Erhvervsrengøring Vanløse

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Vanløse til små og store virksomheder. Vi har en masse erfaring indenfor kontorrengøring, klinikrengøring og diverse service- og erhvervsrengøringsopgaver. Kort fortalt kan PlusRen varetage alle slags erhvervsrengøringsopgaver i Vanløse. Hvis dette lyder som noget for jer eller I vil høre nærmere, så kontakt os allerede i dag.

Erhvervsrengøring i Vanløse til jeres behov

Vi sigter altid efter at levere den bedste og mest effektive erhvervsrengøring i Vanløse. Dette gør vi ved at tilbyde 100% skræddersyede løsninger, der passer specifikt til jeres virksomhed og jeres behov. Det betyder at vi kan tilpasse, hvilke tider vi skal komme og gøre rent alt efter hvad der passer ind i jeres dagligdag.

Vi kan også tilbyde jer en totalløsning hvor vi leverer ting som sæbe, toiletpapir, håndklæder eller andet. Som kunde hos os, bestemmer I helt selv omfanget af rengøringen og services, som vi udfører i overensstemmelse med aftalen. For at kunne give jer den bedst mulige aftale, kommer vi meget gerne forbi for at bese jeres virksomhed.

Professionel erhvervsrengøring til professionelle virksomheder

Hos PlusRen har vi forstand på at arbejde omhyggeligt og med respekt. Dette betyder helt konkret at I kan føle jer helt trygge, ved at lade os rengøre jeres arbejdsplads. Vi er diskrete og forstår at jeres inventar skal behandles med respekt. Samt at mange virksomheder arbejder med maskineri, der kræver særlige hensyn.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér erhvervsrengøring

  Erhvervsrengøring kan naturligvis kombineres med:

  Få et sundt arbejdsmiljø - det er sund fornuft

  Vi her hos PlusRen er meget stolte af at kunne tage vores erhvervsrengøring, til et højere niveau. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service. Derfor er 95% af vores produkter svanemærket, både for at tænke på jer og miljøet.

  Vi går ikke kun op i at gøre ordentligt rent i jeres virksomhed. Vi tror på at rengøring, er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Dette har vi gjort ved at sætte fokus, på at opretholde et sundt indeklima. Med et bedre indeklima øges medarbejdernes trivsel og derved deres produktivitet. Samt færre sygedage til medarbejderne.

  Om os
  Erhvervsrengøring, Hånd iført gul handske fjerner støv med børste

  Erhvervsrengøring i Vanløse betyder bæredygtig rengøring

  Hos PlusRen leverer vi erhvervsrengøring i allerhøjeste kvalitet, det gør vi ved:

  – Mindst mulig affald

  – Professionelt uddannet personale

  – Mindst mulige forbrug af diverse rengøringsmidler

  – Svanemærkning på 95% af vores produkter

  PlusRen giver derved mulighed for at lette hverdagen på arbejdspladsen, ved at varetage rengøringen. Hvilket giver jer mulighed for at fokusere på det i er gode til. PlusRen er derfor ikke kun en leverandør af erhvervsrengøring, men også en kompetent samarbejdspartner. Som med skræddersyede løsninger, kan opfylde jeres behov.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂
  referencer

  Kontakt os allerede i dag

  Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os i dag via kontaktformularen, via mail: info@plusren.dk, eller ring til os på: 70 200 333. Så finder vi en løsning der passer dig. 

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: