Erhvervsrengøring Vesterbro - ansvarligt rengøringsfirma

Har du en virksomhed, der ligger på Vesterbro, og har du ikke selv lyst og mulighed for at gøre rent i lokalerne, når du har fri? Det forstår vi godt, hos PlusRen. Vi tilbyder derfor effektiv erhvervsrengøring i høj kvalitet.

Tal med en af vores specialister

Med mere end 15 års erfaring inden for rengøring, kan vi tilpasse enhver slags rengøring, i alle former for erhverv, så I opnår et tilfredsstillende resultat efter hvert besøg af vores professionelle rengøringspersonale.

I vores rengøringsfirma sætter vi en dyd i at udføre erhvervsrengøring lige efter vores kunders behov og samtidig sikre et sundt indeklima, for såvel medarbejdere og kunder, der måtte opholde sig i jeres erhvervslokaler på Vesterbro. I priser jer helt sikkert lykkelige over at møde ind på en ren arbejdsplads, fremover hvis I vælger vores rengøringsfirma til at klare ærterne for jer.

Vores personale udfører Svanemærket erhvervsrengøring, der kan bidrage til at mindske sygedage på jeres arbejdsplads på Vesterbro og samtidig øge effektiviteten, da pæne og rene omgivelser som regel påvirker medarbejdere positivt.

Erhvervsrengøring kan indeholde mange forskellige elementer, og vi kan skræddersy en rengøring, der passer fulstændig efter jeres ønsker og behov. Hvad end I blot har brug for hjælp til støvsugning, aftørring og gulvvask, eller I også ønsker at få pudset vinduer, afkalket køkkenmaskiner eller anden form for rengøring, kan vi tilpasse vores serviceydelser, så de passer til jeres erhvervslokaler på Vesterbro.

Fleksibelt rengøringsfirma på Vesterbro

For os er det vigtigt, at I møder ind på et rent og pænt kontor, hvor I oplever fuld tilfredshed med den udførte rengøring. Vores personale er fleksible, både med hensyn til arbejdsopgaver og -tider. På denne måde kan vi klare jeres erhvervsrengøring for jer i aftentimerne eller i weekenden, så vi ikke går i vejen for jer i en travl hverdag.

Selvom vi er et rengøringsfirma, står vi også til rådighed, hvis din virksomhed skulle have brug for hjælp til andet end rengøring. Vi står nemlig også klar til at yde kantine- eller facility service til fornuftige priser. 

I kan trygt overlade erhvervsrengøring i jeres lokaler på Vesterbro til vores kvalitets- samt ansvarsbevidste personale. Vi sørger for, at I altid får det samme personale ud til jeres kontorer, da det både skaber tryghed for jer, samtidig med, at de får kendskab til jeres lokaler og kan klare jeres rengøring, så effektivt som muligt. 

Hvis erhvervsrengøring lyder som noget for dig med erhvervslokaler på Vesterbro, så kontakt os i dag på telefon 70 200 333 og få svar på dine spørgsmål, samt hør om vores priser og få et uforpligtende tilbud. Du kan også altid skrive til os på info@plusren.dk

Vi håber at høre fra dig, så du kan opleve den bedste service gennem vores rengøringsfirma og få foretaget en tilfredsstillende erhvervsrengøring på Vesterbro, der lever op til dine forventinger og hverken indeholder mere eller mindre.

Leder du efter erhvervsrengøring uden for København, så læs mere her, om vores rengøring i Albertslund, Ballerup eller Taastrup

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.