Erhvervsrengøring Amager

Få en kompetent samarbejdspartner til jeres erhvervsrengøring på Amager. Vi har mange års erfaring med at rengøre alt fra butiksfacader til klinikker. Kontakt os allerede i dag og lad os vise jer, hvorfor vi skal være jeres foretrukne rengøringsfirma.

Professionel erhvervsrengøring på Amager

Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres professionalisme, samt at de alle kan leve op til de krav vi stiller. Hos PlusRen forsøger vi altid at sætte en høj standard for kvaliteten af vores rengøring. På den måde kan I som kunde altid få den bedste erhvervsrengøring på Amager.

For hele tiden at kunne forbedre vores teknikker og metoder, efteruddanner vi vores medarbejdere. Som hovedregel får I et fast rengøringshold, der kommer ud til jer. På den måde har I altid samme kontaktperson og kan forvente, den samme høje kvalitet hver gang. Lad os varetage jeres erhvervsrengøring på Amager, kontakt os allerede i dag.

Få erhvervsrengøring der passer til jer

Når vi indgår en aftale om erhvervsrengøring for jer. Sørger vi altid for at imødekomme jeres behov bedst muligt. Derfor skræddersyer vi rengøringen efter jeres anvisninger. Vi vil helst ikke forstyrre jeres arbejde, og derfor giver det bedst mening, at gøre rent når I ikke er der. Så uanset hvornår på døgnet i ønsker vi kommer forbi, kan vi helt sikkert finde en løsning der passer jer. Vi vælger altid vores personale med omhu. Hvilket betyder at vi kun har folk ansat som går lige så meget op i rengøring, som os selv.

Kontakt os i dag og lad os se hvad vi kan gøre for jer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer
  aftørring af overflader

  Hvorfor er erhvervsrengøring vigtigt?

  Hvad end det drejer sig om en klinik eller restaurant ved vi hvor vigtigt det er, at der bliver gjort rent dagligt. Der er helt bestemte krav og regler indenfor disse områder. Vi har mange års erfaring med rengøring af klinikker og restauranter og kan derfor helt sikkert også varetage jeres rengøring. Derudover er det også vigtigt med et rent og sundt indeklima. Da det kan være med til at øge glæden og trivslen blandt ens medarbejdere.

  Her kan du se noget af det vi gør mest rent

  • Butikker samt butiksfacader
  • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
  • Lager
  • Diverse former for værksteder
  • Fitnesscentre
  • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
  • Faciliteter i, og omkring naturparker
  • Skoler og privatskoler
  • Trappevask
  • Ejendomsservice
  • og mange flere


  Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ej med at kontakte os. Vi kan med garanti også varetage jeres erhvervsrengøring på Amager.

  Få et uforpligtende tilbud på Amager

  Hvis I kunne tænke jer at høre mere om hvad vi kan gøre for jer eller har nogen spørgsmål. Skal I være mere end velkomne til at kontakte os, vi kan helt sikkert finde en løsning der passer jer. Vi kan fanges på telefon 70 200 333 eller på mail info@plusren.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: