Erhvervsrengøring Herlev - Få hjælp af rengøringsfirma

Har du et kontor eller andre erhvervslokaler liggende i Herlev, som du ikke selv kan overskue at rengøre? Det forstår vi godt. Derfor tilbyder vi et effektivt og professionelt rengøringspersonale, som hellere end gerne klarer din erhvervsrengøring for dig.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring Herlev - Få hjælp af rengøringsfirma

Det er vigtigt at befinde sig i et sundt og godt indeklima – også når man er på arbejde. Dette gælder for såvel medarbejdere som kunder, der måtte befinde sig på kontoret. Vores dygtige personale har mange års erfaring med rengøring og sikrer den bedste erhvervsrengøring. 

Vi kan skræddersy et passende rengøringsprogram til din virksomhed i Herlev, så I får den rengøring, der måtte være nødvendig for jer. Derudover får I tilknyttet en kontaktperson, der altid står til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål, eller hvis øvrig kontakt skulle blive nødvendig.

Tilpasset kontorrengøring

Vi tilbyder ikke blot erhvervsrengøring til dig, der har kontor i Herlev. Vores rengøring kan tilpasses alle former for erhvervslokaler herunder fitnesscentre, værksteder, klinikker, skoler osv. 

Med mere end 15 års erfaring kan vi klare alle former for rengøring i Herlev, og der er ikke nogle opgaver, som er for små eller store. Vi er fleksible og hjælper meget gerne med at finde den helt rette løsning til jeres behov. 

Vores rengøringsfirma tilbyder også løsninger, hvor I kan få kombineret rengøring med diverse andre services. Skulle I derfor få brug for hjælp til vinduespolering, kantineservice eller facility service, står vi naturligvis til rådighed.

Fast personale til erhvervsrengøring

Hos PlusRen tilpasser vi rengøringen efter jeres ønsker og behov, så I hverken får mere eller mindre end, hvad I har brug for. Derudover sikrer vi, at det altid er det samme personale, som kommer og udfører rengøringen i jeres lokaler i Herlev.

Dette er med til at øge effektiviteten, da personalet derved kender til jeres lokaler og kan skabe sig en effektiv og grundig rengøringsrutine. På denne måde kan vi også garantere jer, at vores personale kender til jeres forventninger og kan udføre den bedste erhvervsrengøring.

Hvis I ønsker hjælp fra vores rengøringsfirma til erhvervsrengøring af jeres lokaler i Herlev, kan I kontakte os på telefon 70 200 333. Derved kan vi udforme et uforpligtende tilbud til jer og finde en passende løsning sammen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.