Erhvervsrengøring i Dragør - Fleksibilitet og kvalitet

Få skræddersyede aftaler til erhvervsrengøring i Dragør, så du får det bedst mulige indeklima for dine ansatte og medarbejdere. Vi kan give jer fleksibilitet, kvalitet og stabilitet. Vi finder den løsning, der passer jer bedst.

Tal med en af vores specialister

Professionelt rengøringsfirma

Hos Plusren møder du medarbejdere med mange års erfaring, da vi, med vores 15 år på bagen, har arbejdet med et hav af forskellige kunder – store som små. Vores rengøringsfirma tilbyder en bred vifte af opgaver til jeres kontor.

Du kan med vores erhvervsrengøring i Dragør få hjælp til både mindre opgaver som håndtering af støv og aftøring af overflader, til større opgaver som gulvvask, vinduespudsning og meget andet. Vi kan sammensætte præcis den erhvervsrengøring i Dragør, som I har behov for.

Vi elsker at give en personlig service og håndtering af vores kunder, og vi håndplukker derfor også relevante nøglepersoner til netop din opgave og kontorrengøring. Et rengøringsfirma som vores ved, hvor meget et smil på vejen gør, og du vil derfor altid blive mødt af en glad og smilende medarbejder og kollega.

Bæredygtig erhvervsrengøring i Dragør

Hos Plusren benytter vi os, først og fremmest, af Svanemærkede produkter, som udgør over 95% af vores rengøringsartikler. Det imødekommer både det gode indeklima, for jeres ansatte på arbejdspladsen, såvel som vores medarbejdere til din erhvervsrengøring i Dragør. 

Vi deltager desuden i flere forskellige former for projekter og initiativer, hvad angår bæredygtighed. Vi er en del af “Bæredygtig bundlinje 2.0”, som er et projekt, der har fokus på grøn omstilling og bæredygtige løsninger. Hvilket vi, som rengøringsfirma, er stolte af at deltage i.

Troværdighed, stabilitet og kvalitet er alle tre parametre, vi har fokus på, for netop at skabe en bæredygtig forretning. Dette spiller en central rolle for os, da vi ser den bedst mulige service værende transparent og troværdig. Med vores erhvervsrengøring i Dragør, får du kommunikation og dialog om vores rolle og jeres behov.

Mere end blot erhvervsrengøring i Dragør

I kan hos os få mere end blot erhvervsrengøring, hvis dette måtte være behovet. Vi tilbyder blandt andet facility service, som indebærer den helt store hjælp til alt på kontoret fra opgaver som kantine service og til tømning af makulatorer og meget andet.

Vi hjælper desuden ikke kun på kontorer. Vores rengøringsfirma kommer også gerne ud til restaurantrengøring, hvis behovet er for det. Her hjælper vi både store og små restauranter, og hvor du ligeledes kan få opvaskere implementeret i din rengøringsaftale. Du er velkommen til at kontakte os, for nærmere information, angående disse muligheder.

Følg desuden med i alle vores projekter, tiltag og opgaver på både Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer med små og store historier og billeder. Du kan her følge med i erhvervsrengøring i mange andre byer end blot Dragør.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.