Erhvervsrengøring Hvidovre

Leder du efter et yderst kompetent rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring i Hvidovre? Så er PlusRen den rigtige for dig. Vores mange års erfaring og vores voksende kundeportefølje, gør at vi kender alle de krav og regler der er indenfor brancherne. Hvis du bl.a. har en restaurant eller klinik er der krav på området om omfanget af rengøringen. Det kan vi også varetage. Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde.

Kvalitetsbevidst og effektiv erhvervsrengøring Hvidovre

Vi udvælger kun de bedste medarbejdere, og sørger for at de lever op til vores krav. Vi forsøger at sætte en meget høj standart for kvaliteten af vores rengøring, så I som kunde får det bedste resultat. Derfor oplærer vi personalet i vores metoder og stiller nogle fair krav til deres arbejde. Oftest får du tilknyttet et fast hold der kommer og gør rent hos jer. På den måde skifter kontaktpersonen ikke hele tiden, og I kan forvente den samme høje kvalitet, hver gang. Uanset om du har en klinik, kontor eller restaurant, så kontakt os allerede i dag!

Vi skræddersyer jeres erhvervsrengøring i Hvidovre

Vi tilpasser altid aftalen efter jeres behov. Har I brug for at vi møder ind kl. 02 eller kl. 18, så gør vi det. Vi vil ikke forstyrre jeres arbejde, og det giver bedst mening at gøre rent når I ikke er der. Vi sørger altid for at vælge vores personale med omhu, så det kun er personer der går ligeså meget op i rengøring som os selv.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer
  aftørring af overflader

  Hvorfor er erhvervsrengøring vigtig?

  Det er essentielt for klinikker og restauranter bl.a., at der ofte bliver gjort rent. Det er det helt bestemte krav og regler for. Ved kontorrengøring bl.a. kan det give et dårligt indeklima og dermed sløvere medarbejdere, der oftere bliver syge. Derfor er erhvervsrengøring en rigtig god investering for jeres firma, da det som oftest betyder færre sygedage og generelt gladere medarbejdere.

  Et udpluk af områder vi yder rengøring:

  • Butikker samt butiksfacader
  • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
  • Lager
  • Diverse former for værksteder
  • Fitnesscentre
  • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
  • Faciliteter i, og omkring naturparker
  • Skoler og privatskoler
  • Trappevask
  • Ejendomsservice
  • og mange flere
   
  Står din opgave ikke ovenfor, så tøv ej med at kontakte os. Vi kan med garanti varetage din opgave. 

  Kontakt os allerede i dag, og hør mere.

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, eller ønsker et uforpligtende tilbud. Så kontakt os via vores kontaktformular, via mail: info@plusren.dk eller ring til os på tlf. nr. 70 200 333. Så finder vi en løsning der passer dig.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: