Vinduespolering til private- og erhvervskunder

Hos PlusRen har vi over 15 års erfaring med at tilbyde vinduespolering til private- og erhvervskunder på Sjælland. Selv om vi har været på markedet en del år, kan vi med sikkerhed fortælle, at vi har bevaret vores passion for at yde en professionel vinduespolering. Faktisk har de mange års erfaringer kun perfektioneret vores vinduespoleringsteknikker.

Kontakter du derfor os for polering af dine vinduer til virksomheden eller boligen, tilbyder vi altid en komplet og kvalitetsbevidst polering. Med en kvalitetsbevidst polering betyder det blandt andet, at vi kun gør brug af vores rentvandsanlæg, hvis muligheden tilbyder sig.

“Rentvand” er kort fortalt, vand der er renset for kalk, mineraler og andre urenheder, så vandet er fuldstændig rent.

Er det ikke muligt at bruge vores rentvandsandlæg til din vinduespolering, bruger vi altid svanemærket produkter.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  “Uanset størrelsen på jeres opgaver med polering af jeres vinduer, vil vi med sikkerhed få dem til at se helt nye ud.”

  Med PlusRen kan I roligt regne med, at vi sætter en ære i at gøre et ordentligt stykke arbejde. Alle vores erfarne medarbejdere har stort know-how og erfaring med at polere alle typer vinduer.

  Er I derfor på udkig efter et team, som sætter en ære i at polere jeres vinduer med kvalitetsbevidste produkter? Så er I altid velkommen til at kontakte os på telefonen 70 200 333.

  Regelmæssigt vinduespolering

  Vi vil med glæde lave en regelmæssig aftale om at polere jeres vinduer. I bestemmer den faste tidsinterval for, hvornår I vil have en vinduespolering. På den måde behøver I ikke at tage kontakt til os og aftale en tid, hver gang vi skal polere jeres vinduer. Vi holder altid på vores aftaler.

  Ydermere, bestemmer I naturligvis, om vi skal polere jeres vinduer indvendigt, udvendigt, om sommeren, om vinteren med mere. Kort fortalt, tager vi os af alle typer vinduespoleringsopgaver – lige fra de store glasfacader til glasskillevægge.

  Vi tilbyder vinduespolering på alle typer opgaver:

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  ”RentVands”-anlæg renser helt uden sæbe

  Vi støtter

  Skal vi polere jeres vinduer?

  Vi kan hos PlusRen garantere jer for, at vi sætter en ære at se, hver eneste kunde glad og tilfreds med de resultater, som vi leverer. Af den grund er vi jeres meget fleksible samarbejdspartner til jeres vinduespolering.

  Desuden bruger vi kun vand fra vores RentVands anlæg. Det er en helt anden teknik end den traditionelle vinduespolering. RentVand er renset for kalk, mineraler og andre urenheder, så vandet er fuldstændig rent.

  Er I på udkig efter et uforpligtende tilbud på din vinduespolering? Så sidder vi altid parat for at svare på alle jeres spørgsmål. 

  Kontakt PlusRen

  Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – det koster ikke noget at spørge.

  Som privatperson kan du trække udgiften fra på selvangivelsen – se mere på www.skat.dk

  Vinduespolering kan naturligvis kombineres med erhvervsrengøring, kantineservice og facilityservice.

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: