Grønnere rengøring

Miljøvenlige rengøringsmidler

Vores børn og børnebørn skal vokse op i en verden, hvor der stadig er grønne skove, vilde dyr og alle de ting, der er med til at gøre jorden til et fantastisk sted at være, og derfor arbejder vi imod grønnere rengøring.

Hos PlusRen er vi allerede startet. Mange af vores kunder får i dag gjort rent med svanemærkede produkter. Og ikke at forglemme vores “RentVand-anlæg”, så vi ikke behøver at bruge sæbe til vinduespolering.

Men vi vil gøre det bedre endnu -vi har dedikeret 2020 til året, hvor vi gør en ekstra indsats for miljøvenlige rengøringsmidler, indsamling af plastemballage og alt, hvad vi kan komme i tanke om af muligheder indenfor grønnere rengøring.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Facebook
  Super professionel og 110 % i orden rengøring. Jeg kan kun anbefale til alle som skal ha gjort rent .
  Jeg kan anbefale PlusRen ApS
  Google
  Ærlig og pålidelig, sætter en ære i at have tilfredse kunder.
  PlusRen ApS kan klart anbefales.
  Er meget tilfreds – 5 stjerner herfra
  Trustpilot
  Da jeg skulle flytte fra min lejlighed, hvor jeg havde boet i 17 år, ringede jeg til Plusren. Der skulle gøres noget ekstra. 17 år havde sat sine spor som kunne ses. De tog vel imod opgaven og lavede en flytterengøring som var verdensklasse. Lejligheden stod efter de var færdig som ” et suttet bolche ” . Jeg er super tilfreds med Plusrens arbejde og kan kun anbefale andre at bruge dem. 1000 Tak for en god oplevelse.
  Pga. tidspres måtte jeg i al hast booke Plusren til slutrengøring af 2 værelses lejlighed i Taastrup. Plusren rengjorde lejligheden torsdag, da der var flyttesyn fredag morgen kl. 10. Dejligt smilende og professionel personale mødte op. Fredag morgen mødte ejendomsinspektøren op til aftalt tid. Efter gennemgang af lejligheden, var hans eneste kommentar: “Nu har jeg været inspektør i over 21 år, og jeg har ALDRIG set en så flot og ren lejlighed”. Jeg kan varmt anbefale Plusren 🙂

  Har vi fanget din interesse?

  Vi sidder parat for at svare på alle dine spørgsmål. Klik på knappen for at komme i kontakt med os.

  Kontakt os

  Skriv til os

   Vi støtter

   Det er vigtigt for os at gøre en forskel for andre - derfor støtter vi: