Erhvervsrengøring Greve

Leder du efter et yderst kompetent erhvervsrengøringsfirma i Greve? Så er du landet det helt rigtige sted. PlusRen er et rengøringsfirma der siden starten har arbejdet for at hæve standarden indenfor erhvervsrengøring. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så kontakt os i dag.

Dit lokale erhvervsrengørings firma i Greve

Vi holder til i Taastrup så vi ligger ikke så langt væk fra Greve, hvilket betyder at vi kan være hos jer indenfor ganske kort tid. Vores personale bliver oplært i at yde den bedste service og i de bedste metoder, så vi er sikre på at arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi kvalitetssikre vores medarbejdere løbende, så de lever op til den aftale vi indgår med jer. På den måde bør der ikke være nogle konflikter mellem os.

Vi oplærer altid vores medarbejdere til at yde den bedste service, som overhovedet muligt. Vi har høje krav til vores medarbejdere og kender de regler/krav der kan være til f.eks. klinikrengøring.

Vi efterlever alle krav og regler der måtte være ifm. en erhvervsrengøring, f.eks. klinikrengøring, restaurantrengøring mm. Der er vi up-to-date og har kunder i branchen i forvejen. Det betyder at vores medarbejdere også kan varetage jeres erhvervsrengøring, uanset om det er kontor-, klinik- eller restaurantrengøring.

Erhvervsrengøring du kan stole på

For os er kommunikation essentielt for et godt samarbejde. Det er vigtigt at alle aftaler er på plads og vi forventningsafstemmer inden aftalen indgås. På den måde er der ingen tvivl om, hvor, hvornår, hvor ofte og hvad prisen er. Det er en aftale vi skræddersyer til jeres virksomhed. På den måde opstår der ingen konflikter eller problemer. 
 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:

  Et rent arbejdsmiljø, er et sundt arbejdsmiljø

  Hvis ikke du har et sundt arbejdsmiljø, kan det gøre så dine medarbejdere oftere bliver syge og bliver trætte. Det er ikke noget der er godt for forretningen. Vi ved hvad der skal til, da vi har mange års erfaring med kontorrengøring også. Et dårligt arbejdsmiljø kan gøre dine medarbejdere umotiverede og så de oftere bliver syge. Derfor er det essentielt at have en ordentlig hygiejne på arbejdspladsen.

  Om os
  Rengøring af vask

  Kontakt os i dag og hør mere om erhvervsrengøring Greve

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad et professionelt erhvervsrengørings firma kan tilbyde, så kontakt os i dag. Din erhvervsrengøring i Greve fortjener den højeste kvalitet og det kan vi levere. Din kundetilfredshed betyder meget og vi kan forsikrer dig om, at vi går ind i hver en opgave med en 110% dedikation. Ring til os på 70 20 03 33 eller skriv en besked til vores mail info@plusren.dk vedrørende din erhvervsrengøring i Greve. Så finder vi den optimale løsning der passer til dig.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer
  aftørring af overflader

  Her har du et overblik over opgaver vi tidligere har løst

  • Butikker samt butiksfacader 
  • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
  • Lager
  • Diverse former for værksteder
  • Fitnesscentre 
  • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
  • Faciliteter i, og omkring naturparker
  • Skoler og privatskoler
  • Trappevask
  • Ejendomsservice
  • og mange flere

  Kontakt os gerne og hør mere i dag

  Du kan læse mere om vores tidligere løste opgaver og hvordan vores kunder har nydt godt af vores services her.
  Kontakt os på telefon: 70 200 333, eller på mail info@plusren.dk. Du har også mulighed for at udfylde formularen her på hjemmesiden. 
  Vi glæder os til at høre fra dig. Så snart vi gør, vil vi udarbejde et 100% og uforpligtende tilbud, udarbejdet med din virksomhed i fokus.
   

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: