Erhvervsrengøring Gentofte - Rengøring i særklasse

Leder du efter det rette rengøringsfirma til erhvervsrengøring i dine erhvervslokaler i Gentofte, så kan du med fordel kontakte os, hos PlusRen. Vi har nemlig mange års erfaring inden for faget, og vores medarbejdere er yderst dygtige og professionelle.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Gentofte

De dygtigste på markedet

Vores team af medarbejdere er særligt udvalgt på baggrund af deres store entusiasme for faget, samt den umage og grundighed, de lægger i arbejdet. Derfor kan du også være sikker på at møde et team og en medarbejder, der kan udføre din erhvervsrengøring helt efter bogen, hvor ingen processer eller områder springes over.

Lige så vigtigt, som det er for dig at have rene og pæne lokaler, lige så vigtigt er det for os. Vores standard ligger højt, og derfor kan vi også med stolthed i stemmen sige, at vi er nogle af de bedste i Gentofte til at lave erhvervsrengøring på alle typer af arbejdspladser – både værksteder, fitnesscentre, sportshaller, restauranter, samt kontorrengøring.

Professionel erhvervsrengøring i Gentofte

Med vores store og mange års erfaring i rygsækken, så ved vi også, hvad der virker. Det betyder, at vi har fokus på de bedst mulige resultater. Det er vigtigt med et godt og friskt indeklima, derfor gør vi også vores arbejde ordentligt, så du har de rette arbejdsforhold. En god arbejdsdag bunder i de forhold man er i, og er de i orden, så bliver dagen også bedre.

Vi anvender primært Svanemærkede produkter, fordi vi både ønsker at passe på miljøet, på dine medarbejdere og ikke mindst vores egne. Derfor kan du også være sikker på, at vi ikke efterlader farlige rester af rengøringsmidler på overfladerne, når vi laver erhvervsrengøring i dine lokaler i Gentofte og omegn. Alt gøres med højeste standard og med kvaliteten for øje.

Erhvervsrengøring efter dine behov

Har du særlige behov, som vi skal tage højde for, når vi besøger din virksomhed i Gentofte? Dette kunne eksempelvis være specifikke tidspunkter eller tidsrum, som du helst ser, at vi kommer i, eller måske ønsker I kun erhversrengøring i dele af jeres erhvervslokaler. Uanset hvad, kan vi sammen finde en løsning, som passer jer bedst, når vi kommer på visit i Gentofte.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.