Slip madglæden løs

Alle medarbejdere vil gerne påskønnes for deres arbejde – og det kan du fx gøre med en lækker frokostordning.

Du behøver hverken et kæmpe køkken med komfur og ovne eller en økonoma, der starter tidligt om morgenen med at tilberede frokosten til medarbejderne.

Du finder ganske enkelt et cateringfirma, der leverer frokosten på din virksomheds adresse. Kender du ikke selv et cateringfirma, så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige.

Så laver du en aftale med os om at hjælpe med frokosten. Vi sørger for at skære brød, anrette og alt andet, der gør frokosten til et dejligt pusterum for medarbejderne.

Efter frokost pakker vi servicet sammen og gør det klar til afhentning. Det bliver ikke nemmere for dig.

Mens der spises frokost, kan vi gøre rent på steder, hvor det kan være svært at komme til, mens medarbejderne er til stede. På den måde generer rengøringen mindst muligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kombinér Kantineservice

  Kantineservice kan naturligvis kombineres med:
  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: