Erhvervsrengøring Hedehusene​

Leder du efter et rengøringsfirma, der kan klare din erhvervsrengøring i Hedehusene. Så er du heldigvis landet det rigtige sted. Hos PlusRen har vi 15 års erfaring i branchen og beskæftiger os med samtlige rengøringsydelser indenfor blandt andet kontor, klinikker, lager, skoler, osv. Du kan derfor med ro i sindet forvente en grundig rengøring af høj kvalitet fra vores dygtige rengøringsfolk. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Hedehusene

Et professionelt rengøringsteam du kan stole på​

Vores dygtige rengøringsfolk er blevet udrustet med de rigtige værktøjer, viden og erfaring der gør de kan håndtere hver en rengøring, uanset hvor kompleks eller unik den måtte være. Med vores erhvervsrengøring sørger vi for et godt resultat af top kvalitet. Det er muligt at levere, på baggrund af vores tætte samarbejde med kunderne.

Som rengøringsfirma mener vi, at det er vigtigt som kunde, at være velinformeret så alle er helt afklaret med, hvilke opgaver vi foretager os under erhvervsrengøringen. Derudover tager vi en dybdegående dialog med dig, for at høre om dine behov og ønsker, så du modtager en 100% skræddersyet løsning, der passer til dig.    

Få tilpasset rengøringen så den passer til jer​

Dette er en oversigt over vores overordnet rengøringskategorier. Vi har lavet en lang række specifikke opgaver fra alle vores kunder, som hver især har haft et bestemt ønske eller behov der skulle opfyldes. Kontakt os i dag hvis du har en erhvervsrengøringsopgave, så finder vi en løsning.    

Få hjælp til rengøring i Hedehusene

En miljøvenlig tilgang til Rengøring​

Det er nu mere vigtigt end nogensinde, at vi har miljøet i bagtankerne, når vi udvikler og benytter os af produkter og services. Derfor har PlusRen valgt at bruge svanemærket produkter, der både gavner miljøet, men også din sundhed. 95% af vores rengøringsmidler er svanemærket og vi prøver løbende at forbedre vores tilgang til erhvervsrengøring, så produkterne og arbejdet vi udfører, er sundere og mere miljøvenligt uden at gå ned på effektiviteten.    

Din arbejdsplads fortjener en ordentlig Erhvervsrengøring i Hedehusene​

Med en ordentlig erhvervsrengøring sikrer du din arbejdsplads består af rene omgivelser. En ren arbejdsplads har også en positiv virkning på medarbejdernes sundhed og deres energi. PlusRen står for at sikre de optimale rengøringsforhold, så din arbejdsplads har et godt indeklima og nogle glade medarbejdere. 

Vi har vundet erhvervsprisen i 2020 og og har igennem tiden modtaget end masse glade smil fra vores kunder, som kan værge om vores arbejde. Kontakt os i dag og modtag en gratis rådgivning/uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring.

Vi bliver nævnt i forskellige medier, find dem her

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan for dig​

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os via kontaktformularen, via mail: info@plusren.dk eller ring på 70 200 333. Så finder vi en løsning der passer dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.