Erhvervsrengøring Vanløse​

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Vanløse til små og store virksomheder. Vi har en masse erfaring indenfor kontorrengøring, klinikrengøring og diverse service- og erhvervsrengøringsopgaver. Kort fortalt kan PlusRen varetage alle slags erhvervsrengøringsopgaver i Vanløse. Hvis dette lyder som noget for jer eller I vil høre nærmere, så kontakt os allerede i dag.

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring i Vanløse

Erhvervsrengøring i Vanløse til jeres behov

Vi sigter altid efter at levere den bedste og mest effektive erhvervsrengøring i Vanløse. Dette gør vi ved at tilbyde 100% skræddersyede løsninger, der passer specifikt til jeres virksomhed og jeres behov. Det betyder at vi kan tilpasse, hvilke tider vi skal komme og gøre rent alt efter hvad der passer ind i jeres dagligdag.

Vi kan også tilbyde jer en totalløsning hvor vi leverer ting som sæbe, toiletpapir, håndklæder eller andet. Som kunde hos os, bestemmer I helt selv omfanget af rengøringen og services, som vi udfører i overensstemmelse med aftalen. For at kunne give jer den bedst mulige aftale, kommer vi meget gerne forbi for at bese jeres virksomhed.

Selvom vi er et rengøringsfirma, tilbyder vi også hjælp til håndtering af andre typer services. Vi står også til rådighed, hvis I har behov for kantineservice, facility services og andre typer opgaver. Uanset hvilken type service vi skal være behjælpelige med, kan I altid regne med med grundige og kvalitetssikrede resultater. Derfor vandt vi i 2020 også prisen for Bedste Erhvervsrengøring.

Vores fornemmeste opgave er at tilgodese de ønsker og behov, I måtte have i forbindelse med jeres erhvervsrengøring i Vanløse. Derfor er I altid velkomne til at kontakte os, hvis I har undringer eller spørgsmål, i forbindelse med jeres rengøring. I kan trygt overlade erhvervsrengøring af jeres lokaler i Vanløse til vores ansvars- og kvalitetsbevidste team.

Professionel erhvervsrengøring til professionelle virksomheder​

Hos PlusRen har vi forstand på at arbejde omhyggeligt og med respekt. Dette betyder helt konkret at I kan føle jer helt trygge, ved at lade os rengøre jeres arbejdsplads. Vi er diskrete og forstår at jeres inventar skal behandles med respekt. Samt at mange virksomheder arbejder med maskineri, der kræver særlige hensyn.

Med mere end 15 års erfaring indenfor rengøring kan vi tilpasse os enhver slags opgave, i alle former for erhverv, således at I opnår kvalitetssikrede resultater efter hvert eneste besøg. Vores team er sammensat er komptente og dygtige fagfolk, der både har øje for kvalitet og grundighed, når de håndterer jeres erhvervsrengøring i Vanløse. I vil altid blive mødt at et smilende og professionelt rengøringspersonale, når I gør brug af vores services. Vores assistenter er også nøje udvalgt til hver eneste arbejdsopgave for at sikre den bedst mulige kvalitet i jeres erhvervsrengøring i Vanløse.

Et godt indeklima og rene omgivelser er helt grundliggende, for god trivsel på arbejdspladsen. Med PlusRen sørger vi altid for, at I vil møde ind til skinnende rene lokaler, hver eneste gang vi har været forbi og har klaret jeres erhvervsrengøring i Vanløse.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du altid velkommen til at kontakte os via formularen på siden, på info@plusren.dk eller via mobil på +45 70 20 03 33. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål eller komme med et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsrengøring i Vanløse.

Få et sundt arbejdsmiljø - det er sund fornuft​

Vi her hos PlusRen er meget stolte af at kunne tage vores erhvervsrengøring, til et højere niveau. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service. Derfor er 95% af vores produkter svanemærket, både for at tænke på jer og miljøet.

Vi går ikke kun op i at gøre ordentligt rent i jeres virksomhed. Vi tror på at rengøring, er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Dette har vi gjort ved at sætte fokus, på at opretholde et sundt indeklima. Med et bedre indeklima øges medarbejdernes trivsel og derved deres produktivitet. Samt færre sygedage til medarbejderne.

Erhvervsrengøring i Vanløse betyder bæredygtig rengøring

Hos PlusRen leverer vi erhvervsrengøring i allerhøjeste kvalitet, det gør vi ved:

– Mindst mulig affald

– Professionelt uddannet personale

– Mindst mulige forbrug af diverse rengøringsmidler

– Svanemærkning på 95% af vores produkter

PlusRen giver derved mulighed for at lette hverdagen på arbejdspladsen, ved at varetage rengøringen. Hvilket giver jer mulighed for at fokusere på det i er gode til. PlusRen er derfor ikke kun en leverandør af erhvervsrengøring, men også en kompetent samarbejdspartner. Som med skræddersyede løsninger, kan opfylde jeres behov.

Læs også mere om erhvervsrengøring i Valby og erhvervsrengøring i Lyngby her.

Fleksibel erhvervsrengøring efter ønsker og behov

Kontakt os allerede i dag​

  • Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag via kontaktformularen, via mail: info@plusren.dk, eller ring til os på: 70 200 333. Så finder vi en løsning der passer dig. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.