Facility Service

Facility service dækker over en bred vifte af opgaver til private og offentlige virksomheder. 

Tal med en af vores specialister

Plusren - facility service

Professionel facility service til private og offentlige virksomheder

Kort fortalt kan facility service have en stor betydning for, hvordan dagligdagen fungerer på nogle arbejdspladser. Med den helt rigtige udbyder sikrer man blandt andet, at medarbejderne har de mest optimale betingelser for at kunne yde den bedste præstation og indsats.

Facility service dækker blandt andet over alt fra:

  • Den daglige rengøring
  • Kontorservices
  • Logistik
  • Kantine
  • Og meget andet

Er I derfor trætte af igen at løbe tør for skraldeposer, toiletpapir, håndsæbe m.m.? Eller står I midt i et vigtigt projekt og er løbet tør for eksempelvis printerpapir, printerpatroner og clips? Så behøver I slet ikke at føle jer stresset over situationen. Hos PlusRen har vi alt under kontrol. I bestemmer samtidigt selv omfanget af opgaven, som skal løses og hvor ofte vi skal kigge forbi.

Hos PlusRen er vi som nævnt behjælpelige i mange områder indenfor facility service, og I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har behov for hjælp til andet end et af ovenstående eksempler. Vi ønsker altid at imødekomme jeres ønsker og behov, og derfor er vi også meget fleksible, hvad angår facility service og andre af vores services. Prisen på vores ydelser vil være varierende alt efter, hvilke serviceydelser, der er tale om. Derfor kan I altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Facility service til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder hos PlusRen fornuftige priser på vores facility service. Prisen kan i de fleste tilfælde variere ud fra omfanget og størrelsen på jeres opgaver. Vi har stor erfaring med, at to opgaver ikke er ens. Derfor vil jeres pris heller ikke være den samme.

Der vil altid være forskel på eksempelvis hvor mange toiletter eller vinduer der skal pudses og vaskes, samt hvor ofte de skal rengøres. Uanset størrelsen på jeres rengøring kan I trygt stole på, at vi er et firma, som holder på vores aftaler. Har vi derfor aftalt en pris på jeres service, kan I altid regne med, at vi holder hvad der er aftalt.

Er der på den anden side en service, som I ikke længere har behov for, så trækker vi den selvfølgelig fra fakturaen.

Spar din tid og benyt dig af facility service

Det kan på mange måder betale sig at investere i facility service, da det skåner dig for en masse arbejde, og du vedligeholder din arbejdsplads, så du på den måde har et rent og pænt sted til ansatte såvel som besøgende. Hos PlusRen dækker vi opgaver i alt fra erhvervsrengøring, vinduespudsning og katinehjælp.

Med de helt rette til arbejdet kan du trygt overlade både rengøring, kantine og vinduespolering til andre, så du bruger tiden på det, I er bedst til. Facility service giver dig luft i kalenderen og ro, da der vil være styr på de omkringliggende omstændigheder.

Service i topklasse

På mange måder er vi stolte af det, vi gør. Det bunder i alt fra vores høje kvalitet på facility service men også på vores indsats til samfundet. Vi sætter pris på at kunne bidrage til vores lokal samfund, såvel som på et større samfunds plan. 

Tilbage i 2021 vandt vi Erhvervsprisen, grundet vores vækst, bidrag til det lokale erhvervsliv, miljømæssige initiativer, uddannelse af unge og særligt fokus på det bedste arbejdsmiljø for vores medarbejdere. 

Du vil derfor altid møde en stolt og glad medarbejder, når du benytter vores facility service, da vi har fokus på kvalitet for både dig men også vores ansatte.

Facility service med omtanke for miljøet

Udover at have en eminent god arbejdsplads for vores ansatte, sikrer vi også at bidrage til en miljørigtig fremdrift. Det gør vi både ved at benytte os af Svanemærkede produkter i vores facility service og rengøring hos dig, så dit indeklima holdes bedst muligt. 

Derudover tager vi del i “Bæredygtig bundlinje 2.0”, som sætter fokus på grøn omstilling i Danmark og lokalsamfund. Vi sigter højt, og vi vil gerne være med til at bidrage til den grønne omstilling og dit indekilma med de rette produkter.

Ydermere er det hos PlusRen meget vigtigt for os at hjælpe og støtte, hvor vi kan. Derfor støtter vi formål såsom Kræftens Bekæmpelse, Dansk-Nepalesisk Selskab samt Sleroseforeningen. Det betyder altså, at du er med til at støtte formål som disse, når du gør brug af vores facility service eller andre serviceydelser. 

Kombination af serviceydelser

Hos PlusRen er vi ikke kun eksperter indenfor facility service – vi tilbyder også andre services såsom erhvervsrengøring, kantineservice, restaurantrengøring eller vinduespolering. Det betyder altså, at når du benytter PlusRen, har du mulighed for at kombinere vores forskellige serviceydelser. 

Når vi har klaret jeres facility service, har vi f.eks. mulighed for at klare jeres erhvervsrengøring. Vi er eksperter indenfor området, og hvis I benytter PlusRen til jeres firmarengøring, vil I kunne møde ind til rene og ryddelige kontorer hver eneste dag. 

Når I benytter PlusRen til facility service, vil I blive mødt af fleksible og servicemindede medarbejdere. Vi har nemlig mulighed for at være behjælpelige i løbet af jeres normale arbejdstimer, men vi rykker også ud om aftenen og i de tidlige morgentimer. Dermed kan I altså benytte vores services alle tider på dagen, således at vi ikke forstyrrer jeres arbejde.

Hvis I har et ønske om at kombinere facility service med en eller flere af vores andre ydelser, så er I altid velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vores fornemmeste opgave er at imødekomme jeres ønsker og behov, og I er altid velkomne til at dele jeres undren eller spørgsmål med os. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud?

Hos PlusRen er der fokus på at levere den bedste service, og derfor vil I altid blive mødt af glade og smilende medarbejdere, når I benytter vores facility service eller andre serviceydelser. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige serviceydelser, vi tilbyder.

Vi sidder altid parat for at udforme et uforpligtende tilbud på jeres facility service. I er til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefonen 70 200 333.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.