Erhvervsrengøring Østerbro - Professionel rengøring

På enhver arbejdsplads bør der være et sundt indeklima, som ansatte, såvel som kunder og samarbejdspartnere, trygt kan begå og befinde sig i. Hos PlusRen sætter vi en ære i at bidrage til den rene arbejdsplads, hvor alle kan trives. 

Tal med en af vores specialister

Vi har mere end 15 års erfaring med forskellige former for rengøring, inden for alle typer af erhverv, og derfor skal du ikke være i tvivl om, at vi kan være behjælpelige med alle arbejdsopgaver vedrørende erhvervsrengøring, som I måtte have behov for, på jeres arbejdsplads på Østerbro. 

Det kan være forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvad erhvervsrengøring skal indeholde, og derfor kan vi, i samarbejde med jer, skræddersy en rutine, der passer til jeres behov og ønsker.

Hvis I, i jeres lokaler på Østerbro, blot trænger til en ugentlig støvsugning, aftørring samt gulvvask, står vi til rådighed, så I selv slipper for rengøring i løbet af jeres arbejdsuge. Erhvervsrengøring kan dog også indeholde andre former for rengøring – sig blot til, så finder vi en god løsning for jer. 

Med hjælp fra vores rengøringsfirma kan I også sagtens få kombineret erhvervsrengøring hos jer på Østerbro med andre typer af opgaver, hvis I skulle have brug for hjælp til vinduespolering, kantine- og facilty service. 

I vores rengøringsfirma er vi meget fleksible og kan ikke blot tilpasse vores rengøringsopgaver, men selvfølgelig også tidspunktet. Vi ønsker selvfølgelig ikke at gå i vejen i jeres travle hverdag, og derfor kan vi tilpasse jeres erhvervsrengøring på Østerbro, så vi kommer i weekenden eller i aftentimerne.

Kvalitetsbevidst rengøringsfirma med fornuftige priser

Hos PlusRen går vi ikke på kompromis med kvalitet, og vi ønsker altid at give vores kunder den bedste og mest tilfredsstillende oplevelse med rengøring i top. Vores dygtige rengøringspersonale er ansvarsbevidste og sørger for at passe godt på jeres interiør, teknik og andet, der måtte ligge fremme, når de udfører erhvervsrengøring hos jer på Østerbro.

Vi kan sikre, at det altid er det samme personale, I får ud til at udføre jeres erhvervsrengøring, så I trygt kan overlade jeres arbejdsplads til de samme, venlige rengøringsfolk, hver gang.

På denne måde sikrer vi mest mulig effektivitet, da de vil kende til jeres lokaler på Østerbro, og dermed kan skabe sig en god rengøringsrutine, uden hverken mere eller mindre end det, vi har aftalt.

Ligesom at vores rengøringsfolk er effektive og grundige, kan erhvervsrengøring føre til øget effektivitet på jeres arbejdsplads. Et sundt indeklima kan medvirke til højere koncentrationsevne samt mindske sygedage på kontoret.

I kan trygt overlade jeres kontor eller erhvervslokaler på Østerbro til vores rengøringspersonale. Kontakt vores rengøringsfirma, PlusRen, i dag på telefon 70 200 333, og få svar på alle jeres spørgsmål, såsom priser, og få et uforpligtende tilbud.

Hvad end jeres erhvervslokale er et kontor, værksted, skole, fitness eller et lager på Østerbro, så tøv ikke med at kontakte os.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.