Flekarbejde hos PlusRen

Hos PlusRen er vi med i kampen om ledige hænder. Vi bidrager som virksomhed til en mindre ledighed i samfundet. 

Vi arbejder bevidst målrettet med fleksjobbere. For os er en flexjobber: “Stabile gode mennesker, der bare arbejder mindre end os andre”

Herunder kan du læse mere om hvad PlusRen gør for at hjælpe til. Læs mere her!

Kampen om ledige hænder

Hos PlusRen har vi som de fleste andre på det danske arbejdsmarkedet, mærket den stigende udfordring der er ved at skaffe arbejdskraft. 
Den stigende mangel på hænder og mandskab følger vi tæt, og har derfor besluttet at søge andre veje, end konventionelle 37 timers kontrakter. 

En del af vores strategi, er at skabe samarbejde og derved muligheder, for mennesker med forskellige udfordringer. I den forbindelse har vi medvirket i et indslag i TV2 Lorry, omhandlende virksomheder der giver mennesker med udfordringer, muligheden for at blive en del at arbejdsmarkedet. 

Vi arbejder målrettet med at skrive alt fra 4-28 timers kontrakter med blandt andet Flexjobbere fra kommuner. For os er det at være på flexjob ikke en udfordring, men en mulighed. 

En Flexjobber er ikke et individ der skaber problemer, men tvært imod, stabile og gode mennesker der arbejder mindre end de fleste. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Se hele indslaget fra TV2 Lorry

Som nævnt forsøger vi bevidst at gå efter nogle medarbejdere med forskellige udfordringer.

Vi har haft stor succes med opstarts kontrakter på få timer, og langsomt bygget på. På den måde sikre vi tilfredse medarbejdere, der gradvist, kommer tilbage på arbejdsmarkedet. 

Vi oplever generelt stabilitet, arbejdsglæde, og tilfredse kunder med denne strategi. Du kan se videoen og lærer mere om vores tiltag her

Står du selv i en situation, eller kender du nogle, der har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet grundet et handicap? Så kan du med fordel kontakte os og høre mere, om hvordan vi hjælper flexjobbere med at komme i gang igen. 

Vi bliver nævnt i forskellige artikler, læs om os her

VI SERVICERER HELE STORKØBENHAVN, KØBENHAVN OG DET MESTE AF NORDSJÆLLAND

Ring gerne til os og hør nærmere. 

Vores normale åbningstid er mandag-fredag kl. 07.30-16.00

Mangler du rengøringshjælp, så ring til os på 70 200 333 så hjælper vi dig. 

danmarkskort

Byer vi rengøre i, indtil videre

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: