Erhvervsrengøring Rødovre

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring i Rødovre? Så er PlusRen de rigtige for dig. Vores mange års erfaring i branchen kommer dig til gode. Vores rengøringsstandarder er nogle af de højeste på markedet, og vi forsøger udelukkende at benytte svanemærkede produkter.

Skal du bruge erhvervsrengøring eller kontorrengøring i Rødovre, så er vi klar til at hjælpe dig.

Professionel erhvervsrengøring i Rødovre

Vi har mange virksomheder i vores kundeportefølje, og vi kan også varetage din erhvervsrengøring i Rødovre. Vores store erfaring, nøje udvalgte personale og miljøvenlige produkter, er du garanteret et sundt og sikkert indeklima. Vi er meget bekendte med standarten for de forskellige kontorer, restauranter, klinikker mm. Der er forskellige krav til de forskellige erhverv, og dem kender vi og tilpasser os efter.

Så uanset om du har en skønhedsklinik, restaurant eller kontor i Rødovre, så kan vi vare tage din erhvervsrengøring. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Skræddersyet erhvervsrengøring i Rødovre

Når du indgår en aftale med os, så tilpasser vi rengøring så den passer ind i jeres planer. Passer det bedst at vi kommer kl. 17 eller kl. 02, så gør vi det. Vores personale er passioneret omkring rengøring. Ja det lyder måske skørt, men vi udvælger kun personale der har et drive for perfekt rengøring.

Det er essentiel for en restaurant at der er rengjort til perfektion, når sundhedsmyndighederne kommer forbi. Hvis ikke rengøringen er i top, kan det betyde en dårlig bedømmelse, der kan skræmme kunder væk. Det er derfor meget vigtigt at der bliver gjort ordentligt rent.

Det samme gælder for kontorer, hvis ikke der bliver gjort ordentligt rent. Kan det betyde flere sygedage til medarbejderne, da indeklimaet betyder meget for medarbejdernes velvære.

Vi oplærer altid vores personale efter vores høje standarder, og er ikke bange for at sortere fra, hvis de ikke har det der skal til for, at yde en ordentlig service.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer
  aftørring af overflader

  Herunder finder du kategorier hvor vi gør rent:

  • Butikker samt butiksfacader
  • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
  • Lager
  • Diverse former for værksteder
  • Fitnesscentre
  • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
  • Faciliteter i, og omkring naturparker
  • Skoler og privatskoler
  • Trappevask
  • Ejendomsservice
  • og mange flere
   
   

  Uanset hvilken type virksomhed du har, så kan vi varetage rengøringen. Vi garantere at du bliver tilfreds med vores arbejde, og kan vide dig sikker på at din virksomhed efterlever de krav der måtte være.

  Kontakt os allerede i dag

  Vil du hører mere om hvad vi kan tilbyde, eller modtage et uforpligtende tilbud. Så kontakt os via kontaktformularen, på mail: info@plusren.dk, eller ring til os på tlf. 70 200 333. Så finder vi en løsning der passer dig. Vi ser frem til at hører fra dig.

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: