Facility Service

Professionel facility service til private og offentlige virksomheder

Facility service dækker over en bred vifte af opgaver til private og offentlige virksomheder. Kort fortalt kan facility service have en stor betydning for, hvordan dagligdagen fungerer på nogle arbejdspladser. Med den helt rigtige udbyder sikrer man blandt andet, at medarbejderne har de mest optimale betingelser for at kunne yde den bedste præstation og indsats.

Facility service dækker blandt andet over alt fra:

 • Den daglige rengøring
 • Kontorservices
 • Logistik
 • Kantine
 • Og meget andet

Er I derfor trætte af igen at løbe tør for skraldeposer, toiletpapir, håndsæbe m.m.? Eller står I midt i et vigtigt projekt og er løbet tør for eksempelvis printerpapir, printerpatroner og clips? Så behøver I slet ikke at føle jer stresset over situationen. Hos PlusRen har vi alt under kontrol. I bestemmer samtidigt selv omfanget af opgaven, som skal løses og hvor ofte vi skal kigge forbi.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér facility service

  Facilityservice kan naturligvis kombineres med:
  Facility Service

  Facility service til konkurrencedygtige priser

  Vi tilbyder hos PlusRen fornuftige priser på vores facility service. Prisen kan i de fleste tilfælde variere ud fra omfanget og størrelsen på jeres opgaver. Vi har stor erfaring med, at to opgaver ikke er ens. Derfor vil jeres pris heller ikke være den samme.

  Der vil altid være forskel på eksempelvis hvor mange toiletter eller vinduer der skal pudses og vaskes, samt hvor ofte de skal rengøres. Uanset størrelsen på jeres rengøring kan I trygt stole på, at vi er et firma, som holder på vores aftaler. Har vi derfor aftalt en pris på jeres service, kan I altid regne med, at vi holder hvad der er aftalt.

  Er der på den anden side en service, som I ikke længere har behov for, så trækker vi den selvfølgelig fra fakturaen.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud?

  Vi sidder altid parat for at udforme et uforpligtende tilbud på jeres facility service. I er til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefonen 70 200 333.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: