Erhvervsrengøring Hvidovre​

Leder du efter et yderst kompetent rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring i Hvidovre? Så er PlusRen den rigtige for dig. Vores mange års erfaring og vores voksende kundeportefølje, gør at vi kender alle de krav og regler der er indenfor brancherne. Hvis du bl.a. har en restaurant eller klinik er der krav på området om omfanget af rengøringen. Det kan vi også varetage. Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring i Hvidovre

Kvalitetsbevidst og effektiv erhvervsrengøring Hvidovre​

Vi udvælger kun de bedste medarbejdere, og sørger for at de lever op til vores krav. Vi forsøger at sætte en meget høj standart for kvaliteten af vores rengøring, så I som kunde får det bedste resultat. Derfor oplærer vi personalet i vores metoder og stiller nogle fair krav til deres arbejde. Oftest får du tilknyttet et fast hold der kommer og gør rent hos jer. På den måde skifter kontaktpersonen ikke hele tiden, og I kan forvente den samme høje kvalitet, hver gang. Uanset om du har en klinik, kontor eller restaurant, så kontakt os allerede i dag!

Derfor bør I prioritere indeklimaet

Det er meget vigtigt, at I altid prioriterer et sundt indeklima på arbejdspladsen i Hvidovre. Et dårligt indeklima vil føre til demotiverede kollegaer, der ikke nyder at tilbringe tid på kontoret.

Bærer jeres dagligdag præg af en travl arbejdsgang, hvor opgaverne er mange? Vi ved, at der kan være en uoverskuelig opgave at skulle varetage håndtering af rengøring, hvorfor I trygt kan overlade jeres erhvervsrengøring i Hvidovre til os.

Vi har på baggrund af vores mange års erfaring opnået ekspertise indenfor håndteringen af rengøringsartikler samt brugen af det rigtige udstyr. Med PlusRen vil du trygt kunne overlade erhvervsrengøring til vores professionelle og dygtige medarbejdere, og møde ind hver eneste morgen til et rent og rydeligt kontor.

Vi sørger for, at alle overflader, lofte, gulve mm. Skinner, når vi har været en tur forbi jeres kontor i Hvidovre. Vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde, og derfor er op til 95% af vores rengøringsmidler til erhvervsrengøring, Svanemærket.

Vi skræddersyer jeres erhvervsrengøring i Hvidovre

Vi tilpasser altid aftalen efter jeres behov. Har I brug for at vi møder ind kl. 02 eller kl. 18, så gør vi det. Vi vil ikke forstyrre jeres arbejde, og det giver bedst mening at gøre rent når I ikke er der. Vi sørger altid for at vælge vores personale med omhu, så det kun er personer der går ligeså meget op i rengøring som os selv.

Hvis I har spørgsmål eller undringer, er I altid velkomne til at kontakte os via formularen på siden, på info@plusren.dk eller via mobil på +45 70 20 03 33. Vores fornemmeste opgave er, at vores kunder opnår en tryg og professionel håndtering af deres erhvervsrengøring i Hvidovre, og derfor er I altid velkomne til at stille spørgsmål, hvis I har undringer eller andet i forbindelse med jeres rengøring. 

På vores hjemmeside kan I læse meget mere om hvilke services, vi udbyder. Vores erhvervsrengøring i Hvidovre leveres i alle typer og former alt efter kundernes behov og situation. Vi varetager opgaver for kunder med butikker, kontorer, værksteder, fitnesscentrer, klinikker og meget mere. Dermed kan vi altså håndtere alle typer opgaver indenfor erhvervsrengøring i Hvidovre, og med PlusRen vil I altid være garanteret hen grundig rengøring og bedre resultater. 

Hvorfor er erhvervsrengøring vigtig?​

Det er essentielt for klinikker og restauranter bl.a., at der ofte bliver gjort rent. Det er det helt bestemte krav og regler for. Ved kontorrengøring bl.a. kan det give et dårligt indeklima og dermed sløvere medarbejdere, der oftere bliver syge. Derfor er erhvervsrengøring en rigtig god investering for jeres firma, da det som oftest betyder færre sygedage og generelt gladere medarbejdere.

Et udpluk af områder vi yder rengøring:​

 • Butikker samt butiksfacader
 • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
 • Lager
 • Diverse former for værksteder
 • Fitnesscentre
 • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
 • Faciliteter i, og omkring naturparker
 • Skoler og privatskoler
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • og mange flere
 
Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ej med at kontakte os. Vi kan med garanti varetage din opgave.
 
Læs også om os i dette medie, eller find os på www.byensguide.dk eller her.  

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.