Erhvervsrengøring Brønshøj - Rengøring til ethvert behov

Med PlusRen får du resultater, som stemmer 100% overens med dine behov. Samarbejdet med vores kunder er baseret på en tæt dialog og høj kvalitet, så vi kan opnå de bedste resultater.

Tal med en af vores specialister

PlusRens erhvervsrengøring i Brønshøj

Vi er et privatfirma, som tilbyder diverse services indenfor rengøring, med stort fokus på kvalitet og professionalisme. Vores team er sammensat af folk med en stor passion for det arbejde, vi yder, hver eneste dag. Assistenterne er desuden håndplukket til hver eneste opgave.

Vi ønsker at imødekomme dine behov til en erhvervsrengøring i Brønshøj, og med vores ekspertise og en tæt dialog, kan vi levere de bedste resultater.

Udover erhvervsrengøring tilbyder vi endvidere restaurantrengøring, facility service, kantineordning og vinduespolering. Med det sagt, så er der ikke den opgave, vi ikke kan tage os af. Vores ydelser kan også kombineres, hvis du har et større behov, eksempelvis, med både erhvervsrengøring og viduespolering i Brønshøj.

I kan læse meget mere om vores ydelser på hjemmesiden. Hvis i ønsker en uforpligtende snak, så kontakt os allerede i dag, så kan vi give et uforplitgende tilbud.

Kontakt os

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Brønshøj med stor ekspertise

Som rengøringsfirma, tilbyder vi ikke kun rengøring med de bedste resultater. Vi tilbyder også kvalitet i samarbejde med vores kunder. Med Erhvervsprisen for Bedste Erhvervsrengøring i 2020, lever vi 100% op til forventningerne.

Leder du efter et firma, som kan rengøre din virksomhed i Brønshøj, så er Plusren den helt rette virksomhed for dig.

Vi sørger for, at alle kroge, overflader, lofte og gulve skinner, når vi har været en tur forbi med vores rengøringsudstyr. Vores gode resultater er grundet vores valg af produkter. Vi går meget op i kvalitet, og derfor er 95% af vores rengøringsmidler, til erhvervsrengøring i Brønshøj, Svanemærket.

Det er med til at give et godt indeklima, der ikke er til skade for medarbejderne, samt kunder. Med en erhvervsrengøring i din virksomhed i Brønshøj, sikrer du ikke kun rene lokaler, men også et godt indeklima, der er med til at forbedre selve effektiviteten hos dine medarbejdere.

Erhvervsrengøring i Brønshøj, som matcher dine behov

Vores erhvervsrengøring leveres i alle typer og former. Vi tager både opgaver for kunder med butikker og butikskæder, kontorer, lagre, værksteder, fitnesscentre, klinikker og mange andre. Med vores brede kundeportfølje betyder det også, at vi kan påtage os alle typer af arbejdsopgaver.

Ved at vælge PlusRen, som jeres næste rengøringsfirma, får i et samarbejde, hvor begge parter gør det, de gør bedst. Vi ved, at et sundt indeklima er vigtigt. Vi påtager os vores forretning med en grundig rengøring, så i, på bedste vis, kan passe jeres, og endda få bedre resultater.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.