Erhvervsrengøring Nordvest - Effektiv rengøring i NV

Indeklimaet er noget af det vigtigste at have styr på, på en arbejdsplads. Det er nemlig helt afgørende for produktiviteten hos medarbejderne, samt motivationen og sygefraværet. Har dine erhvervslokaler i Nordvest et dårligt indeklima, vil du altså møde negative konsekvenser, som du kunne have undgået nemt med grundig erhvervsrengøring.

erhvervsrengøring i Ballerup

Tal med en af vores specialister

Erhvervsrengøring i Albertslund

En hjælpende hånd til kontorrengøring

Hvad end det er et kontor, en restaurant, et lager, et fitnesscenter, eller noget helt, helt andet, som du behøver hjælp med erhvervsrengøring til i Nordvest, står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med alle typer af erhvervsrengøring af både lokaler, køkkener, toiletter og meget andet.

Derfor kan du også være sikker på at møde et erfarent team, når vi kommer ud og udfører omhyggelig erhvervsrengøring hos dig i Nordvest. Vi har nøje udvalgt vores medarbejdere i vores rengøringsfirma ud fra grundighed, effektivitet, samt deres sans for detaljen og den høje kvalitet. Derfor vil du også møde et team med overskud, der gerne giver et smil med på vejen.

Vigtigt med grundig erhvervsrengøring

Som nævnt ovenfor, kan et dårligt indklima og et beskidt arbejdsmiljø have mange negative konsekvenser for medarbejdere, såvel som for kunder og andre besøgende. Derfor er det også et område, som bør være særligt opmærksom på. Med erhvervsrengøring fra PlusRen i Nordvest, kan du fjerne din bekymring herom fra listen.

Vi ved, hvor vigtigt det er med grundig kontorrengøring, og af den grund har vi også stort fokus på at have de rigtige blandingsforhold på vores rengøringsmidler, få tørt godt af og komme hele vejen rundt. Selv rester fra rengøringsmidler kan have sundhedsskadelige konsekvenser, hvis ikke man er varsom.

Heldigvis er dette ikke noget, du bør være bange for med vores rengøringsfirma. Vi anvender rengøringsmidler, hvoraf over 95% af dem er Svanemærket. Det gør vi, både for at passe på dig, dine erhvervslokaler og dine medarbejdere, men også for at passe på vores egne folk.

Albertslund erhvervsrengøring

Meget mere end bare rengøring

Ud over erhvervsrengøring, kan vi også hjælpe med facility service, vinduespolering og meget andet i Nordvest. Vores ydelser spænder nemlig bredt. Det er muligt at kombinere vores ydelser, hvis du, eksempelvis, både ønsker erhvervsrengøring af dine lokaler i Nordvest, men også kantineservice eller facility service.

Ved at kombinere vores services, sikrer du, at der er styr på tingene, og at tingene er i orden. Vi er nemlig både omhyggelige og detaljeorienterede. Du kan læse meget mere om, hvad vi tilbyder af services her på siden.

Når vi ikke har arbejdshandskerne på, så forsøger vi også så vidt muligt, at engagere os i vores lokalmiljø og i organisationer, der gør en forskel. Derfor vil du også kunne finde flere institutioner med vores navn på. Vi ønsker at gøre en forskel, og derfor støtter vi, hvor vi kan.

Her har du et overblik over opgaver vi tidligere har løst

 • Butikker samt butiksfacader 
 • Kontorer, kontorfællesskaber og fællesområder
 • Lager
 • Diverse former for værksteder
 • Fitnesscentre 
 • Klinikker, herunder fysioterapi, læger, eller tandlæger
 • Faciliteter i, og omkring naturparker
 • Skoler og privatskoler
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • og mange flere

 

Kontakt os gerne og hør mere i dag

Du kan læse mere om vores tidligere løste opgaver og hvordan vores kunder har nydt godt af vores services her.

Kontakt os på telefon:70 200 333, eller på mail info@plusren.dk.

Du har også mulighed for at udfylde formularen her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig. Så snart vi gør, vil vi udarbejde et 100% og uforpligtende tilbud, udarbejdet med din virksomhed i fokus.

Anmeldelser

Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent.

Peter

via Facebook

Anmeldelser

Jeg kan anbefale PlusRen ApS

Ulla

via Facebook

Vi støtter

Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre – derfor støtter vi:

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.