Erhvervsrengøring Rødovre

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring i Rødovre? Så er PlusRen de rigtige for dig. Vores mange års erfaring i branchen kommer dig til gode. Vores rengøringsstandarder er nogle af de højeste på markedet, og vi forsøger udelukkende at benytte svanemærkede produkter.

Skal du bruge erhvervsrengøring eller kontorrengøring i Rødovre, så er vi klar til at hjælpe dig.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring i Rødovre

Professionel erhvervsrengøring i Rødovre​

Vi har mange virksomheder i vores kundeportefølje, og vi kan også varetage din erhvervsrengøring i Rødovre. Vores store erfaring, nøje udvalgte personale og miljøvenlige produkter, er du garanteret et sundt og sikkert indeklima. Vi er meget bekendte med standarten for de forskellige kontorer, restauranter, klinikker mm. Der er forskellige krav til de forskellige erhverv, og dem kender vi og tilpasser os efter.

Så uanset om du har en skønhedsklinik, restaurant eller kontor i Rødovre, så kan vi vare tage din erhvervsrengøring. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Skræddersyet erhvervsrengøring i Rødovre

Når du indgår en aftale med os, så tilpasser vi rengøring så den passer ind i jeres planer. Passer det bedst at vi kommer kl. 17 eller kl. 02, så gør vi det. Vores personale er passioneret omkring rengøring. Ja det lyder måske skørt, men vi udvælger kun personale der har et drive for perfekt rengøring.

Det er essentiel for en restaurant at der er rengjort til perfektion, når sundhedsmyndighederne kommer forbi. Hvis ikke rengøringen er i top, kan det betyde en dårlig bedømmelse, der kan skræmme kunder væk. Det er derfor meget vigtigt at der bliver gjort ordentligt rent.

Det samme gælder for kontorer, hvis ikke der bliver gjort ordentligt rent. Kan det betyde flere sygedage til medarbejderne, da indeklimaet betyder meget for medarbejdernes velvære.

Vi oplærer altid vores personale efter vores høje standarder, og er ikke bange for at sortere fra, hvis de ikke har det der skal til for, at yde en ordentlig service. Vores team i Rødovre er sammensat af folk med en stor passion for erhvervsrengøring, og de dygtige assistenter er desuden håndplukket til hver eneste opgave.

erhvervsrengøring Rødovre

Derfor bør I prioritere et sundt indeklima​

Det er meget vigtigt, at I altid prioriterer et sundt indeklima og gode fysiske rammer på kontoret. Et dårligt indeklima vil føre til demotiverede medarbejdere, der ikke vil nyde at tilbringe tid på kontoret.

Vi forstår godt, at det kan være en uoverskuelig opgave at håndtere erhvervsrengøring af jeres kontor i Rødovre. I en travl dagligdag, hvor arbejdsopgaverne er mange, kan overskuddet til at håndtere rengøring være lav, hvorfor I med fordel kan benytte et professionelt firma til formålet.

Vi tilbyder kun rengøring med de bedste resultater, og vi sørger for at komme ud i alle kroge, overflader, lofte og gulve. Vi går op i kvalitet, hvorfor 95% af vores rengøringsartikler til erhvervsrengøring i Rødovre er Svanemærket.

Hos PlusRen kan I trygt overlade opgaven i vores hænder. Vi har på baggrund af mange års erfaring opnået ekspertise indenfor erhvervsrengøring i Rødovre, hvorfor vi altid leverer resultater af højeste kvalitet.

Vores erhvervsrengøring i Rødovre leveres i alle typer, alt efter hvilke behov vores kunder måtte have. Vi varetager både rengøringsopgaver for kunder med butikker, kontorer, lagre, værksteder, fitnesscentre, klinikker og mange meget. Med vores brede kundeportfølje betyder det også, at vi kan påtage os alle typer af arbejdsopgaver.

Ved at vælge PlusRen vil I både være garanteret den højetse kvalitet og bedste service. Vores fornemmeste opgave er at tilgodese kundernes ønsker og behov, hvorfor I altid kan ringe og drøfte jeres tanker og undringer.

I er altid velkomen til at kontakte os via formularen på siden, på info@plusren.dk eller via mobil på +45 70 20 03 33 og få en uforpligtende tilbud på jeres erhvervsrengøring i Rødovre.

Herunder finder du kategorier hvor vi gør rent:​

 • Butikker samt butiksfacader
 • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
 • Lager
 • Diverse former for værksteder
 • Fitnesscentre
 • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
 • Faciliteter i, og omkring naturparker
 • Skoler og privatskoler
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • og mange flere
 

Uanset hvilken type virksomhed du har, så kan vi varetage rengøringen. Vi garantere at du bliver tilfreds med vores arbejde, og kan vide dig sikker på at din virksomhed efterlever de krav der måtte være.

Erhvervsrengøring i Rødovre med tanke på bæredygtighed

Hos PlusRen forstår vi bæredygtighed gennem mange facetter. Vi ønsker ikke blot at yde den bedste service med erhvervsrengøring i Rødovre og på resten af Sjælland for vores kunder, men vi ønsker også at sikre vores samfund en sund fremgang. 

Derfor støtter vi både social bæredygtighed gennem forskellige foreninger og organsationer såsom Fleksjobber Netværket, Dansk-Nepalesisk Selskab, SCLE ROSE foreningen, Læger uden Grænser og mange andre. 

Dertil har vi selv fokus på den gode arbejdsplads, og vi ønsker at hjælpe hvor vi kan. Det mundede i 2021 også ud i Erhvervsprisen, da vi blandt andet tager del i det lokale erhvervslivs fremdrift og uddanner unge med vores forløb, og hvor de kan prøve kræfter med erhvervsrengøring i blandt andet Rødovre.

Socialt bæredygtighed er ikke den eneste form for bæredygtighed, vi ønsker at tilstræbe. Vi tager også del i projektet “Bæredygtig bundlinje 2.0”, som har fokus på den grønne omstilling og miljørigtige initiativer og virksomheder. Derudover er 95% af vores produkter, vi benytter i erhvervsrengøring i Rødovre og på resten af Sjælland, Svanemærket.

Mangler du hjælp til vinduesploering?

Har du brug for mere end erhvervsrengøring i Rødovre, kan vi også hjælpe med polering af dine vinduer. Vi udfører store som små opgaver indenfor vinduespudsning, såvel som for både private og erhverv. 

Vi benytter rentvandsanlæg, som sikrer dig de flotteste resultater, uden afmærkninger fra kalk eller mineraler. Med mange års erfaring kan vi derfor både levere et flot resultatet med den bedste service samt en høj kvalitet og effektivt. 

Læs desuden hvordan denne Produkteksperten anmelder Plusren som det bedste rengøringsfirma i København. De udarbejder guides som støvsuger bedst i test, men kigger derudover på de bedst anmeldte firmaer i København.

Vi arbejder med alle former og størrelser af opgaver indenfor vinduespudsning såvel som med vores erhvervsrengøring i Rødovre og på resten af Sjælland, og det er derfor alt fra små erhvervslokaler, værksteder og til større universiteter, privatskoler og butikskæder. 

Vores vinduespolering og pudsning kan, efter dine behov, både indebærer indendørs- såvel som udendørs pudsning.

Kontakt os allerede i dag​

Vil du hører mere om hvad vi kan tilbyde, eller modtage et uforpligtende tilbud. Så kontakt os via kontaktformularen, på mail: info@plusren.dk, eller ring til os på tlf. 70 200 333. Så finder vi en løsning der passer dig. Vi ser frem til at hører fra dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.