Erhvervsrengøring Valby - Stabil virksomhedsordning

Ønsker du stabilitet, høj kvalitet og service, ud over det sædvanlige? Så kan du hos PlusRen få erhvervsrengøring i Valby til både god pris og med mange års erfaring, fra et rengøringsfirma med fokus på dine behov.

Tal med en af vores specialister

Professionel hjælp gennem en virksomhedsordning

Med en virksomhedsordning kan vi afhjælpe jeres eller din virksomhed i Valby med rengøringen såvel som vinduespolering, facility service, kantineservice og andre relevante områder. Vi sikrer dig kvalitet gennem både service og de produkter, som vi benytter. 

Vi har i mange år arbejdet med netop erhvervsrengøring, og vi kender derfor til enhver udfordring, hvilket gør, at udfordringer for os ikke er en stopklods, men en mulighed for at tænke ud af boksen.

Erhvervsrengøring, vinduespudsning, kantine service og meget mere

Udover din erhvervsrengøring, så kan vi assistere jer med alt fra polering af vinduer inde og ude, kantineservice, så maden kan stå klar til frokosten, facility service generelt, og meget mere. Det gør, at I, i Valby, kan bruge tiden på det, I er gode til. Så tager vi os af rengøringen.

Men hvad indebærer Facility service egentlig? Med en virksomhedsordning med denne type service hjælper vi med en bred vifte af opgaver i alt fra den daglige erhvervsrengøring, kantinehjælp, logistik, indkøb af håndsæde, toiletpapir, printerpapir, clips – alle småting, som, for jer, kan være stressmomenter i løbet af hverdagen.

Med hjertet på det rette sted

Hos PlusRen går vi ikke blot op i at udøve den bedste service for din virksomhed i Valby eller på resten af Sjælland. Vi har derudover også en masse andre mærkesager, som er vigtige for os i stræben efter en bedre verden.

Vi ønsker at benytte de helt rette svanemærkede produkter, som ikke blot skåner miljø men også dit indeklima. Derudover er vi en del af projektet “Bæredygtig bundlinje 2.0”, som har fokus på grøn omstilling og arbejde.

Desuden elsker vi vores lokal samfund, og vi værner derfor om selvsamme. Da vores hovedkontor ligger i Taastrup, men hvor vi selvfølgelig stadig hjælper med erhvervsrengøring i Valby, har vi en stor indsigt i, hvad der foregår. Det er alt fra, at vi søger at uddanne unge fra området, til at vi har vundet den lokale Høje Taastrup Handicappris 2020.

Kontakt os angående erhvervsrengøring i Valby

Er du blevet interesseret i en virksomhedordning og erhvervsrengøring i Valby, så kan du allerede i dag kontakte os og høre mere om vores ydelser på både mail info@plusren.dk eller telefon 70 200 333. Hvis du i mellemtiden skal se lidt nærmere på alle ydelser, er du også velkommen til at følge vores aktivitet på både Instagram og Facebook.

På vores Instagram kan du holde dig opdateret på alle vores tiltag både indenfor erhvervsrengøring, men også de andre projekter vi er en del af. For os er rengøring ikke blot rengøring.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.