Erhvervsrengøring Storkøbenhavn - Effektiv kontorrengøring

Vi hos PlusRen gør en stor dyd ud af at opretholde rene og sunde arbejdsforhold på arbejdspladser, om det er et kontor, et fitnesscenter, værksted eller en anden form for virksomhed i Storkøbenhavn, så står vi klar til at hjælpe.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Storkøbenhavn - Effektiv kontorrengøring

Sundt indeklima er lig med sunde medarbejdere

Med vores erhvervsrengøring ønsker vi at være med til at skabe det sundeste indeklima for vores kunder og deres medarbejdere i Storkøbenhavn. Et rent miljø er med til at skabe de bedste arbejdsforhold på en arbejdsplads. Når indeklimaet er sundt og godt, er der også mindre fravær pga. sygdom, hvilket kan være en god investering for alles vedkommende. 95% af vores rengøringsprodukter er også svanemærket, hvilket vi er stolte over og går meget op i. 

Det kan vi tilbyde

Erhvervsrengøring spænder over mange forskellige ydelser, da vi faktisk ikke kun gør rent. Vi tilbyder også vinduespolering, kantineservice og facility service i Storkøbenhavn. Vi værner om, at det hele spiller, så arbejdet kan glide nemmere i hverdagen. Det er bare bedre at bruge de fleste timer af dagen på at være et rent sted, hvor der ikke flyder med kaffepletter og madrester. Læs om vores erhvervsrengøring på Østerbro her. 

Et erhverv kan bestå af mange forskellige former for beskæftigelser, og vi har derfor ikke afgrænset vores ydelser til nogen specifikke typer af erhverv. Vi udfører både erhvervsrengøring til private- og offentlige virksomheder i Storkøbenhavn.

Vi tilbyder blandt andet erhvervsrengøring på alle følgende opgaver og mange flere endnu:

  • Butikker og butikskæder
  • Kontor og kontorfællesskaber
  • Lager 
  • Fitnesscentre 
  • Værksteder
  • Klinikker såsom læge, tandlæge eller fysioterapi
  • Privatskoler

     

Noget, vi vægter højt, er, at vores medarbejdere har faste opgaver, så det er de samme medarbejdere, der kommer ud og udfører erhvervsrengøring til de samme virksomheder i Storkøbenhavn. Det skaber genkendelighed for begge parter, og skaber et tillidsbånd mellem parterne, hvor man kan forvente det samme, hver gang der er blevet udført erhvervsrengøring. På denne måde får rengøringspersonen også et bedre kendskab til lokalerne og miljøet, hvilket giver et bedre resultat. 

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefonen 70 20 03 33 og så finder vi sammen en løsning, der passer til din virksomhed.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.