Erhvervsrengøring København - Erfarent rengøringsfirma

Skal du have hjælp fra et professionelt rengøringsfirma til erhvervsrengøring København af dine lokaler, så kan du med fordel kontakte os, hos PlusRen. Vi har nemlig mange års erfaring med både kontorrengøring og rengøring af andre typer lokaler.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring København

Indholdsfortegnelse

Professionelt rengøringsfirma

Hos PlusRen finder du et stærkt team af erfarne og professionelle medarbejdere, der alle er blevet ansat på baggrund af deres grundighed, deres evne til at udføre alle rengøringsopgaver korrekt og som yder den ekstra indsats, der skal til, når der skal laves erhvervsrengøring København for et hvert firma.

Vi har altid fokus på at udføre vores opgave med højst mulig præcision med højeste standard og kvalitet, så vores kunder kan møde ind på deres arbejde til rene overflader og friske omgivelser. Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og derfor er vi også omhyggelige, når vi laver erhvervsrengøring og kontorrengøring hos vores kunder i København og omegn.

Erhvervsrengøring tilpasset jeres behov

Når du eller din virksomhed vælger os, som jeres rengøringsfirma, så vil du kunne forvente en høj standard og et godt resultat, som forventet af erhvervsrengøring. Vi kommer gerne ud til ethvert hjørne af København for at yde vores service, så du og dine medarbejdere eller ansatte kan få det bedst mulige indeklima og de bedste arbejdsforhold som muligt.

Vores erhvervsrengøring kan uden problemer tilpasses jeres behov, hvad end dette måtte være en særlig dag på ugen, hvor rengøringen passer bedst ind i skemaet, eller hvis det skal være i specifikke dele af virksomhedens lokaler, kun i nogle rum eller kontorrengøring af hele virksomheden. 

Under hele samarbejdet vil der være fokus på tæt dialog, hvad angår jeres firmarengøring i København, og hvis der opstår problematikker eller andre behov, er vi altid klar til at omstrukturere opgaverne. Der kan nemlig opstå mange pludselige behov i forbindelse med erhvervsrengøring, hvilket vores rengøringsfirma er helt vant til.

Vi vil gøre jeres arbejdsdag nemmere

Vi ønsker at gøre jeres arbejdsdag nemmere, så vi gør gerne rent, når I ikke er på kontoret. Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for jer med erhvervsrengøring i København.

Hos os får du:

  • Stærkt team af erfarne og professionelle medarbejdere
  • Højeste standard og kvalitet
  • Rengøring tilpasset jeres behov
  • 95% af alle vores rengøringsartikler er Svanemærket

Derfor er professionel firmarengøring vigtigt

Det er super vigtigt, at I altid prioriterer et sundt indeklima på jeres kontor i København, da det kan have en stor betydning for medarbejdernes trivsel. Et dårligt indeklima vil nemlig føre til demotiverede kollegaer, der ikke vil nyde at tilbringe tid på kontoret.

Derfor er det super vigtigt, at I prioriterer erhvervsrengøring hver eneste dag, således at kollegaerne altid kan møde ind til et rent og rydeligt kontor i København. Hos vores rengøringsfirma er vi eksperter indenfor kontorrengøring, og vi har rengjort utallige kontorer gennem tiden.

Hvis jeres dagligdag bærer præg af en travl arbejdsgang, er det helt naturligt, at overskuddet til rengøringen er ikke-eksisterende. Derfor kan I med fordel benytte Plusren til jeres erhvervsrengøring i København, hvor vores professionelle rengøringsfolk vil håndtere jeres erhvervsrengøring til perfektion. 

Ekspertise indenfor erhvervsrengøring

Vores rengøringsfirma har gennem mange års erfaring opnået ekspertise indenfor erhvervsrengøring København hos mange forskellige kontorer, og vi kommer ud i alle kroge, overflader, lofte, gulve m.m.

Vores rengøringsfirma går meget op i kvaliteten af vores firmarengøring, hvorfor op til 95% af vores rengøringsartikler er Svanemærket.

Vi ønsker at gøre jeres arbejdsdag nemmere, så vi gør gerne rent, når I ikke er på kontoret. Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for jer med erhvervsrengøring i København.

erhvervsrengøring København

Kombiner vores ydelser

Vi tilbyder ikke blot kontorrengøring og rengøring af erhvervslokaler i København, men kan også sagtens både polere vinduer, lave kantineservice og lave anden facility service, hvis dette skulle være behøvet. Derfor kan du hos os få en totalløsning, som giver dig mulighed for at have dine services samlet ét og samme sted.

Med kantineservice i København er vi modsat erhvervsrengøring til stede i løbet af jeres frokostpause, hvor vi vil gøre vores ypperste for, at der bliver skabt de bedste rammer for jeres frokost. 

Nyd jeres frokost med vores service

Vores mål er, at I ikke skal røre en finger, når I skal nyde jeres frokost, og I kan i stedet fokusere på at pleje de sociale relationer med kollegaerne. Vores rengøringsfirma sørger for, at frokosten står klar til jer hver eneste dag, hvilket vil bidrage med et ekstra pusterum og en afslappende frokost. Efter frokost kan vi også stå for jeres erhvervsrengøring eller kontorrengøring i København, hvis der er behov for dette.

I er altid velkomne til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsrengøring i København. Vores fornemmeste opgave er at imødekomme jeres ønsker og behov, og I er altid velkomne til at kontakte vores rengøringsfirma på via kontaktformularen på hjemmesiden, på +45 70 200 333 eller via info@plusren.dk

Hvis du ønsker at kombinere vores forskellige ydelser, vil vi med glæde give jer et uforpligtende tilbud på dette. Vores rengøringsfirma står altid klar til at komme med gode gåd og vejledning i forbindelse med jeres erhvervsrengøring København.

Vi støtter, hvor vi kan

Vores rengøringsfirma støtter en række gode formål, da vi mener, at man altid bør gøre en forskel, hvis man har mulighed for det. Når du benytter Plusren til erhvervsrengøring i København vil du altså samtidig støtte Kræftens Bekæmpelse, Dansk-Nepalesisk Selskab og Sleroseforeningen. 

Det betyder meget for os, at vi har mulighed for at støtte ovenstående gode formål, og det ligger i vores DNA at hjælpe, hvor man kan.

Ydemere betyder det meget for os, at vores fantastiske medarbejdere arbejder under de bedste forhold. Vores medarbejderes arbejdsglæde betyder alt for os, og når I benytter vores rengøringsfirma til jeres erhvervsrengøring i København, vil I altid blive mødt af smilende og glade medarbejdere.

Det har ikke kun en effekt på medarbejdernes indbyrdes arbejdsglæde – men også på vores mange kunder. Vores rengøringsfirma har nemlig stort fokus på at levere den bedste service, hver eneste gang vi klarer jeres firmarengøring i København, og dette kan også ses på vores kundetilfredshed.

erhvervsrengøring København

15 års erfaring inden for faget

Vores over 15 års erfaring inden for både erhvervsrengøring, kontorrengøring og andre lignende opgaver, giver os en stor forståelse og respekt for andres ejendele og lokaler. Derfor kan du også være sikker på, at vi passer på dine erhvervslokaler i København, som var de vores egne.

Med erfaring kommer også praktisk viden om opgaverne, effektive metoder og meget mere. Vi kan af den grund også finde den mest effektive løsning for din virksomhed, så du får mest ud af det arbejde, vi udfører for jer. Det er vigtigt for os, at du føler, at du får noget ud af de penge, du bruger.

Barrene er sat højt

Vi sætter vores barre højt, så du ikke behøver at bekymre dig om arbejdets kvalitet – det har vi allerede sørget for er i den liga, som forventes. Vores medarbejdere spejler ligeledes vores høje niveau og kvalitet, da vi har udvalgt engagerede og motivere medarbejdere, som vi særligt tildeler den enkelte virksomhed ud fra behov.

Så leder du efter et effektivt rengøringsfirma, der har styr på tingene, stor erfaring, har fokus på den høje kvalitet og det gode stykke arbejde? Så er det PlusRen, du skal have fat i, når du skal have udført erhvervsrengøring i København.

Effektiv erhvervsrengøring København, glade kunder

Den effektivitet, grundighed og omhyggelighed, som vi kommer med, når vi laver erhvervsrengøring hos virksomheder i København, den kan mærkes og ses af de kunder, vi har. Derfor får vi også mange rosende ord med på vejen – både ude i virksomhederne, hvor et klap på skulderen ikke er sjældent, og hvis smil imødekommes med endnu større smil. 

Vi er af den grund også naturligt stolte over det, vi kan byde ind med og gøre for vores kunder. Derfor er vi heller ikke bange for at vise vores anmeldelser frem, da de altid er gode og bliver ved med at være gode, fordi vi netop giver vores erhvervsrengøring København det ekstra, der skal til for at kvaliteten bliver helt i top.

Vores mange anmeldelser

Du kan læse vores mange anmeldelser, rosende kommentarerer og referencer på både Google, Facebook og TrustPilot, hvis du skulle være nysgerrig på, hvad du kan forvente af vores rengøringsfirma, når du skal have lavet erhvervsrengøring i København.

Tag gerne kontakt til os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, både når det omhandler erhvervsrengøring og kontorrengøring i København, men også andre ydelser, som du kan læse meget mere om under fanen ‘Vi tilbyder’ her på siden.

erhvervsrengøring København

En rummelig arbejdsplads med grøn smiley

Vi er en virksomhed, der sætter en ære i at hjælpe vores medborgere. Det gælder både vores kunder, som vi yder vores services for, men også personer, der måske bevæger sig eller befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet, som vi tager til os.

Vores medarbejderstab består af 25 % flexjobbere og/eller personer med personlig assistance. Vi oplever og anser dem som loyale medarbejdere, der altid møder op på arbejde med glæde og engagement.

Plads til forskellighed

Hos PlusRen skal der være plads til forskellighed, hvorfor vi gør en dyd ud af, at alle bliver hørt og set, samt at der er plads og ressourcer til at hjælpe dem, der har eventuelle udfordringer. Inklusion er ikke et valg, vi har taget – men en grundsten i virksomheden.

I 2020 blev vi tildelt Høje Taastrup kommunes Handicappris, som vi er meget beærede og stolte over hos PlusRen. Erhvervsrengøring København handler for os først og fremmest om mennesker.

Hos PlusRen har vi desuden en grøn smiley, som er en indikator og kvalitetsstempel for arbejdsmiljøet i virksomheden. En grøn smiley tildeles efter et besøg af Arbejdstilsynet, hvis virksomheden overholder bestemte kriterier. 

Lær os at kende på vores sociale medier

Hos PlusRen går vi først og fremmest op i at yde den bedste service for vores kunder og sikre dem et rent og sundt arbejdsmiljø. Men vi går også op i at have et godt socialt samarbejde indbyrdes. 

Følg med på vores Instagram, hvor vi deler ud af vores hverdag, og giver et hyggeligt indblik i vores personale.

Vi har også en Facebook, hvor vi opdaterer med billeder og tekster omkring vores personale og andre spændende nyheder. Kontorrengøring er ikke bare rengøring for os. Vi brænder for hele tiden at optimere vores ydelser med de bedste metoder og rengøringsartikler. Det håber vi skinner igennem, når du besøger vores sider.

Kontakt os med det samme

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med kontorrengøring København, så kan du med fordel kontakte os på telefon 70 200 333, eller skrive til os på mail info@plusren.dk.

Hvis du blot ønsker at komme i gang med et samarbejde, kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, hvor du kan få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring København, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

VirksomhedsnavnPlusRen
VirksomhedsadresseThistedgade 6A, 2630 Taastrup
Hjemmesidehttps://plusren.dk/
Telefon70 20 03 33
Emailinfo@plusren.dk
CVR38271326

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.