Erhvervsrengøring Hedehusene

Leder du efter et rengøringsfirma, der kan klare din erhvervsrengøring i Hedehusene. Så er du heldigvis landet det rigtige sted. Hos PlusRen har vi 15 års erfaring i branchen og beskæftiger os med samtlige rengøringsydelser indenfor blandt andet kontor, klinikker, lager, skoler, osv. Du kan derfor med ro i sindet forvente en grundig rengøring af høj kvalitet fra vores dygtige rengøringsfolk. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Et professionelt rengøringsteam du kan stole på

Vores dygtige rengøringsfolk er blevet udrustet med de rigtige værktøjer, viden og erfaring der gør de kan håndtere hver en rengøring, uanset hvor kompleks eller unik den måtte være. Med vores erhvervsrengøring sørger vi for et godt resultat af top kvalitet. Det er muligt at levere, på baggrund af vores tætte samarbejde med kunderne.

Som rengøringsfirma mener vi, at det er vigtigt som kunde, at være velinformeret så alle er helt afklaret med, hvilke opgaver vi foretager os under erhvervsrengøringen. Derudover tager vi en dybdegående dialog med dig, for at høre om dine behov og ønsker, så du modtager en 100% skræddersyet løsning, der passer til dig.     

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:

  Se vores rengøringskategorier her

  Dette er en oversigt over vores overordnet rengøringskategorier. Vi har lavet en lang række specifikke opgaver fra alle vores kunder, som hver især har haft et bestemt ønske eller behov der skulle opfyldes. Kontakt os i dag hvis du har en erhvervsrengøringsopgave, så finder vi en løsning.    

  plusren

  En miljøvenlig tilgang til Rengøring

  Det er nu mere vigtigt end nogensinde, at vi har miljøet i bagtankerne, når vi udvikler og benytter os af produkter og services. Derfor har PlusRen valgt at bruge svanemærket produkter, der både gavner miljøet, men også din sundhed. 95% af vores rengøringsmidler er svanemærket og vi prøver løbende at forbedre vores tilgang til erhvervsrengøring, så produkterne og arbejdet vi udfører, er sundere og mere miljøvenligt uden at gå ned på effektiviteten.    

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer
  aftørring af overflader

  Din arbejdsplads fortjener en ordentlig Erhvervsrengøring i Hedehusene

  Med en ordentlig erhvervsrengøring sikrer du din arbejdsplads består af rene omgivelser. En ren arbejdsplads har også en positiv virkning på medarbejdernes sundhed og deres energi. PlusRen står for at sikre de optimale rengøringsforhold, så din arbejdsplads har et godt indeklima og nogle glade medarbejdere. 

  Vi har vundet erhvervsprisen i 2020 og og har igennem tiden modtaget end masse glade smil fra vores kunder, som kan værge om vores arbejde. Kontakt os i dag og modtag en gratis rådgivning/uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring.  

  Kontakt os i dag og hør hvad vi kan for dig

  Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os via kontaktformularen, via mail: info@plusren.dk eller ring på 70 200 333. Så finder vi en løsning der passer dig.
   

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: