Erhvervsrengøring Amager​

Få en kompetent samarbejdspartner til jeres erhvervsrengøring på Amager. Vi har mange års erfaring med at rengøre alt fra butiksfacader til klinikker. Kontakt os allerede i dag og lad os vise jer, hvorfor vi skal være jeres foretrukne rengøringsfirma.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Amager

Professionel erhvervsrengøring på Amager

Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres professionalisme, samt at de alle kan leve op til de krav vi stiller. Hos PlusRen forsøger vi altid at sætte en høj standard for kvaliteten af vores rengøring. På den måde kan I som kunde altid få den bedste erhvervsrengøring på Amager.

For hele tiden at kunne forbedre vores teknikker og metoder, efteruddanner vi vores medarbejdere. Som hovedregel får I et fast rengøringshold, der kommer ud til jer. På den måde har I altid samme kontaktperson og kan forvente, den samme høje kvalitet hver gang. Lad os varetage jeres erhvervsrengøring på Amager, kontakt os allerede i dag.

Få erhvervsrengøring der passer til jer

Når vi indgår en aftale om erhvervsrengøring for jer. Sørger vi altid for at imødekomme jeres behov bedst muligt. Derfor skræddersyer vi rengøringen efter jeres anvisninger. Vi vil helst ikke forstyrre jeres arbejde, og derfor giver det bedst mening, at gøre rent når I ikke er der. 

Så uanset hvornår på døgnet i ønsker vi kommer forbi, kan vi helt sikkert finde en løsning der passer jer. Vi vælger altid vores personale med omhu. Hvilket betyder at vi kun har folk ansat som går lige så meget op i rengøring, som os selv.

Kontakt os i dag og lad os se hvad vi kan gøre for jer.

Pas på dit indeklima med den rette rengøring

Vi ved, hvor vigtigt det er med den helt rette rengøring, og hvordan det kan påvirke dit indeklima, hvis der er mangel på selvsamme. Et dårligt indeklima er skadeligt for dine ansatte, hvilket potentielt kan påvirke motivation og præstation. 

Det er derfor vigtigt med god udluftning og kontinuerlig rengøring på kontoret. Problemet kan vi heldigvis afhjælpe med vores erhvervsrengøring på Amager og resten af Sjælland. Vi går grundigt til værks, og med den bedste service. 

Med vores erhvervsrengøring på Amager er du sikret, at vi kun bruger de rigtige produkter, som er af højeste kvalitet. Derfor er over 90% af vores produkter Svanemærket. Der er derfor ingen farlige kemikalier, som påvirker dit indekilma.

Hvad indebærer Svanemærket erhvervsrengøring?

Den miljørigtige erhvervsrengøring, som har Svanemærket, indebærer at det er af højeste kvalitet, at det er veluddannet personale, som udfører opgaverne, ingen brug af miljøfarlige produkter og mindsket brug af plastikposer.

Derudover indebærer det også at virksomheden, som foretager erhversrengøringen, har en minimal belastning på miljøet gennem transport. Det dækker derfor alt fra de enkelte produkter, som bruges hos dig på Amager og helt op til mængden af CO2 udslip gennem transport. 

Hos PlusRen går vi derudover også op i socialt bæredygtige tiltag, hvorfor vi støtter alt fra Fleksjobber Netværket, SCLEROSE foreningen, Kræftens Bekæmpelse, Dansk-Nepalesisk Selskab og mange flere.

Find inspiration på vores sociale medier

Er du intereseret i mere viden eller indsigt i vores arbejde med erhvervsrengøring på Amager og resten af Sjælland, så kan du følge os på Instagram, Facebook eller LinkedIn. Ved at følge os på vores sociale medier får du indsigt i vores arbejde og vores team.

Dertil kan du også udforske andres mening om vores arbejde gennem anmeldelser og billeder af relevante projekter på Amager og hele Sjælland. Mangler du yderligere information eller sidder tilbage med spørgsmål, er du velkommen til også at ringe os op på: 70 200 333.

Læs også mere om erhvervsrengøring i Valby og erhvervsrengøring i Lyngby her.

Hvorfor er erhvervsrengøring vigtigt?

Hvad end det drejer sig om en klinik eller restaurant ved vi hvor vigtigt det er, at der bliver gjort rent dagligt. Der er helt bestemte krav og regler indenfor disse områder. Vi har mange års erfaring med rengøring af klinikker og restauranter og kan derfor helt sikkert også varetage jeres rengøring. Derudover er det også vigtigt med et rent og sundt indeklima. Da det kan være med til at øge glæden og trivslen blandt ens medarbejdere.

Her kan du se noget af det vi gør mest rent​

 • Butikker samt butiksfacader
 • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
 • Lager
 • Diverse former for værksteder
 • Fitnesscentre
 • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
 • Faciliteter i, og omkring naturparker
 • Skoler og privatskoler
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • og mange flere


Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ej med at kontakte os. Vi kan med garanti også varetage jeres erhvervsrengøring på Amager.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.