Erhvervsrengøring Taastrup

Er du på udkig efter et kompetent rengøringsfirma, der kan levere en grundig erhvervsrengøring i Taastrup? Så er plusRen din perfekte samarbejdspartner. Vi tilbyder vores service indenfor samtlige erhvervsrengøringsydelser og har mange års erfaring og en stor ekspertise, som gør vi kan levere en høj kvalitet. Kontakt os i dag og fortæl os om din rengøringsopgave.  

Professionel erhvervsrengøring i Taastrup

Igennem tiden har vi efterhånden arbejdet med en masse forskellige erhvervsrengøringsopgaver, store som små i alle sværhedsgrader. Derfor kan vi forsikre dig om, at vi godt kan håndtere din specifikke rengøringsopgave. Hos PlusRen kan du væres sikker på at modtage et professionelt stykke arbejde og en personlig service i topklasse. Derudover har vi vundet erhvervsprisen i 2021, som tydeliggøre vores professionelle og seriøse tilgang til erhvervet.

Vi giver dig nemlig en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Er der noget vi skal være specielt opmærksomme på, eller har du et ønske om at vi fokuserer mere på et bestemt område, så kan vi sagtens opfylde det behov. Vores arbejde er fleksibelt og vores rengøringsfolk er erfarne. Kontakt os på mobil 70 200 333 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi vil med glæde stå til rådighed som dit førende rengøringsfirma, der håndterer din erhvervsrengøring i Taastrup.

En miljøvenlig tilgang til Rengøring

Vi har et ønske om at passe på vores jord og ikke mindst folks sundhed. Derfor har vi valgt at bruge miljøvenlige produkter i vores Erhvervsrengøring. 95% af vores rengøringsmidler er svanemærket, hvilket vil sige, at de midler vi bruger, mindsker miljøbelastningen i produktionen og forbruget. Har du et ønske om at høre mere om os og hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  PlusRen logo
  Plusren

  Din erhvervsrengøring i Taastrup

  Vi ved hvor vigtigt en grundig og kvalitetsbevidst rengøring, har af betydning for indeklimaet og folks sundhed. Derfor sørger vi altid for at dedikere os 110% i vores arbejde og vi går ikke hjem før vi er tilfredse. Hvis erhvervsrengøringen ikke bliver gjort ordentligt, kan indeklimaet gå hen og blive tungt og indelukket i sin atmosfære. 

  Det medfører til lavt energi niveau og en sløv arbejdsindsats for medarbejdernes side af. Derudover er det bevist, at rengøring har stor betydning for folks helbred. Uden en dybdegående rengøring der fjerner støvpartikler og bakterier, er der større chance for at dine medarbejdere bliver syge. Indeklimaet og folks sundhed har vi i tankerne, hver gang vi er ude hos vores kunder. Derfor kan du være sikker på vi yder vores bedste, når du vælger os til at ordne din erhvervsrengøring i Taastrup.

  Serviceydelser

  Vores ekspertise indenfor erhvervsrengøring breder sig ud over en masse forskellige opgaver. Her er nogle af de opgaver vi har arbejdet meget med.

  • Butikker samt butiksfacader
  • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
  • Lager
  • Diverse former for værksteder
  • Fitnesscentre og trænings faciliteter generelt
  • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
  • Faciliteter i, og omkring naturparker
  • Skoler og privatskoler
  • Trappevask
  • Ejendomsservice
  • og mange flere
  Er din specifikke opgave ikke inkluderet i vores oversigt, så kan du trygt kontakte os om din opgave og så finder vi sammen en løsning, der passer til dig.

  Kontakt os allerede i dag, og hør mere.

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, eller ønsker et uforpligtende tilbud. Så kontakt os via vores kontaktformular, via mail: info@plusren.dk eller ring til os på tlf. nr. 70 200 333. Så finder vi en løsning der passer dig.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: