Restaurantrengøring

Restaurantrengøring til dine behov

Vi hos PlusRen har mange ürs erfaring med rengøring, det gÌlder ogsü restaurantrengøring.

Vi har aftaler med en del kunder rundt omkring i Storkøbenhavn, og vi er ikke blege for at fü flere, ikke en restaurant er for lille eller for stor. 

Vi tilbyder fuld serviceaftale, hvor der bl.a. er mulighed for at fĂĽ opvaskere implementeret i aftalen.

Du skal vÌlge os til din restaurant rengøring fordi at vi er vilde med at gøre rent. Ja nogen vil nok mene at vi er skøre, sü meget vi elsker at gøre rent, men det er nu engang sandheden.

Vi bruger miljøvenlige rengøringsprodukter og kender til alle de rengøringskrav der er, sü du kan trygt vÌlge os til din nÌste rengøringsopgave.

I für en fast rengøringsassistent der kommer ud til jer, sü der ikke bliver skiftet for meget rundt og i für samme høje kvalitet.

Nogle spørgsmül?

Vi vender tilbage pĂĽ din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  KombinÊr Restaurantrengøring

  Kantineservice kan naturligvis kombineres med:
  Restaurantrengøring
  Restaurantrengøring

  Renligheden er noget der sĂŚtter aftryk

  Vi tilpasser aftalen med dig, sĂĽ vi kommer nĂĽr der ikke er gĂŚster. Vi skrĂŚddersyer en aftale der passer til jer og jeres behov, vi kan komme om natten, tidligt om morgenen eller lige nĂĽr det passer jer!

  Vi tilbyder en af branchens bedste rengøringsserviceses, og det er der belÌg for. Vi har vundet Erhvervspris Høje Taastrup i 2021.

  Mere end 95% af vores produkter allerede svanemÌrket og vi gür efter at det snarest bliver til 100%. Det er vigtigt for os at gøre rent, det er dog ogsü vigtigt at det bliver gjort ordentligt ift. miljø og for jeres besøgende.

  Ønsker du at hører mere om hvad vi kan gøre for jer? Sü er du velkommen til at kontakt os pü 70 200 333, eller skriv til os pü info@plusren.dk, sü kan vi skrÌddersy en aftale til dig. Vi se frem til at høre fra dig!

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 ĂĽr, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 ĂĽr havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var fĂŚrdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres mĂĽtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 vĂŚrelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg vĂŚret inspektør i over 21 ĂĽr, og jeg har ALDRIG set en sĂĽ flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare pü alle dine spørgsmül. Klik pü knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: