Erhvervsrengøring Herlev - Få hjælp af rengøringsfirma

Har du et kontor eller andre erhvervslokaler liggende, som du ikke selv kan overskue at rengøre, og derfor er på udkig efter erhvervsrengøring Herlev? Det forstår vi godt. Derfor tilbyder vi et effektivt og professionelt rengøringspersonale, som hellere end gerne klarer din kontorrengøring for dig.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Herlev - Få hjælp af rengøringsfirma

Indholdsfortegnelse

Det er vigtigt at befinde sig i et sundt og godt indeklima – også når man er på arbejde. Dette gælder for såvel medarbejdere som kunder, der måtte befinde sig på kontoret. Vores dygtige personale har mange års erfaring med rengøring og sikrer den bedste erhvervsrengøring. 

Vi kan skræddersy et passende rengøringsprogram til din virksomhed i Herlev, så I får den rengøring, der måtte være nødvendig for jer. Derudover får I tilknyttet en kontaktperson, der altid står til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål, eller hvis øvrig kontakt skulle blive nødvendig.

Tilpasset kontorrengøring Herlev

Vi tilbyder ikke blot erhvervsrengøring Herlev til dig, der har kontor her. Vores rengøring kan tilpasses alle former for erhvervslokaler herunder fitnesscentre, værksteder, klinikker, skoler osv. 

Med mere end 15 års erfaring kan vi klare alle former for rengøring i Herlev, og der er ikke nogle opgaver, som er for små eller store. Vi er fleksible og hjælper meget gerne med at finde den helt rette løsning til jeres behov. 

Vores rengøringsfirma tilbyder også løsninger, hvor I kan få kombineret rengøring med diverse andre services. Skulle I derfor få brug for hjælp til vinduespolering, kantineservice eller facility service, står vi naturligvis til rådighed.

Kombiner din erhvervsrengøring Herlev

Men hvad indebærer vinduespudsning, katineservice og facility service? Det betyder i første omgang at I har mulighed for at kombinere jeres erhvervsrengøring Herlev, så den passer præcis til jeres behov.

Vinduespudsning eller vinduespolering er en ydelse vi både foretager for private såvel som erhverv. Det samme gælder for størrelsen af opgaven – om det er et par få vinduer, I ønsker pudset, eller om det omhandler en løbende aftale på polering af en større bygning eller lokaler.

Vores kantine service er fleksibel, og det kommer an på, hvad I har behov for hjælp til. Vi skaber de bedste rammer for jeres frokostpause, så I ikke skal røre en finger. Vores erhvervsrengøring står for alt omkringliggende, så I blot skal møde op i pausen og forsyne jer.

Få desuden besøg af vores rengøringsfirma Herlev, som kan bidrage med facility service, som indebærer daglig rengøring, logistik, indkøb, opfyldning af kontorartikler og meget andet. Denne service indebærer derfor meget mere end blot kontorrengøring.

Med alle de forskellige former for service du, eller I, kan kombinere i jeres erhvervsrengøring, kan spare jer for en masse tid, som I kan bruge på jeres speciale. Tal med en af vores eksperter og sammensæt den bedste kombination til jer.

Fast personale til erhvervsrengøring

Hos PlusRen tilpasser vi rengøringen efter jeres ønsker og behov, så I hverken får mere eller mindre end, hvad I har brug for. Derudover sikrer vi, at det altid er det samme personale, som kommer og udfører rengøringen i jeres lokaler i Herlev.

Dette er med til at øge effektiviteten, da personalet derved kender til jeres lokaler og kan skabe sig en effektiv og grundig rengøringsrutine. På denne måde kan vi også garantere jer, at vores personale kender til jeres forventninger og kan udføre den bedste erhvervsrengøring.

Hvis I ønsker hjælp fra vores rengøringsfirma til erhvervsrengøring af jeres lokaler i Herlev, kan I kontakte os på telefon 70 200 333. Derved kan vi udforme et uforpligtende tilbud til jer og finde en passende løsning sammen.

VirksomhedsnavnPlusRen
VirksomhedsadresseThistedgade 6A, 2630 Taastrup
Hjemmesidehttps://plusren.dk/
Telefon70 20 03 33
Emailinfo@plusren.dk
CVR38271326

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.