Erhvervsrengøring & Kontorrengøring

Effektiv erhvervsrengøring & kontorrengøring

Er I på udkig efter en professionel erhvervsrengøring med det gode og sunde indeklima i centrum? Hos PlusRen giver vi en dyd i at jeres kontor og virksomhed, skal have det bedste indeklima. 

Mere end 95% af alle vores rengøringsprodukter er allerede svanemærket. Det betyder derfor, at vi som rengøringsfirma i de fleste tilfælde kun gør brug af svanemærket produkter, når vi står for jeres rengøring.  

Svanemærket rengøring giver og sikrer de bedste forhold for jeres indeklima og jeres medarbejdere. Det er nemlig yderst nødvendigt for ens medarbejdere, såvel som ens kunder, at der er rent på arbejdspladsen, når man møder ind.

Desuden hjælper en ordentlig erhvervsrengøring på sygefraværet for dig og dine kollegaer. På den måde opretholder og øger man blandt andet effektiviteten på arbejdspladsen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:

  Effektiv erhvervsrengøring & kontorrengøring

  Er I på udkig efter en professionel erhvervsrengøring med det gode og sunde indeklima i centrum? PlusRen er et rengøringsfirma som giver en dyd i at dit kontor og virksomhed, skal have det bedste indeklima. Det betyder derfor, at vi kun bruger svanemærket produkter, når vi står for jeres rengøring.

  Svanemærket rengøring giver og sikrer de bedste forhold for jeres indeklima og jeres medarbejdere. Det er nemlig yderst nødvendigt for ens medarbejdere, såvel som ens kunder, at der er rent på arbejdspladsen, når man møder ind.

  Desuden hjælper en ordentlig erhvervsrengøring på sygefraværet for dig og dine kollegaer. På den måde opretholder og øger man blandt andet effektiviteten på arbejdspladsen.

  Vi tilbyder erhvervsrengøring på alle typer opgaver:

  Erhvervsrengøring, Hånd iført gul handske fjerner støv med børste

  Fleksibel erhvervsrengøring efter ønsker og behov

  Hos PlusRen mener vi, at det ikke bare er en god idé at have et sundt indeklima – det er sund fornuft. Faktisk giver det jo god mening at have fokus på et sundt indeklima. Forestiller man sig et skrivebord med en masse kaffepletter og madrester, så er det ikke særlig svært at forstå, hvorfor effektiviteten kan falde.

  Med os som jeres effektive samarbejdspartner, kan I roligt føle jer trygge. Vi ved, at du og dine kollegaer har en travl hverdag. Af den grund planlægger vi altid vores erhvervsrengøring og kontorrengøring efter jeres skema. Vi holder altid på alle vores aftaler, deadlines og ikke mindst fleksibilitet i vores serviceydelse.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer
  plusren-stock (13)

  Vi udfører alle typer erhvervsrengøring til private- og offentlige virksomheder

  Der er ingen type erhvervsrengøring og kontorrengøring, som er for stor eller for lille hos PlusRen. Vi har mere end 15 års erfaring inden for rengøring af alle typer erhverv. Har I derfor brug for en special løsning på jeres rengøring? Så matcher vi vores serviceydelse præcis efter jeres ønsker og behov.

  Ydermere, vil det altid være den samme person, som kommer ud til jeres virksomhed for at gøre rent. Af den årsag kan I med sikkerhed stole på, at vores medarbejder ved lige præcis, hvad I forventer fra ham eller hende.

  Det er, fordi jeres rengøringsdame eller mand vil få et dybdegående kendskab til netop jeres lokaler og behov for rengøring.

  Skal vi hjælpe jer med jeres erhvervsrengøring og kontorrengøring?

  I er til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefonen 70 200 333. Så udformer vi et uforpligtende tilbud på jeres rengøring.

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: