengøre jeres kontorer så I har sunde og glade medarbejdere.

Det samme gælder selvfølgelig, når I har kunder eller samarbejdspartnere ude i jeres erhvervslokaler i Brøndby. Et rent indeklima er at foretrække både af helbredsmæssige årsager, men også for at fremstå bedst muligt over for interne såvel som eksterne interessenter og kunder.

Ift. klinikker og restauranter, er der nogle andre krav da der er med mennesker og fødevare at gøre. Der er krav fra sundhedsmyndighederne til antal gange, grundigheden og de produkter der bliver brugt. Dem kender vi, da vi rengøre i klinikker og på restauranter i forvejen. Så uanset om du skal bruge erhvervsrengøring i Brøndby til klinik-, restaurant- eller kontorrengøring, så kan PlusRen hjælpe dig.

Vi skræddersyer din erhvervsrengørings aftale til dig​

Når du indgår en aftale med os, så sørger vi for at aftalen passer til jeres ønsker og behov. Hvis I ønsker at vi kommer forbi kl. 02 eller kl. 17 så gør vi det. Det handler for os om at kunne være mindst til gene for jer, og det er nemmere at gøre rent imens der ikke er nogle mennesker. Vi kan komme så mange gange om ugen I ønsker og rengøre så meget som I ønsker. Alt dette fremgår i vores aftale så der ikke opstår nogen tvivl eller konflikter.

Udover at vi kan tilpasse tidspunktet, så det passer med jer, kan vi selvfølgelig også tilpasse arbejdsopgaver, så I opnår fuld tilfredshed og får dækket de behov, I nu måtte have i jeres erhvervslokaler i Brøndby. 

Vi udfører både simple erhvervsrengørings opgaver såsom støvsugning, aftørring og gulvvask, men vi kan også aftale mere specifikke opgaver såsom vinduespudsning og -polering, pletfjerning på tæpper, rengøring af toiletter og meget mere, hvis I har et erhverv i Brøndby, som trænger til mere grundig rengøring.

Hvis det skulle ske at vores rengøring ikke efterlever jeres krav, så kontakt os med det samme. Så kommer vi ud og beser problemet og så skal vi nok sørge for at det bliver gjort som aftalt. Vi ønsker nemlig udelukkende glade kunder.

Kvalitetsbevidst erhvervsrengøring af professionelt personale​

Vi har mere end 15 års erfaring med erhvervsrengøring af forskellig slags, og derfor kan I trygt henvende jer til vores rengøringsfirma. Vores personale udfører rengøring med stor forsigtighed og respekt for jeres lokaler og udelukkende med svanemærkede rengøringsmidler.

Det er vigtigt for os, at vores kunder altid er fuldt tilfredse med den udførte rengøring samt, at I har en tryg oplevelse ved at have rengøringspersonale til stede i jeres lokaler i Brøndby, når I ikke selv er der.

Vi sikrer altid, såfremt I ønsker det, at I får det samme personale ud til jer i Brøndby hver gang. Dette sikrer også en større effektivitet og grundighed, da vores venlige rengøringspersonale kan skabe sig nogle gode rutiner for erhvervsrengøring hos jer, når de kender til jeres lokaler og omfanget af rengøring.

Hvis det ikke blot er erhvervsrengøring, som I har brug for assistance til i Brøndby, tilbyder vi også flere andre services herunder kantineservice, facility service, vinduesporlering samt restaurantrengøring. Du kan derfor kombinere erhvervsrengøring med andre af vores ydelser og få et samlet tilbud på det hele.

Fleksibel erhvervsrengøring efter ønsker og behov

 • Butikker samt butiksfacader 
 • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
 • Lager
 • Diverse former for værksteder
 • Fitnesscentre 
 • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
 • Faciliteter i, og omkring naturparker
 • Skoler og privatskoler
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • og mange flere

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Brøndby

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, og om vi varetager din type opgave. Så kontakt os allerede i dag. Vi giver gerne rådgivning og et uforpligtende tilbud. Kontakt os via kontaktformularen, skriv til os på mail: info@plusren.dk, eller ring til os på 70 200 333, så finder vi en løsning der passer dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.