Erhvervsrengøring Greve

Leder du efter et yderst kompetent erhvervsrengøringsfirma i Greve? Så er du landet det helt rigtige sted. PlusRen er et rengøringsfirma der siden starten har arbejdet for at hæve standarden indenfor erhvervsrengøring. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så kontakt os i dag.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Greve

Dit lokale erhvervsrengørings firma i Greve​

Vi holder til i Taastrup så vi ligger ikke så langt væk fra Greve, hvilket betyder at vi kan være hos jer indenfor ganske kort tid. Vores personale bliver oplært i at yde den bedste service og i de bedste metoder, så vi er sikre på at arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi kvalitetssikre vores medarbejdere løbende, så de lever op til den aftale vi indgår med jer. På den måde bør der ikke være nogle konflikter mellem os.

Vi oplærer altid vores medarbejdere til at yde den bedste service, som overhovedet muligt. Vi har høje krav til vores medarbejdere og kender de regler/krav der kan være til f.eks. klinikrengøring.

Vi efterlever alle krav og regler der måtte være ifm. en erhvervsrengøring, f.eks. klinikrengøring, restaurantrengøring mm. Der er vi up-to-date og har kunder i branchen i forvejen. Det betyder at vores medarbejdere også kan varetage jeres erhvervsrengøring, uanset om det er kontor-, klinik- eller restaurantrengøring.

Rengøring af højeste kvalitet i Greve​

Det er yderst vigtigt, at I altid prioterer et godt indeklima og rene omgivelser på kontoret. Et dårligt indeklima kan medføre demotiverede medarbejdere, der ikke vil nyde at tilbringe tid på kontoret.

Hvis jeres dagligdag bærer præg af en travl arbejdsgang, hvor opgaverne er mange, kan erhvervsrengøring være en uoverskueligt størrelse at skulle håndtere. Med PlusRen kan I trygt overlade arbejdet til os, og vi sørger altid for en grundig rengøring af alle kroge, overflader, lofte og gulve, når vi klarer jeres ervervsrengøring i Greve.

Vi går op i kvaliteten af vores erhvervsrengøring, hvorfor hele 95% af vores rengøringsartikler er svanemærket. Derfor kan det være en fordel at få udført ordentlig og omhyggelig erhvervsrengøring af et professionelt rengøringsfirma, og vi garanterer altid en kvalitetssikret og grundig rengøring, når vi besøger jer i Greve.

Erhvervsrengøring i Greve

Erhvervsrengøring du kan stole på​

For os er kommunikation essentielt for et godt samarbejde. Det er vigtigt at alle aftaler er på plads og vi forventningsafstemmer inden aftalen indgås. På den måde er der ingen tvivl om, hvor, hvornår, hvor ofte og hvad prisen er. Det er en aftale vi skræddersyer til jeres virksomhed. På den måde opstår der ingen konflikter eller problemer. 

Vi er et rengøringsfirma, der tilbyder fleksble løsninger til vores kunder. Vores fornemmeste opgave er at tilgodese de behov eller ønsker, I måtte have. Derfor er vi meget fleksible i vores tider, og vi rykker ud på alle tider af dagen, således at I stadig kan passe jeres arbejde i ro og fred.

Vi assisterer også med andre typer opgaver end erhvervsrengøring i Greve. Dette omfatter både kantineservice, facility service og meget mere. Med vores professionelle team vil I altid være garanteret de bedste og mest kvalitetssikrede resultater, uanset hvilken type service, I har behov for.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I vil vide mere om vores erhvervsrengøring eller andre services i Greve. Vi kan kontaktes via formularen på siden, på info@plusren.dk eller via mobil på +45 70 20 03 33, og vi står altid klar til at svare på spørgsmål eller komme med et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsrengøring i Greve.

Et rent arbejdsmiljø, er et sundt arbejdsmiljø​

Hvis ikke du har et sundt arbejdsmiljø, kan det gøre så dine medarbejdere oftere bliver syge og bliver trætte. Det er ikke noget der er godt for forretningen. Vi ved hvad der skal til, da vi har mange års erfaring med kontorrengøring også. Et dårligt arbejdsmiljø kan gøre dine medarbejdere umotiverede og så de oftere bliver syge. Derfor er det essentielt at have en ordentlig hygiejne på arbejdspladsen. Vi er blevet nævnt i forskellige medier, som skriver om alt fra bedste rengøringsservice, til bedste robotstøvsuger.

Læs også mere om erhvervsrengøring i Valby og erhvervsrengøring i Lyngby her.

Fleksibel erhvervsrengøring efter ønsker og behov

Hvis du ønsker at hører mere om hvad et professionelt erhvervsrengørings firma kan tilbyde, så kontakt os i dag. Din erhvervsrengøring i Greve fortjener den højeste kvalitet og det kan vi levere. Din kundetilfredshed betyder meget og vi kan forsikrer dig om, at vi går ind i hver en opgave med en 110% dedikation. Ring til os på 70 20 03 33 eller skriv en besked til vores mail info@plusren.dk vedrørende din erhvervsrengøring i Greve. Så finder vi den optimale løsning der passer til dig.

 • Butikker samt butiksfacader 
 • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
 • Lager
 • Diverse former for værksteder
 • Fitnesscentre 
 • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
 • Faciliteter i, og omkring naturparker
 • Skoler og privatskoler
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • og mange flere

Kontakt os gerne og hør mere i dag

Du kan læse mere om vores tidligere løste opgaver og hvordan vores kunder har nydt godt af vores services her.
 
Kontakt os på telefon: 70 200 333, eller på mail info@plusren.dk. Du har også mulighed for at udfylde formularen her på hjemmesiden. 
Vi glæder os til at høre fra dig. Så snart vi gør, vil vi udarbejde et 100% og uforpligtende tilbud, udarbejdet med din virksomhed i fokus.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.